Citiraj ZaraMia prvotno napisa Vidi poruku
Zbog ovakvih par pojedinaca tu , koji ti pokušavaju nametnuti svoje mišljenje na svakoj temi , tjeraju te da se zapitaš tko je tu lud.
Ti ili oni ? oni su najpametniji i ako ne dijeliš njihovo mišljenje , trebalo bi ti izbrisati postove , jer si ( kao u ovom slučaju ja ) npr rasist, bezosjećajna osoba koja bi protjerala sve muslimane , onda glupi komentari tipa u kakvoj ja okolini živim i da ne nabrajam dalje. Mislim da svatko ima pravo na svoje mišljenje i ja sam vas pitala za vaše , a nisam otvorila temu da bi se komentiralo u kakvoj ja okolini živim i slične baljezgarije. Ja nikad nisam ništa takvo komentirala o pojedincima ovdje jer mislim da smo tu da razmjenjujemo mišljenja / savjete a ne da se vrijeđamo. Kad malo bolje razmislim, u nekim stvarima se slažem s mamama koje su pisale o rodinom forumu na indexu. A najveća stvar s kojom se slažem je ta da ako ne dijeliš njihovo mišljenje odmah si etiketirana kao loša majka/ žena i loš primjer svojoj djeci. Ukratko- ako ne dijeliš naše mišljenje , zadrži ga za sebe. Prijavila sam se na ovaj forum jer sam mislila da sve to što pišu o vama su čiste gluposti , ali nakon par postova prije ali prvenstveno nakon ove teme , jako sam se razočarala. Mislim da više neću dolaziti na forum , i moram još reći da tu ima krasnih cura ( npr Peterlin - koja mi je svojim savjetima puno pomogla , prekrasna žena , Kaee, žuta minuta , i još par njih ) ali vi ostale žene, Majke sa velikim M , kraljice, samo ostanite takve kakve jeste, najpametnije.

Poslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk
ZaraMia, ja ne bih isla tako daleko da te prozovem rasistom, ali ne mogu se sloziti s tvojim razmisljanjem. Ono sto Europi treba jest odlucniji stav u borbi protiv terorista, bolji obavjestajni sustav, ali i odlucniji stav u obrani demokratskih i sekularnih vrijednosti, te integracija imigranata, izbjeglica, nazovite ih kako hocete. Ako apriori proglasis jedan narod lopovima, ljenivcima, kradljivcima, silovateljima, teroristima, i ne ucinis nista da im pomognes izvuci se iz bijednog zivota kakvim sada zive, dobivas plodno tlo za nastanak novih terorista, novih ljudi zadojenih mrznjom prema bijelcima, krscanima, sekularistima. Na kraju krajeva, da nije bilo nas finih, civiliziranih Europljana i Amerikanaca, nista od ovog ne bi bilo. Zakuhali smo kasu i sad je jedemo.