Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: Gablec tema

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    može i baba ganoush (jedino bez češnjaka)

kad smo kod češnjaka, nije vam nezgodno jesti svježi luk na poslu?
    ono, mislim nije baš ludilo od mirisa

neki dan mi se žali frend
    ...
    i nije mu jasno što se netko buni
    Sto se luka tice, nasjeckam jako malo (recimo 1/4 ili 1/8 glavice), na sitno, i kako zacinim sokom od pola limuna dokstoji tri sata izgubi se ona reskost luka ali ostane svjezina salate. Uostalom, imam i zvake Ja rucam u menzi, uzmem fino tacnu, escajg, salvete, po potrebi podgrijem u mikrovalnoj, ako je nesto fino na meniju znam i nadokupiti nesto, recimo uzmem ekstra porciju zelene salate pa ubacim u svoju.

Za drugo potpuno razumijem tvog frenda, ja OBOZAVAM miris dinstanog luka na maslinovom ulju, to mirisi, ne smrdi. Kao i one fore "jaka napa da povuce sve mirise dok kuhate" - pa to mirisi, ja hocu da kad udjem u stan sve mirisi po nekoj finoj klopici, mmm
    Posljednje uređivanje od sillyme : 08.11.2015. at 08:23

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Sto se luka tice, nasjeckam jako malo (recimo 1/4 ili 1/8 glavice), na sitno, i kako zacinim sokom od pola limuna dokstoji tri sata izgubi se ona reskost luka ali ostane svjezina salate. Uostalom, imam i zvake Ja rucam u menzi, uzmem fino tacnu, escajg, salvete, po potrebi podgrijem u mikrovalnoj, ako je nesto fino na meniju znam i nadokupiti nesto, recimo uzmem ekstra porciju zelene salate pa ubacim u svoju.

Za drugo potpuno razumijem tvog frenda, ja OBOZAVAM miris dinstanog luka na maslinovom ulju, to mirisi, ne smrdi. Kao i one fore "jaka napa da povuce sve mirise dok kuhate" - pa to mirisi, ja hocu da kad udjem u stan sve mirisi po nekoj finoj klopici, mmm
    niš se ne izgubi, trust me, I am professional

ajoj, ti si žena za MM
    ja mrzim kad mi smrdi na kapulu, na kiselo zelje, a kad se kuha karfiol zlo mi je
    pali se napa, otvara se prozor, roba se sva sklanja u ormare (nema mi goreg nego roba i kosa smrdi na dinstanu kapulu)
    volim jesti

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Danas moja djeca za ručak imaju teletinu u crvenom umaku + složenac od brokule i riže.

Taj složenac je savršen gablec i odličan na sobnoj temperaturi. Nisam danas ponijela sebi jer mi se činilo da ima premalo, ali to je recimo hrana koju volim. Danas je ponedjeljak, pa ću se prošvercati sa šnitom integralnog kruha i sira + mandarina + banana, to mi je dosta. Složenac ću jesti kad dođem doma, ako što ostane, jer djeca često znaju pojesti do kraja ono što im je fino, a mm i ja si onda napravimo nešto drugo za ručak.

Znam ja nositi i pohance i faširance, ali zapravo rijetko jedem takve stvari na poslu. Tu se kod nas ponedjeljkom jedu domaći štrudli i pite (imam kolegicu koja je majstor za štrudle), često i drugi kolači (obožavamo dizana tijesta) i uvijek netko nešto dovlači.

Kolega je objavio da je idući vikend kolinje, pa možemo računati na čvarke i prezvuršt. Kad znam da netko donosi tako nešto, ispečem klipiće ili kruh. Nije fora samo se pridružiti, treba i participirati. U frižideru imamo flašu ajvara i flašu pekmeza za hitne slučajeve (pekmez se pojeo, baš mislim donijeti drugi iako ja to ne jedem na poslu - ima drugih koji vole moje pekmeze, a donose nešto drugo). Danas je kolega donio svoje kaki jabuke. Uvijek netko nešto ima za ponuditi. To je izvedivo u manjim sredinama gdje se ljudi dugo poznaju. Petkom zainteresirani naručuju ćevape iz dostave, zna se otprilike nekakva dinamika.

Imamo mali frižider (to je spas) i onu veliku bocu s automatom za toplu i hladnu vodu, što rješava pitanje kave/čaja. I uvijek ima keksa ili suhih kolača, ali trudim se da kod mene ne budu baš neki fini (jer takvima ne mogu odoljeti, pa se prežderavam).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •