ZaraMia prvotno napisa
Zbog ovakvih par pojedinaca tu , koji ti pokušavaju nametnuti svoje mišljenje na svakoj temi , tjeraju te da se zapitaš tko je tu lud.
Ti ili oni ? oni su najpametniji i ako ne dijeliš njihovo mišljenje , trebalo bi ti izbrisati postove , jer si ( kao u ovom slučaju ja ) npr rasist, bezosjećajna osoba koja bi protjerala sve muslimane , onda glupi komentari tipa u kakvoj ja okolini živim i da ne nabrajam dalje. Mislim da svatko ima pravo na svoje mišljenje i ja sam vas pitala za vaše , a nisam otvorila temu da bi se komentiralo u kakvoj ja okolini živim i slične baljezgarije. Ja nikad nisam ništa takvo komentirala o pojedincima ovdje jer mislim da smo tu da razmjenjujemo mišljenja / savjete a ne da se vrijeđamo. Kad malo bolje razmislim, u nekim stvarima se slažem s mamama koje su pisale o rodinom forumu na indexu. A najveća stvar s kojom se slažem je ta da ako ne dijeliš njihovo mišljenje odmah si etiketirana kao loša majka/ žena i loš primjer svojoj djeci. Ukratko- ako ne dijeliš naše mišljenje , zadrži ga za sebe. Prijavila sam se na ovaj forum jer sam mislila da sve to što pišu o vama su čiste gluposti , ali nakon par postova prije ali prvenstveno nakon ove teme , jako sam se razočarala. Mislim da više neću dolaziti na forum , i moram još reći da tu ima krasnih cura ( npr Peterlin - koja mi je svojim savjetima puno pomogla , prekrasna žena , Kaee, žuta minuta , i još par njih ) ali vi ostale žene, Majke sa velikim M , kraljice, samo ostanite takve kakve jeste, najpametnije.
Poslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk