Hahahaha,ma kud si s torbom stala na nju!
Je,moja dosadašnja sestra je upisala kilažu koju bi vidla bacivši oko na pol sekunda na vagu a da se još nije ni smirila...no dobro.
A ono, provirila i rekla dobro jutro a ona meni ajde odmah brzo, brzo na vagu.
I ja brzo pa zajedno s torbom.![]()
Meni moja odbije cijelo kilo iako sumnjam da u ljetnoj haljinici i laganim slapicama ima toliko. A u onoj zimskoj odjeci i cizmama je bilo o vise od kile.
moja sestra isto kao nesto oduzima zbog odjece, makar svejedno uvijek imam vise kg nego kod kuce.
ali kad krene zima i zimska odjeca, stvarno cu u pidzami i slapicama dolaziti na vaganje
Sent from my A0001 using Tapatalk
31 TT, + 12 kg (blizanci)
Sve ide u trbuh i leđa
Ajme s_iva...več 31. tt
Ja i dalje na plus 3kg (23+5).
26 tjedana, oko 8.5 - 9kg. Bljak.
Sad kad vas ovdje vidim vidim i razmjer u kojem sam odudarala u svoje dvije trudnoćeU svakoj sam u plusu bila preko 20 kg. Prva +23, druga laganih +25
Ono pozitivno u svemu je što sam u oba slučaja kilažu svela na predtrudničku...Sad se spremam na treću bebu i sve me strah što će biti opet...Iako sam se dovela u top formu, redovno treniram i papam umjereno.
Ma ja sam u trudnoći netko skroz drugi...tu glad, tu pomamu za hranom ne mogu opisati. Da napomenem, u obje sam imala strašne mučnine prvih 4 mjeseca, ali me ni to nije smetalo da papam...A bome se i sve poprimaloJa dok skužim plusić na testu vagom već 5kg u plusu
Što je naironičnije, prije trudnoća zgražala sam se na žene koje se mnogo udebljaju...
Posljednje uređivanje od Violetty : 25.09.2015. at 10:09
Mislim da ni meni ne gine dvadesetka s obzirom da sam na 23 tj 8kg u plusu.. Al tješim se da ce ic dole ako zatvorim usta
S tim da ja jedem samo malo vise nego prije, ali ne vježbam a prije sam vježbala pa vjerojatno oboje ima veze..sta bi bilo da se prejedam ko moja frendica stalno, a ona je na +4!
Ja imam problem sa sestrom i vagom, znaci izvaze me u tenisicama u posljepodnevnim satima, i ta usrana vaga je za 1.8 kg razlika od moje doma na kojoj se vazem ujutro i od koje sam im dala pocetnu tezinu kad su me pitali..i s 9t je tako ispalo umjesto da sam dobila 4kg a ne 2kg koliko zapravo jesam (jer prvo sam se izvagala doma :/ ) i onda me jos gin oprao da se ne smijem toliko brzo debljat..koji k..
Si mu rekla,pa zna se koje je realna težina...ah.
Ja idem u srijedu i to ujutro u osam...pa planiram usput stati negdi putem u pekari,da bar prejdem ovaj put na vagi...jer isto tak,ja si računam kilažu po svojoj doma,a ona tam malko drukčije mjeri.![]()
Ma znate kaj, u principu sve mi se poklopilo nekako krivo i sad sto god pokusam objasnjavati ispast ce da kenjam
Ne samo da se nisam izvagala na svojoj vagi taj dan kad su oni na svojoj zakljucili +4 (bila sam toliko nervozna zbog uvz da nisam bila sposobna ni misliti jel to ima smisla ili ne) nego mi jei secer u krvi dosao 5.4 jer eto ko za vraga nisam imala pojma da ce mi to gledat tako rano pa sam vecer prije vadenja krvi jela tortu i sladoled na rockasu (zadnji fini obrok prije nego su krenule mucnine)..i eto sad ti objasni stjecaj okolnosti![]()
Posljednje uređivanje od LadyB : 27.09.2015. at 13:50
Evo rjesene misterije s vagom i vagama i na kraju ovako stvari stoje:
12+1tj, -2kg
Ajme lakše mi je malo dok vidim da ima još šlankerica![]()
Kad produ mucnine svako govno od hrane koje se dokopam je moooojeee![]()
40+0 = +12 ... u startu sam si nekak zacrtala 12kg, došla do 13, ali se nekako zadnjih dana spustilo na 12, a čak imam i nešto bolji apetiti ovih dana![]()
MallaPlava to je danas termin! Kako se osjecas? Ima li treme? Mene nije strah poroda jer ne znam sto me ceka ali zato su svi oko mene ko tempirana bomba.
Hej, baš sam ja tebe pitala kak si tiMa osim jakih BH kontrakcija noću, sve isto. Trema je najviše što tek sad mogu zamisliti maleno čudo u svojim rukama i jako mu se veselimo
danas imamo kumove na spavanju pa se nadam da kad dođu da će mi dan brže proći i da neću stalo razmišljati kad će! Ima kod vas kakvih promjena?
Kod nas nista nova. U ponedjeljak idem kod dr. Nadam se da ce se uskoro nesto pokrenut jer sam nestrpljiva.
35+3, 14kg. Danas nisam stala na vagu, možda sam već i +15kg.![]()
Malo cu vam napisati kako se na kile gleda u UK.
Trudnicu vodi babica i ona ju mjeri, ali, mene su zadnji put izmjerili u 20 tt, sad sam u 36tt. Ovdje se ne mjeri trudnica, nego stomak, ako stomak odstupa onda se reagira. Ja sam u +10 jer se doma mjerim.
Oni uopce nisu optereceni kilama.
33+4 i zapravo - ne znam.
Ako oduzmem tople hlace, vestu, majicu, donji ves i carape, onda sam +13kg. No danas u me vagali u 15:15, nakon dorucka, rucka i tko zna cega pa pretpostavljam da je negdje rijec o 12kg. Taman koliko sam ukupno dobila u prosloj trudnoci.
Kod nas se staje na vagu svaki put, ali mog doktora nije briga za brojke. To se samo ja grozim. (Ovo s mjerama trbuha, to uopce ne gleda. Par puta me izmjerio iz fore i ispalo je nesto sasvim kontra onome sto je rekao UZV, termin... bilo sto drugo. A i meni samoj, ovako odokativno, trbuh izgleda drugacije skoro svaki dan.
Ja se ne vazem kući jer mi je tako svejedno dokle god sve ide dobro
Ali evo danas s pregleda 17tj (+2kg)
Posljednje uređivanje od LadyB : 17.11.2015. at 21:46
moram se pridružiti friško vaganoj ekipici. 30 TT + 7 kg. kaže moja vaga +2kg u 3 dana a prsti mi kažu - voda,voda,voda. moram izbaciti sol. s curkom sam dobila 9 kg (rodila s 36+2). moglo bi to biti slično i sad. veseli me što je 5 godina kasnije početna brojka ista.
8.TT + 1kgkrivim izostanak mučnina za ubrzano debljanje... ko kantica za smeće sam, sve mogu pojesti. i jedem više slatkiša nego prije trudnoće
a vježbati ne smijem
, bit će dobro ak do 12TT dođem samo sa +2.
Meni su krv pili da strašno puno dobivam, pokušavali mi zalijepiti dijagnozu GD itd...
Na 35+5 ušla u rađaonu s +14,5kg. Izašla iz rodilišta +3kg u odnosu na kilažu kad sam ostala trudna.
Toliko o mom strašnom dobitku na težini.