pulinka prvotno napisa
Da citiram sebe sa prve strane:
Dakle, nigde, ni u sledećim postovima, ne spominjem nastavnike u negativnom kontekstu, isključivo ravnateljicu.
Odbaciću svoju tvrdnju da RAVNATELJICA možda putuje kao privatno lice.
Ne putuje tako, putuje u svojstvu službenog lica.
Neće platiti sebi put, i dobiće i novac za svoj rad.
I platila je ćerki put, ne ide ćerka gratis.
I sve je to sasvim u redu dokle god ona ne prekoračuje svoja ovlaštenja kao službeno lice.
Dakle, još jednom, po ko zna koji put, nemam ništa protiv da nastavnici i ravnateljica putuju gratis i pri tome rade svoj posao i budu za njega plaćeni.
Ali, u momentu kada ta službena ovlaštenja prekorači- a ova osoba ih je prekoračila u momentu kada je uz sebe postavila i svoju ćerku, ako već ne ranije- mislim da je opravdano podsetiti je da je ona i dalje samo radnik na svom poslu, a da su deca i roditelji njena klijentela, koja joj omogućava da uopšte ima taj posao.
I mislim da je opravdano zapitati se, a zapitati i nju, zašto misli da kao radnik na poslu za koji će biti plaćena, ona smatra da treba da ima i dodatne privilegije koje njen posao inače ni na koji način ne uključuje?
Dakle, problem mi je to što ravnateljica pokušava da ostvari sebi i svojoj rodbini nezaslužene privilegije, a sve to da maskira pod nekakva prava službenog lica, a ne to što ona putuje gratis.