Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Kako zastititi novorodence od prehlada?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Kod nas nakraju proslo sa antibiotikom,2 puta vadenje krvi i 4puta odlaska doktorici... od toga nas jednom poslali u bolnicu jer beba nije imala ni 3tj...

Koliki je tada izgledalo grozno proslo je...i nista laske od starije dvije...

Malecka imala temp.,gadno zacepljen nosek i kasalj....koji je iz nje male zvucao tako grozno...

A zanimljivo je to sto su svi bili bolesni skupa s muzem ,bakom i dedom a mene preskocilo...sto bi trebalo znaciti da ju je moj imunitet iz mlijeka trebao zastititi ali nikaj...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas nakraju proslo sa antibiotikom,2 puta vadenje krvi i 4puta odlaska doktorici... od toga nas jednom poslali u bolnicu jer beba nije imala ni 3tj...

Koliki je tada izgledalo grozno proslo je...i nista laske od starije dvije...

Malecka imala temp.,gadno zacepljen nosek i kasalj....koji je iz nje male zvucao tako grozno...

A zanimljivo je to sto su svi bili bolesni skupa s muzem ,bakom i dedom a mene preskocilo...sto bi trebalo znaciti da ju je moj imunitet iz mlijeka trebao zastititi ali nikaj...
    A tko bi ga znao, ja nisam dojila malog, a seka je išla u vrtić i bila je dosta bolesna. I svi smo bili jako bolesni te zime (rodio se u 11 mj), ja čak i duplu upalu pluća (virusna koja se zakomplicirala u bakterijsku), a mali zdrav cijelo vrijeme.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •