Stranica 10 od 19 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 922

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Dr. Turudić meni nije pregledala štitnjaču i tek nakon 8 mjeseci kad sam ju pregledala na vlastiti zahtjev se ustanovilo da mi je TSH povišen i da uopće nisam smjela na IVF s takvom vrijednosti. Više se nisam vratila k njoj. Nije mi zapisivala veličinu folikula na papir tokom postupka pa je doktor na slijedećoj folikulometriji bio ljut radi toga. U nekoliko navrata mi je tvrdila da ja nemam ovulacije makar potvrđeno od više doktora imam normalnu ovulaciju svaki mjesec. Ja sam low responder i sa mnom ima više posla i doktorica jednostavno nije dokazala da se snalazi s težom dijagnozom. I sad se samo držim tehničkih detalja.
    A što se tiće IVF/ICSI, mislim da se to odlučuje nakon što se vidi mužev spermiogram.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bas imamo razlicita iskustva.iako sam imala sve friske nalaze ( od postupka na vv u svibnju) ja sam na svoju ruku jos jednom sve prekontrolirala i nalazi su bili uredni( brisevi, stitnjaca) .doktorica me vec pri prvom pregledu poslala vadit hormone jer na nalazima iz 5 mj - lh , fsh su bili jako poviseni pa se pak dr.cudila kako su me na vv uopce pustili u postupak.odgodila mi je postupak ibpotpuno promijenila terapiju( trebala sam primit elnovu)pri sljedecoj kontroli je bilo ok , sve se primirilo pa sam konacno krenula.
    Neznam sta bi rekla , prema vasim iskustvima vidim da dr.ima pristup kako kad joj dodje( cula sam od jos cura)malo mi je to bezveze .
    Iako , meni je bila zaista ok.jedino sam skuzila da ako ne pitam nista i ne informiram se sama , ostanem zbunj kad izadjem .kasnije sam pitala sve pa u detalje sta me zanima.
    Slazem se tanatana , meni je dr.rekla da ce vidjeti hocemo li na icsi ili ivf na dan punkcije kad se vidi spermiogram

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mene je dr. Turudić kad sam prvi put došla poslala kući jer san imala tri biokemijske trudnoće.. Međutim tad je suprugov nalaz bio uredan,dok sada svi doktori koje smo obišli su nam rekli da nam se preostaje ništa drugo nego mpo, primila me tek kada sam joj rekla da imam problema sa ovulacijom, pa me poslala na AIH u 9mj, nažalost to je završilo sa hiperstimulacijom -beta 0.
    Tek tada sam bila slučajno završila kod dr.Sirovec,oduševila sam se njenim razgovorom, objasnila da sam ovakvim spermiogramom nema smisla ići na AIH nego da idemo na ICSI, od tad sam ja njena pacijentica.. Ja ne kažem da dr Turudić nezna svoj posao, ali mogu reći da nezna sa ljudima bar sam ja takav dojam dobila..

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Već sam pitala, ali nitko još nije odgovorio.. Što je s radnim vremenom, rade li vikendom ili ne? Kolike su liste čekanja sada?

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Sv.Duh koliko ja znam ne radi vikendom, koliko sam čula iznimno pozovu na hitnoj da se obavi neki pregled.. Ja sam vrlo brzo krenula u postupak, lijekove sam odmah dobila..

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Koliko ja znam nema lista. Dođeš, dobiješ terapiju, eventualno pričekaš tjedan dva na lijekove i to je to. Subotom rade. Barem sam ja bila na uzv jer sam trebala dobit štopericu. A i ako ti punkcija pada na vikend rade. Sretno.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Cure,
    jel se zna tko će doći kao zamjena za dr. Baumana?

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ja sam danas ljuta na njih sve. Trebala sam ići na fet i danas 7dc dođem na uzv jer mi je tako dr rekla i eventualno da mi uvedu estrofem. Danas na uzv bila druga dr i kaže vi ste trebali bit od drugog dana ciklusa na estrofemu, nema mjesta u 12. mjesecu, pa krenite u 1. mjesecu!!!! Ko je tu lud? Zar dr koja mene vodi nema pojma?
    Mislim da nema konkretne zamjene za njega nego kojoj dr pripadneš. Gore je sad dr Turudić. Sirovec je na GO. Ne znam ima li još tko...

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj laine prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam danas ljuta na njih sve. Trebala sam ići na fet i danas 7dc dođem na uzv jer mi je tako dr rekla i eventualno da mi uvedu estrofem. Danas na uzv bila druga dr i kaže vi ste trebali bit od drugog dana ciklusa na estrofemu, nema mjesta u 12. mjesecu, pa krenite u 1. mjesecu!!!! Ko je tu lud? Zar dr koja mene vodi nema pojma?
    Mislim da nema konkretne zamjene za njega nego kojoj dr pripadneš. Gore je sad dr Turudić. Sirovec je na GO. Ne znam ima li još tko...
    Laine zao mi sta ti se dogodilo! Ne razumijem kako mogu tako pogrijesiti??!!Apsolutno te razumijem i ja bi dobila fraz !! Znaci sad nista do 1mj???

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Nije to pogreška. To je očito ne znanje dr koja mene vodi.. Ne mogu vjerovat da jedan tim od par liječnika pobija terapiju od drugog... Uf baš sam ljuta. Da, do 1. mj ništa. Tebi držim fige za betu!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

laine baš mi je žao !
    koji te doktor vodi?
    znači kaos je nastao samo nam još treba takva situacija
    da doktori pobijaju terapije jedni od drugog , kaos
    baš me zanima kako će biti sa mojim postupkom

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure, sutra vadim betu na sv.duhu, labaratorij radi do 9:00h jel tako? Kad otprilike bude nalaz gotov ? Pretpostavljam da nalaz nosim doktorici? Pokusala sam danas nekoliko puta dobit ih gore pa nikako il je zauzeto ili se ne javljaju...hvala vam..

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Beta je bila oko 13 h ( u moje vrijeme)

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala Inesz ☺

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj laine prvotno napisa Vidi poruku
    Žao mi je! I potpuno razumijem ljutnju i razočaranje! Ako je već njihova pogreška onda su se mogli potruditi da te uguraju odmah idući mjesec, ali očito ih boli briga!
    Mene je baš strah da će sad gore nastati kaos nakon odlaska dr. Baumana! Kad sam ih zvala jučer sestra mi je rekla da me može naručiti kod dr. Turudić ili kod dr. Sirovec, pa pretpostavljam da za Baumana nema zamjene
    Koma!
    Odlučila sam se za dr. Sirovec jer sam kod nje mogla ranije doći na red, 4.1.2016 ...
    Možda u međuvremenu ipak promijenim bolnicu

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

bok cure borci...
    evo moje iskustvo sa sv duha....
    znači nakon neuspiješnih 3 AIH i 2 IVF ( koji su u privatnoj klinici napravljeni) mogu reći da imam pozitivno iskustvo na sv duhu....

evo mojih pozitivnih i negativnih stavki:

- u roku 3 mjeseca sam ušla u postupak ( imala sam doduše svu dokumentaciju, samo smo spermiogram morali baš kod njih napraviti...na koji dođeš na red u roku 2-3 tjedna)
    - dr Bauman koji je tada još radio ....po meni odličan, nekako smiren pozitivan, bez neke žurbe me pregledao i objesnio sve što sam pitala
    - nažalost taman kad sam ušla u postupak dr Bauman je otišao i preuzela dr Turudić, opet imam pozitivna iskustva s njom...isto sve objasni...
    -čekaonica je uvijek puna cura ali za razliku od ostalih državnih klinika nekako je domaća atmosfera i čeka se na red cca 2 sata, relativno manje nego u Petrovoj...gdje sam čekala i po 4 sata....
    -sestre su ok ima dana kad su nabrijane, ali većinu slučajeva sve kažu i objasne po stoti put...
    -jedino što mi se nije svidilo je to što nemaju anesteziju za aspiraciju vikendom....tako da cure koje dočeka vikend ....joj ne želim ni znati....
    -aspiracija je prošla ok, malo bolno ali se preživi....odmah mi je došla biologinja i sve objasnila ...super mi je to jer u nekim privatnim klinikama taj info nisam dobila odmah....
    -et je bio 3 dana vraćena 2 osmerostanična uz objašnjenej na dan vraćanja od strane biologa zašto baš taj dan...meni se biologinja jako svidjela..
    -odmah nakon et se ide kući....to mi se malo nije svidilo jer me malo bolio pa sam htjela malo se odmoriti...ali ok
    - eto ali na žalost 12 dn od et-a test negativan...tako da krećem u novu borbu i ostajem za sada na sv duhu....

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj mmmm4 prvotno napisa Vidi poruku
    bok cure borci...
    evo moje iskustvo sa sv duha....
    znači nakon neuspiješnih 3 AIH i 2 IVF ( koji su u privatnoj klinici napravljeni) mogu reći da imam pozitivno iskustvo na sv duhu....

evo mojih pozitivnih i negativnih stavki:

- u roku 3 mjeseca sam ušla u postupak ( imala sam doduše svu dokumentaciju, samo smo spermiogram morali baš kod njih napraviti...na koji dođeš na red u roku 2-3 tjedna)
    - dr Bauman koji je tada još radio ....po meni odličan, nekako smiren pozitivan, bez neke žurbe me pregledao i objesnio sve što sam pitala
    - nažalost taman kad sam ušla u postupak dr Bauman je otišao i preuzela dr Turudić, opet imam pozitivna iskustva s njom...isto sve objasni...
    -čekaonica je uvijek puna cura ali za razliku od ostalih državnih klinika nekako je domaća atmosfera i čeka se na red cca 2 sata, relativno manje nego u Petrovoj...gdje sam čekala i po 4 sata....
    -sestre su ok ima dana kad su nabrijane, ali većinu slučajeva sve kažu i objasne po stoti put...
    -jedino što mi se nije svidilo je to što nemaju anesteziju za aspiraciju vikendom....tako da cure koje dočeka vikend ....joj ne želim ni znati....
    -aspiracija je prošla ok, malo bolno ali se preživi....odmah mi je došla biologinja i sve objasnila ...super mi je to jer u nekim privatnim klinikama taj info nisam dobila odmah....
    -et je bio 3 dana vraćena 2 osmerostanična uz objašnjenej na dan vraćanja od strane biologa zašto baš taj dan...meni se biologinja jako svidjela..
    -odmah nakon et se ide kući....to mi se malo nije svidilo jer me malo bolio pa sam htjela malo se odmoriti...ali ok
    - eto ali na žalost 12 dn od et-a test negativan...tako da krećem u novu borbu i ostajem za sada na sv duhu....
    Mmmm4 ,zao mi je za negativan test
    razumijem u potpunosti kako se osjecas, ali idemo dalje moramo biti pozitivne !i ja sam prije tjedan dana ponovno vidjela minus i veliku nulu....
    Brzo sam se vratila u realnost i cekam pregled prekosutra da vidim sto i kako dalje!

bas si sve lijepo detaljno objasnila☺
    I ja imam jako dobro iskustvo na sv.duhu , zaista dobijem odgovore na sva pitanja , biologica sve objasni , ne ceka se dugo, za pregled nisam cekala nikad duze od pol sata , a na folikulometriji sam do 8h uvijek bila gotova .
    Sve super , a valjda nas budu i ++ krenuli vec jednom. i ja ostajem na svetom duhu( prebacila sam se sa vuka), osjecam se dobro, sve mi je nekako leglo , i sto je najvaznije pozitivna mi je atmosfera i imam povjerenja u dr, biologicu , sestre su susretljive zaista.
    Nisam znla da ako punkcija pad na vikend nema anestezije... ajme prva informacija.
    Bez obzira, ostajem gore...

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

kako je gore na vv kakve usporedbe možeš iznjeti?

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Na vv mi je najvise smetalo to cekanje od 9h do 14h , uvijek sam zadnja bila na redu ,nisam mogla organizirati posao nikako zbog toga. puno veca je bila guzva , pregledi kraci, sture ili nikakve informacije..
    Biologica - nisam od nje dobila nikakve informacije, glupo malo sto moras doci recimo 2 dan od punkcije da vidis kako napreduju pa ti onda kazu kad ce transfer( umjesto na sv.duhu se nazove samo)
    Dr j .mi nije sjela , cak mogu reci da je imala dane da je bila i bezobrazna , nismo se kliknile.
    Aspiracija je bez anestezije( iako sam ja bila iznimka pa sam dobila anesteziju - njihova sugestija). kad sam dosla vadit krv za betu , nakon 5h cekanja , dr je otvorila vrata i proderala se u punoj cekaoni: nije uspjelo beta je 0 - i zatvorila vrata ???!!
    Sad sam malo iznijela subjektivno misljenje , znam da ima dosta cura koje su zadovoljne , ovo je moje iskustvo, ima toga jos ali necu zachatavati.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

iva777, ja sam prestala sa utrićima kad sam vidjela debelim minus na testu tako da mi procuri. da li si i ti tako?
    Sutra ih zovem da mi dogovore termin kod dr. Turudić da se dogovorimo za slijedeći IVF. Vjerujem da će biti tamo u 3 mj...
    Možda se i susretnemo...
    ali d,a svatko ima svoje misšljenej i dobro je da iznesemo tako da se malo dobije neki dojam....o svemu i klinikama i doktorima....

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj mmmm4 prvotno napisa Vidi poruku
    iva777, ja sam prestala sa utrićima kad sam vidjela debelim minus na testu tako da mi procuri. da li si i ti tako?
    Sutra ih zovem da mi dogovore termin kod dr. Turudić da se dogovorimo za slijedeći IVF. Vjerujem da će biti tamo u 3 mj...
    Možda se i susretnemo...
    ali d,a svatko ima svoje misšljenej i dobro je da iznesemo tako da se malo dobije neki dojam....o svemu i klinikama i doktorima....
    Nisam prestajala cekala sam betu , uvijek se drzim toga , beta je jedini pokazatelj.u ranoj trudnoci zna biti raznih krvarenja tako da ne prestajem sa terapijom do bete.i nada naravno umire zadnja....
    Nadam se da cemo se sresti , ja sam se narucila za pregled jos prije punkcije , tako da sam u utorak gore.
    Znam da ce sigurno biti min.3 mjeseca pauze , nakon stimuliranog , a mozda budem imala srece ako nije guzva da me ubaci u prirodnjak.

Javi kad te narucila da znam sto ocekivati...sretno

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj iva777 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam prestajala cekala sam betu , uvijek se drzim toga , beta je jedini pokazatelj.u ranoj trudnoci zna biti raznih krvarenja tako da ne prestajem sa terapijom do bete.i nada naravno umire zadnja....
    Nadam se da cemo se sresti , ja sam se narucila za pregled jos prije punkcije , tako da sam u utorak gore.
    Znam da ce sigurno biti min.3 mjeseca pauze , nakon stimuliranog , a mozda budem imala srece ako nije guzva da me ubaci u prirodnjak.

Javi kad te narucila da znam sto ocekivati...sretno
    Ma od utrica mi se maternica stalno grci..tako da sam prestala nakon 13 dn od et i sad cekam da procurim...
    Neznam dal pregled znaci poslije menge ili prije? Javim sto su sutra rekle seatre i kad su me narucile.
    I ja bi voljela jedan prirodnjak prije
    Cujemo se*

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja sam pocela bas krvariti 2 dana nakon bete, u utorak ce mi biti 6dc, sad neznam uopce kakva je situacijs gore, mislim da je guzva

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Dali po novome kod prve folikumetrije trebam donjeti fotokopiju osobne
    od mene i muža?
    Dali se kod prirodnog ivf dobiva štoperica?

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Paulina28 prvotno napisa Vidi poruku
    Dali po novome kod prve folikumetrije trebam donjeti fotokopiju osobne
    od mene i muža?
    Dali se kod prirodnog ivf dobiva štoperica?
    Ja sam kopije osobne mene i mm donijela na dan punkcije ( 10mj/2015)
    Tako su mi rekli .a za stopericu neznam , mozda ce bolje znat cure koje su gore imale prirodnjak

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Kod prirodnog se dobiva štoperica.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Tnx na odgovoru

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pozz cure!
    Jucer sam bila na kontrolnom pregledu prvom nakon neuspjesnog postupka.dogovorili sno se da cemo odmh ovaj ciklus probat prirodni ivf.znam da su male sanse i upucena sam u postotke ali eto mozda bude srece!
    Sljedeci stimulirani je u 3mj/2016
    Probat cemo sa elonovom.
    Ovo ce bit moj prirodni ivf , imam 2 stimulirana iza sebe , jos ne gubim nadu , promijenila sam prehranu , krenula na pilates, mm sopam sa medom, orasastim plodovima, omega 3 , multivitaminima ...nece skodit sigurno.
    Po vsim iskustvima kada se ide u prirodni odmah sljedeci ciklus nakon stimulacije koliko je optimalno da se dobije jajnih stanica? Znam da ovisi od niza faktora ( u stimulaciji sam imala 12 js- 10 mj)

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Kada u 11 mj ideš na prirodni?
    Nas dvije smo stvarrno blizu sa terminima postupaka i još imamo iste dijagnoze
    Zašto ćete probat sa elonovom? Za šta je to točno?
    Na ovo pitanje ti neznam odgovoriti jer idem na prvi prirodni,
    ni ja ne očekujem previše, ali su cure zatrudnile sa tim postupkom
    pa ima nade i za nas!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kada u 11 mj ideš na prirodni?
    Nas dvije smo stvarrno blizu sa terminima postupaka i još imamo iste dijagnoze
    Zašto ćete probat sa elonovom? Za šta je to točno?
    Na ovo pitanje ti neznam odgovoriti jer idem na prvi prirodni,
    ni ja ne očekujem previše, ali su cure zatrudnile sa tim postupkom
    pa ima nade i za nas!
    Bila sam jucer na kontroli a u petak 1 folikulometrija( 9dc)
    Koliko sam shvatila elonova je jedan noviji lijek koji se daje u obliku inekcije samo jednom - traje 7 dana ( znaci nema pikanja svaki dan) , te na taj nacin nema promjene koncentraciji lijeka u krvi, te je ujednaceniji fast folikula i vise valjanih( zrelih js)
    Jesi vec krenula u prirodni?

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nisam naglasila ali jasno elonova je lijek za stimulaciju jajnika

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Čekam , za vikend bi trebala dobiti , pa
    idem na folikumetriju u sljedeči petak ili onaj pon
    Možda se i vidimo !!
    Jel tko od cura koristio elonovu pa da nam kažu
    šta misle o tom lijeku, kako su se osječale itd....

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Čekam , za vikend bi trebala dobiti , pa
    idem na folikumetriju u sljedeči petak ili onaj pon
    Možda se i vidimo !!
    Jel tko od cura koristio elonovu pa da nam kažu
    šta misle o tom lijeku, kako su se osječale itd....
    Eto mozda se zaista i sretnemo
    I ja bih voljela cuti malo iskustva sa ovim lijekom .

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ja sam dobila elonvu, ali nisam baš najsretniji izbor za to kako bi većina reagirala na nju. Uspjela sam dobiti na kraju samo jedan folikul od početna 4 koja su počela rasti. Tj. jedan veliki folikul i jedan jedva dovoljan za punkciju, ali moj AMH je jako niski. Ali to je prvi ciklus u kojem sam dobila embrio. Elonva djeluje na način da odmah daje veliki početni FSH nivo i s tim imobilizira najviše moguće folikula. Djeluje 7 dana i postupno joj se djelovanje smanjuje i od 8. dana primate do željene veličine folikula drugi lijek. Evo slike koju sam sad uspjela naći na netu razliku u djelovanju elonve i npr. gonala.

http://www.google.at/imgres?imgurl=x...BVAQMwguKBEwEQ

Elonva je mislim i najskuplji protokol koji možete dobiti. A vjerujem da neće svi reagirati jednako na nju. Sjećam se da sam čitala u nekim starijim temama da su se neke žene požalile da su s elonvom imale neravnomjeran rast folikula. Ali to može biti slučaj i s gonalima. Uglavnom, ja bih ju isprobala bar jednom ako imate problema s dobivanjem dovoljnog broja janih stanica za ivf.

zongoloni avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

@iva777, ja sam trebala ići na prirodni IVF nakon stimuliranog prošle godine, bila su dva folikula, ali nažalost nije bilo embriologice taj dan i sve je moralo završiti sa AIH-om. Nažalost nisam ti mjerilo jer sam ja sa full stimulacijom imala samo 1js, ali znam da mi je dr Bauman rekao da obavezno hvatam prirodni postupak nakon stimuliranog jer često bude više od jednog folikula. Sretno

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zongoloni prvotno napisa Vidi poruku
    @iva777, ja sam trebala ići na prirodni IVF nakon stimuliranog prošle godine, bila su dva folikula, ali nažalost nije bilo embriologice taj dan i sve je moralo završiti sa AIH-om. Nažalost nisam ti mjerilo jer sam ja sa full stimulacijom imala samo 1js, ali znam da mi je dr Bauman rekao da obavezno hvatam prirodni postupak nakon stimuliranog jer često bude više od jednog folikula. Sretno
    Hvala ti na podijeljenom iskustvu, evo ja cu pokusati , nadam se da ce embriologica meni biti taj dan , koja je to lutrija.
    I meni je dr.Turudic rekla da idemo odmah sad u prirodni da bi moglo bit vise od jedne js jer je tijelo jos nafilano hormonima.sad je samo pitanje hoce li uspjeti uhvatiti js i hoce li biti embriologica ... zaista na premalo stvari mozemo utjecati, zato je vazno zaista ostati realan .

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj tanatana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam dobila elonvu, ali nisam baš najsretniji izbor za to kako bi većina reagirala na nju. Uspjela sam dobiti na kraju samo jedan folikul od početna 4 koja su počela rasti. Tj. jedan veliki folikul i jedan jedva dovoljan za punkciju, ali moj AMH je jako niski. Ali to je prvi ciklus u kojem sam dobila embrio. Elonva djeluje na način da odmah daje veliki početni FSH nivo i s tim imobilizira najviše moguće folikula. Djeluje 7 dana i postupno joj se djelovanje smanjuje i od 8. dana primate do željene veličine folikula drugi lijek. Evo slike koju sam sad uspjela naći na netu razliku u djelovanju elonve i npr. gonala.

http://www.google.at/imgres?imgurl=x...BVAQMwguKBEwEQ

Elonva je mislim i najskuplji protokol koji možete dobiti. A vjerujem da neće svi reagirati jednako na nju. Sjećam se da sam čitala u nekim starijim temama da su se neke žene požalile da su s elonvom imale neravnomjeran rast folikula. Ali to može biti slučaj i s gonalima. Uglavnom, ja bih ju isprobala bar jednom ako imate problema s dobivanjem dovoljnog broja janih stanica za ivf.
    Je u pravu si to je jedan od najskupljig lijekova, neka me ispravi tko vise zna ali procitala sam na vise mjesta da je 4700kn ( neznam jel to ona od 100 ili 150- a 100 daju za manje od 60kg i do 35 g a 150 za vise od 60kg i veise od 35 g)
    Vidim da nema puno cura koje su koristile elonovu, evo nadam se da ce na mene dobro djelovati iako dobijem solidan br.js sa menopurima i puregonom.

zongoloni avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

@Iva777, nemoj se brinuti, embriologica nije došla u našem slučaju jer je imala prometnu nesreću. To je jednostavno bila zla sreća taj dan, da sam bila na stimuliranom postpuku mislim da bih plakala od jada. Trenutno ih ima gore toliko da jedva stanu u ordinaciju za postpuke

I evo za utjehu, meni su uhvatili jajnu stanicu u normalnom prirodnom ciklusu iz jednog folikula i danas sam imala transfer. Štoviše, ja imam jako loše jajne rezrve a svaka punkcija je rezultirala barem jednom js. Tako da samo pozitivno!

Vanilla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Pozdrav,

koliko čujem nije došao nitko novi na mjesto dr. Baumana??
    Meni je on stvarno bio odličan liječnik, strpljiv, pedantan i ljubazan, uopće ne znam kome bih sad otišla...

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zongoloni prvotno napisa Vidi poruku
    @Iva777, nemoj se brinuti, embriologica nije došla u našem slučaju jer je imala prometnu nesreću. To je jednostavno bila zla sreća taj dan, da sam bila na stimuliranom postpuku mislim da bih plakala od jada. Trenutno ih ima gore toliko da jedva stanu u ordinaciju za postpuke

I evo za utjehu, meni su uhvatili jajnu stanicu u normalnom prirodnom ciklusu iz jednog folikula i danas sam imala transfer. Štoviše, ja imam jako loše jajne rezrve a svaka punkcija je rezultirala barem jednom js. Tako da samo pozitivno!
    Bravo za jajnu stanicu, transfer i drzim fige da se primi ! To je odlucna vijest.
    evo ja sam jucer na folikulometriji 12dc , kaze dr.da se sporo razvija na jednom jajniku folukul 6.8mm a na drugom 13mm, al meni je ovulacija uvijek negdje 17 ili 18dc pa zato valjda sutra sam opet gore ,15dc racunam ako bude sve ok petak ili sub punkcija .

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Vanilla prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav,

koliko čujem nije došao nitko novi na mjesto dr. Baumana??
    Meni je on stvarno bio odličan liječnik, strpljiv, pedantan i ljubazan, uopće ne znam kome bih sad otišla...
    Vanilla nema jos novog lijecnika , trenutno sam svaki drugi dan gore i vidim dosta je veca guzva nego inace .
    Sad je gore dr.Turudic i dr.Sirovec , obadvije budu na folikulometrijama.ja sam kod dr.Turudic i dosta sam zadovoljna.sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

iva777 ti si već blizu punkcije!! brzo mi je to prošlo
    kada ideš na punkciju?
    Jel je gužva za folikumetriju?

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

iva777 ti si već blizu punkcije!! brzo mi je to prošlo
    kada ideš na punkciju?
    Jel je gužva za folikumetriju?
    Paulina, oko 15 -20 cura je na folikulometriji.bila sam danas 14dc , folikuli su jako mali , nije se nista promijenilo od 12dc , tako da od ovog postupka nista, ne razvijaju se .jos sam dobila gripu tako da sam koma , mozda i bolje da se odmorim.
    U 1 mjesecu cemo pokusati ponovno u prirodni.kakva je situacija kod tebe?
    U kojoj si fazi?
    Ipak ispravak mog gore posta .dr.Turudic je sama tako mi je rekla danas , jedna je dr.na porodiljni otisla tako da gore nije bas bajna situacija.

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Joj uopće se ne veselim ići sada na prirodni ivf zbog
    gužve i sigurno su svi pod stresom, nervozni i bit će čekanja i čekanja
    u pon mi je prva folikumetrija 8 dn, ne dajem puno nade u postupak !

ti brzo ozdravi i psihički se odmori i do 1 mj
    ja sam početkom drugog na ivf

žao mi je šta ti nije uspio ovaj postupak
    Posljednje uređivanje od Paulina28 : 02.12.2015. at 21:30

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Joj uopće se ne veselim ići sada na prirodni ivf zbog
    gužve i sigurno su svi pod stresom, nervozni i bit će čekanja i čekanja
    u pon mi je prva folikumetrija 8 dn, ne dajem puno nade u postupak !

ti brzo ozdravi i psihički se odmori i do 1 mj
    ja sam početkom drugog na ivf

žao mi je šta ti nije uspio ovaj postupak
    Hvala ti Paulina
    Nemogu reci da bude cekanja al moj savjet dodji oko 7h vec ( tad vec ima oko 10 ak cura) po 2 ulaze unutra ide to brzo ali vecinom oko 8h dr.ode na sastanak pa je nema nekad pol sata nekad sat .za to bolje sto ranije doci.
    Sretno ti od srca i javljaj nam se !
    Nisam primjetila neku nervozu ali da je dr. opterecena sigurno je .

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Paulina, oko 15 -20 cura je na folikulometriji.bila sam danas 14dc , folikuli su jako mali , nije se nista promijenilo od 12dc , tako da od ovog postupka nista, ne razvijaju se .jos sam dobila gripu tako da sam koma , mozda i bolje da se odmorim.
    U kojoj si fazi?
    Ipak ispravak mog gore posta .dr.Turudic je sama tako mi je rekla danas , jedna je dr.na porodiljni otisla tako da gore nije bas bajna situacija.
    Iva777 žao mi je što ovaj mjesec ne ide kako si planirala
    Koliko znam u siječnju se vraća i dr. Sirovec (navodno je na krstarenju, možda je samo trač), pa će valjda biti bolje što se tiče gužve...
    Cure svima puuuno sreće!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U kojoj si fazi?
    kakvi su prirodnjaci gore na S. Duhu? bez klomifena? sasvim prirodno?

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja sam bila potpuno prirodno bez klomifena. Samo mi je rekla da dobijem stopericu, ali vjerujem da je to individualno.bile su gore jos 2 cure za obje znam da su isto bez klomifena.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Krisss prvotno napisa Vidi poruku
    Iva777 žao mi je što ovaj mjesec ne ide kako si planirala
    Koliko znam u siječnju se vraća i dr. Sirovec (navodno je na krstarenju, možda je samo trač), pa će valjda biti bolje što se tiče gužve...
    Cure svima puuuno sreće!
    Da , nazalost ne ide , ali sta je tu je sad se bar mogu poslu posvetiti potpuno jer sam ipak zadnja 2 mjeseca bila skoncentrirana na postupke.tako da taman nakon nove godine ponovno krecem u prirodni i kratim vrijeme do 3mj kad cu ponovno u stimulirani.
    Nadam se da ce se do tad vratit i druga doktorica... sretno curke!

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Hvala ti Iva , javit ću kako je prošlo !!
    Ti sada odmaraj i uživaj preko blagdana da budeš spremna za
    nove pobjede

Stranica 10 od 19 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •