Popsi cestitam. Hoces vaditi betu?
Zeljkice, cestitam na duplanju i nadam se da ce sve biti dobro!!
Vatra, kao sto sam na drugom mjestu napisalanadam se da ce te beta iznenadit!
Popsi cestitam. Hoces vaditi betu?
Zeljkice, cestitam na duplanju i nadam se da ce sve biti dobro!!
Vatra, kao sto sam na drugom mjestu napisalanadam se da ce te beta iznenadit!
Hvala,vjerojatno cu sutra vadit betu.
Pozdrav drage zenice!
Nova sam na forumu i trenutno u fazi cekanja bete pa sam zakljucila da je bolje cekati u drustvu nego sam![]()
Transfer mi je bio 28.9. tj 5.dan od punkcije i vracene su mi dvije blastice, 4 smo pohranili. Nisam nesto optimisticna jer kao da cu dobiti mengu al naravno, nada je tu do zadnjeg! Ginekolog mi je rekao da betu izvadim u ponediljak tj 14.dnt ali vec sam se naoruzala testovima i krecem od sutra.
Svim cekalicama zelim srecu a vama s plusicima cestitam)))
Popsi super za testic , drzim fige za betu!!
Zeljkice sretno sa duplanjem!!!
Bravo cure lijepe vijesti!!![]()
![]()
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Evo transfer obavljen,na kraju vracenja jedna blastica od dogovorenih 2 ali dr kaze blastice super kvalitete pa da se ne riskira s blizanackom trudnocom 4 blastice pohranjene ako zatreba a nadamo se da nece sad tek pocinje prava borba sa zivcima... cestitam cure nadam se da cu biti vase srece..
Cure,moja beta na 13 dnt 1 blastice nevjerojatnih 955 i nesto.
Lunale i grickavjestice sretno.
Danas mi je 8.dnt i imala sam cisti +. Ali stomak me boli bas kao da cu dobiti svaki cas i mucnina mi je... Lako je moguce da je + lazan od injekcije koju sam dobila nakon transfera?
Popsi cestitam![]()
Popsi cestitam,Lunale ~~~~~~~~~~~ za plusic,sretno..
Lunale jesi pisnula test?drzim fige da bude +
Popsi, jesam i to jucer i danas i oba su +. danas mi je 9.dnt... bojala sam se da mi je lazno pozitivan zbog one injekcije koju sam dobila 4.dnt pa sam zvala ginekologa i odmah je rekao da je vjerojatno od nje, al da izvadim betu sada u petak. Dosta se losije i osjecam, cak danas nisam isla na posao. Imala sam hiperstimulaciju ali ona se vec jedno 5.dnt lagano smirila, zadnja 2,3 dana mi je sve gore (bol u trbuhu, mucnina, mantavica). Pijem Bromergon... Ukratko, ko ce ga znat sta mi jeVidit cemo sta u petak kaze beta a test cu svejedno napravit i sutra, cisto da gustam u plusicu ako ga jos bude
Lunale nadam se da je i danas test pozitivan.vibram ~~~~~~~za veliku betu.meni to sve mirisi na trudnocu.sretno draga![]()
Uh sta da ti kazem, evo opet plusic! Srce mi lupa sve jace i vec mastam kako cu ti se pridruziti ali do sutra moram pokusat ostat na zemlji...![]()
Gricka, kako si nam ti?
Cestitam draga.to je to.~~~~~~~~~~~sutra za vellliiiikkkkuuui betu
Čestitam cure!
Lunale,moguče da se loše osječaš od Bromergona,on zna baš koma sjest na želudac.
Ali isto tako,i hiper se oče pojačati ako dođe do trudnoče. Ti si još i primila hcg injekciju nt.
No,ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~ da je plusič tu zbog bebe (a vjerujem da je,jer vidjela bi dali blijedi crtica iz dana u dan)i
za lijepu betu sutra!
Željkice,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Grička ..........opaaaa......tp je bome veeelka beturina ....možda i 2vidiš na UZV .....
Lunale...~~~~~~~~~~~~ za dobru betu...
Moja beta 11 dnt 390....puseee
Posljednje uređivanje od zelimo_bebu : 08.10.2015. at 11:35
Zelimo bebu super beta.cestitam![]()
Zeljkica jel ti ponavljas jos betu?
Da sutra, jako me strah svjesna sam da neće bit dobro Al nada uvijek postoji.
Zeljkica i ja se nadam da ce sve ispast dobro.drzi se.
Ja danas imala transfer,od 7 js dobila 2 blastociste,jedna savršena a druga malo lošija,ovu bolju mi vratili a lošiju zamrznuli.dr F. mi radila transfer i uopće mi nije bilo ništa jasno kad me počela ispitivati je li mi loše,muka i boli li me trbuh,svašta,a još k tome nisam ni jednom doživila kao danas da me dr pošalje da odem do pola isprazniti mjehur.nikad čudnijeg transfera nisam imala,sestre samo kolutale očima.nakon svega kaže jajnici su dosta povećani pa stiskaju maternicu.na kraju svega ja ostala skroz zbunjena
.
Posljednje uređivanje od Grickavjestica : 08.10.2015. at 18:47
Popsi krivo odg htjela sam lunale odg a slucajno tebi![]()
Ok sam za sad tek je 2 dnt pa je vjerojatno rano za ikakve simptome,citam vase dobre vijesti i nadam se istom... cestitam na +...
Posljednje uređivanje od Grickavjestica : 08.10.2015. at 18:54
Antonija15 sretno.gricka nisam u toku kakav odgovor?
Skuzila sam.sad mi tek izbacilo tvoju poruku.![]()
Draga samo hrabro držim fige za betu....
Cure upravo mi mailom stiga nalaz bete, znaci danas je radila 11.dnt i 96.8 je. Nisko, normalno, ok?
Moja beta danas 16 dpt 4619.
Zeljkice to je super
Lunale malo je niza beta ali bitno da se pravilno dupla.drzim fige da sve bude ok.![]()
Posljednje uređivanje od Popsi : 09.10.2015. at 15:46
Još sam pod rezervom u četvrtak idem na uzv, i nadam se da ću tada odahnuti. Popsi čestitam od srca!
Joj, koliko plusića, cure, čestitam vam!!!
Lunale, ja sam imala 11dnt betu 65 pa je sve ispalo savršeno.
Lunale sad sam nasla neku statistiku bete po danima nakon ovulacije i tvoja je taman kakva treba bit.sretni draga
Nadam se Popsi, hvala ti. Hvala i Medeji, sigurno da sam sad malo optimisticnija. Nekako sam bila klonila jer su mi svi rekli kao: niska je al moooozda sve bude ok... shvatila sam to kao vise da je lose nego dobro al trebam se postaviti i reci: kvragu sta bude, bit ce! Nista ne mogu uciniti a ne bude li ovaj put, bit ce drugi put
P.S. Popsi i Zeljkice, cestitam na divnim betama!!!![]()
Lunale znam kako ti je evo i ja sam krenula s malom betom pa je pravilno rasla,u četvrtak idem na uzv , valjda ce sve bit kako treba!
Sretno!!!!
danas mi je 2.dnt jednog 5-erostaničnog embrija i jutros me probudila užasna bol na području maternice,budući da su mi jajnici dosta povećani možda je od toga?
Lunale sretno danas drzimo fige sa se beta lijepo dupla .
Cure evo nalaz, danas je 360,7. Kako se uopce racuna duplanje???
Koliko bi trebala biti ako se pravilno dupla a u petak je bila 96.8?
Jel, znaci dobra je? aaaaaahahahahahaha HVALA)))) Volim vas SVE!!!!
Idemo, idemo cure, koja je sljedeca za betu?![]()
Cestitam lunale.beta ti je suuppppeeerrrr.kad ces na ultrazvuk?![]()
Hvala Popsi, jos ne mogu doci sebiu stvari sam betu trebala vaditi sutra, rekao mi je 4 dana iza prve, da vidi kako se dupla ali sam ja bila nestrpljiva pa je napravila danas. Sutra mu se moram javit da mi zakaze pregled
evo odma sam smiksala voca da se nasopam vitaminima hehe