-
bok cure borci...
evo moje iskustvo sa sv duha....
znači nakon neuspiješnih 3 AIH i 2 IVF ( koji su u privatnoj klinici napravljeni) mogu reći da imam pozitivno iskustvo na sv duhu....
evo mojih pozitivnih i negativnih stavki:
- u roku 3 mjeseca sam ušla u postupak ( imala sam doduše svu dokumentaciju, samo smo spermiogram morali baš kod njih napraviti...na koji dođeš na red u roku 2-3 tjedna)
- dr Bauman koji je tada još radio ....po meni odličan, nekako smiren pozitivan, bez neke žurbe me pregledao i objesnio sve što sam pitala
- nažalost taman kad sam ušla u postupak dr Bauman je otišao i preuzela dr Turudić, opet imam pozitivna iskustva s njom...isto sve objasni...
-čekaonica je uvijek puna cura ali za razliku od ostalih državnih klinika nekako je domaća atmosfera i čeka se na red cca 2 sata, relativno manje nego u Petrovoj...gdje sam čekala i po 4 sata....
-sestre su ok ima dana kad su nabrijane, ali većinu slučajeva sve kažu i objasne po stoti put...
-jedino što mi se nije svidilo je to što nemaju anesteziju za aspiraciju vikendom....tako da cure koje dočeka vikend ....joj ne želim ni znati....
-aspiracija je prošla ok, malo bolno ali se preživi....odmah mi je došla biologinja i sve objasnila ...super mi je to jer u nekim privatnim klinikama taj info nisam dobila odmah....
-et je bio 3 dana vraćena 2 osmerostanična uz objašnjenej na dan vraćanja od strane biologa zašto baš taj dan...meni se biologinja jako svidjela..
-odmah nakon et se ide kući....to mi se malo nije svidilo jer me malo bolio pa sam htjela malo se odmoriti...ali ok
- eto ali na žalost 12 dn od et-a test negativan...tako da krećem u novu borbu i ostajem za sada na sv duhu....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma