Pokazuje rezultate 1 do 50 od 174

Tema: Roditeljsko vijeće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Iz mog iskustva, onog trenutka kad zapisnici postanu javni, malo se više pazi na pripremu i sam sadržaj, ali i na odluke.

magistra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ali, dajte da se vratimo na temu!
    A tema je što, tko, kako i gdje radi, kako ju je ekoi prvotno postavila. Što može bolje, kako se to radi kod vas...
    Neka ova tema bude mjesto gdje je moguće dobiti novu ideju a ne mjesto gdje se kritizira bez ponude drugačijeg puta.

Netko je pitao hoću li ja pokrenuti FB grupu. Jedno sam vrijeme razmišljala o tome ali nakon par tjedana intenzivnog rada na temi ne vidim svrhe.

Predsjednici Vijeća na drugim školama s kojima sam komunicirala su samozatajni sposobni ljudi otvoreni za razmjenu mišljenja 1 na 1. Cijene i ponosni su što je netko iz XX mjesta, bilo kojeg XX mjesta, čitajući službenu stranicu škole pod folderom Vijeće roditelja ili Kutka za roditelje našao materijala koji ga je ponukao da pošalje mail upit ili nazove kontakt broj da bi razmijenio mišljenje ili tražio savjet. To znači da je inicijator komunikacije motiviran za rad, da ne naklapa u prazno. I nesebično su spremni savjet pružiti. Sve ostalo vrijeme rade na temama i pripremi projekata od koristi za SVOJE škole. Na jednoj školi iz Vijeća roditelja piše se projekt za apliciranje u EU fond, uz suglasnost ravnatelja, a posao radi roditelj koji inače poznaje EU proceduru a volonterski se prihvatio posla na nagovor Vijeća.

Ti ljudi nisu zainteresirani za, riskiram biti gruba i nepristojna i ispričavam vam se zbog toga, ali za bacanje bisera pred svinje. Onog koga rad u Vijeću zaista zanima naći će način za komunikaciju s istomišljenicima koji mogu ponuditi drugi pogled na predmet.

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Iz mog iskustva, onog trenutka kad zapisnici postanu javni, malo se više pazi na pripremu i sam sadržaj, ali i na odluke.
    Ponovno potpisujem. Zato jer to ostaje kao dokaz. To netko mora potpisati, sa datumom i svime. A to onda znači odgovornost. A onome tko ne radi taj posao kako spada, to smeta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •