Ooo draga pa čestitam.. Malo sam bila off..
Imam ja O, tako da 3. dan od O
Ooo draga pa čestitam.. Malo sam bila off..
Imam ja O, tako da 3. dan od O
Hvala!
Protokol je bio antagonist sa 150iu puregona i cetrotidom.. 11 stanica od toga 9 zrelih i na kraju samo 2 blastociste...taj konacni rezultat mi dan danas ne da mira...
mislim da je 2 blastice od 9 js koje su išle na oplodnju čak i ok posebno zato što tad Smilja koliko znam još nije izbjegavala poštopoto "višak embrija"
Ja sam isla nedavno svaki dan, pocinju oko 8:10, relativno ide brzo jer jos nema toliko punkcija, najbolje je doci oko 7:30,7:40..![]()
Lasta, jel ti to po drugog bebaca ides?
A da. Ljekovi spremni i cekamo m...inace potajice pratim i vibram....pusa...
Posljednje uređivanje od lasta : 24.09.2015. at 11:33
Bravo Lastabas lijepo...
cure ,da li možda neka od vas zna koliko iznosi trošak čuvanja zamrznutih embrija ,te što se dešava ukoliko platim -čuvaju 5 g ,ali ni tad ih ne iskoristim a ne želim ih darovat .stvar je u tome što imam prekrasnu kćerkicu iz prirodnog odnosa ,a odlazili dvije godine po inseminacijama,ivf-ovim niš upalilo i onda -BUM ostala prirodno trudna! smrzlića imam 4 komada i ne planiram više imati djecu..
5 god cuvaju besplatno, nakon toga se placa, a sta se desava s njima ako im pustis, samo oni to znaju... Mozda eksperimente ili ih bace u smece..![]()
Pa nije to baš toliko daleka budućnost mislim da bi trebalo razmišljati o tome već sad a ne baš kad dođe zadnja ura
Da oživimo malo ovu stranicu![]()
Prošli mjesec sam krenula po svojeg smrzlica ali O nije bilo pa sam ovaj put krenula sa estofemom. I naravno pojavio se i folikul, kojeg naravno ignoriramo. U utorak mi je zakazan Fet. Mi smo i doma akcijali u nekoj nadi da i priroda odigra svoju ulogu u svemu tome.
Da podsjetim da sam imala 12 oplodenih js, od toga na kraju imamo samo 2 blastice. Sad idemo po drugu. Ako i ovaj put ne upali moram u novi postupak, 4ti ivf.
I da, prekjučer je kod prof bilo neko novo lice. Izgledalo je kao da ju upućuje. Nadam se da to znači da se radna snaga proširuje a ne da netko odlazi.
Ima li još netko tko je u postupku?
Lagunas sretno, i neka se mrvica lijepo primi
Čujem da je V na bolovanju.. Jesu gužve dolje? Mi smo trebali ovaj mjesec dolje ali nam je nešto iskrsnulo tako da ćemo u 11. ili 12. mjesecu u sekundarni ivf, vidjeti uopće što će biti sa one tri stanice smrznute..
Možda su neki stažisti ili specijalizanti u điru.. Znalo ih je već biti..
Hvala na lijepim željama!
Gužve su nažalost već počele ili jednostavno ima sve više parova sa istim željama.
V nisam vidjela, da, ali nisam ni pitala jer sam i onako kod S. Kod tebe su stanice smrznute? Nisu bile oplodjene?
Drage moje,
ja sam nova ovdje. Upravo se registrirala.
Čekam da se doktor Vlašić vrati sa bolovanja, pa da me napokon naruče na prvi pregled kod njega.
Poželite mi sreću
Divne ste. <3
DikanA, daj nam koji detalj. Dijagnoza, godine...
Sretno i od mene DikanA!
I meni je ovaj forum bio kao suho zlato sa svim tim informacijama, iskustvima i najvažnije, podrška kad mi je bilo potrebno ♡♡♡
Meni je odrađen fet, blastocista preživjela. Evo vidite u koliko sati pišem, već ne mogu spavati.. danas je tek 2gi dan...
V bi se cak trebao i brzo vratiti jer su meni rekli da kad pocnem sa fm da ce on vec biti tamo.. A to bi bilo za nekih 20 dana
Lijep pozdrav ,
eto mene nakon par godina opet na ovoj stranici . Sigurno ima koja cura da ide po drugi put na ivf, dali se opet mora ici psihologu ? I dali se opet mora vaditi krv za krvnu grupu ?Ili moze stari nalaz ? Pitam zato sto mi suprug radi u inozemstvu, pa bi nekako to pokusali izvesti ,ja napravim sve pretrage ,i molim Boga da se potrefi da on bude tu kad bude vrijeme .
Nema vise psihologa. A nalaz krvne grupe mi je star 5 godina i vrijedi.
Posljednje uređivanje od lasta : 01.11.2015. at 18:10
Oooo super, onda mozda i uspijemo![]()
FSH 13. 46 ? Koliko je to loše ako je LH uredan
Rijeci trebam javiti betu na 21dnt. Sljedeći utorak. Moje pitanje je, kad mogu očekivati da će me naručiti na prvi pregled, ako netko zna?
cure, sretno svima!~~~~~~
molim vas, pratite malo i ovu temu:
http://forum.roda.hr/threads/88605-%...83#post2818783
Prskalica, a zasto ne zamrznete spermu, pa ne ovisis hoce li on biti tu u "pravo" vrijeme?
i pozurite se, opet najavljuju rigorozan zakon. Nakraju se moze dogoditi da ces ti njemu na ivf putovati....
Evo da se i ja javim. Sve mi je ovo novo i treba mi malo podrske i razumijevanja od nekoga tko je to vec prosao ili ce tek proci kroz sve to. Nadam se da cemo se ugodno druziti. Bila sam na konzultacijama kod prof Smiljan i sad me ceka HSG kojeg se dosta bojim. Kako je vama to sve proslo, bolno ili se moze podnijeti?![]()
Dobrodošla i još brže otišla.
O odabiru liječnika ću se suzdržat od komentara i reći ti samo SRETNO!
Evo linkovi baš na temu hsg-a pa pročitaj iskustva.
http://forum.roda.hr/threads/15445-HSG
http://forum.roda.hr/threads/6771-Ultrazvucni-HSG
Ukratko, meni osobno nije bilo ni malo bolno. Taj dan popodne i idući su mi bili kao da mi je netko nakrcao trbuh kamenjem ali i to je prošlo. Kažu da boli kad ima endometrioze, zavijuganih ili poštropanih jajovoda i sl. Ako je sve prohodno, ne boli uopće.
Big Blue u Ri ne zamrzavaju spermu
Hvala na dobrodoslici eryngium. Nakraju nisam napravila HSG radi slobodne tekucine u douglasu. Zna li netko sta o tome? Kao drugi ciklus cemo opet probati. A uz to mi je i problem sto sam jako anemicna pa moram kod hematologa. Sta si mislila s tim da ces se suzdrazati od komentara o odabiru lijecnika? Nisam je niti ja izabrala nego su mi je dodijelili...![]()
Pa... profesorica meni nije sjela i nemam pretjerano dobrog iskustva s njom, ali to ne znači da tebi ili nekoj drugoj neće biti super.
Slobodna tekućina u Douglasu obično bude nakon ovulacije ili ako npr. prsne neka cistica na jajniku. Ne znači ništa posebno ovako samo za sebe.
Kako to? Kbc, Klinički bolnički centar a da ne vrši kriopohranu uzoraka muških spolnih stanica
A muškarci koji imaju izrazito varirajuće vrijednosti parametara spermiograma, oni pred radioterapijom i kemoterapijom koji nemaju ili žele još djece... Zamrzavanje tkiva testisa nakon kirurškim i mikrokirurskih uzorkovanja? Zamrzavanje kod takvih indikacija trebali bi raditi jer takvu kriopohranu plaća Hzzo.
Rijeka, Primorje, Kvarner, krajevi su s pomorskom tradicijom. Ne mogu shvatiti da npr. pomorci ili oni koji rade u dalekim državama i na drugim kontinentima, ne mogu, o svom trošku, zamrznuti uzorak za mpo postupke.
Išla sam 8 DC, znaci nije jos ovulacija bila. A ciklusi su mi preko 30 dana. Nadam se da ce meni biti neko bolje iskustvo s njom nego sto ste ga vi imale.
Cure, imate li informaciju? Da li se vratio dr. V?