Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
i ja mislim da bi trebalo razmisliti o banu žm

al pustimo ljubljenje
meni je veći problem što neki, ne da se neće ljubiti, nego se neće ni slikati
mislim nije mi problem u neslikanju
već što ova trakavica nikako doć svom kraju
a dvoje, trenutno, vodećih ljudi države se javno ne podnose
http://www.jutarnji.hr/milanovic-odb...adu--/1465862/

da se oni ne vole nije tajna.
no ja taj novinski natpis tumacim sasvim drukcije:
naime do prije nesto vremena napisi u novinama, a pogotovo u jutarnjem vrlo, vrlo losi za milanovica.
pri tom ne znam da li ste primijetili: sve su njegove fotografije bile ubi boze - neka grozna grimasa, namrsten, maltene kao neki zlocinac. prvo sam mislila slucajnost, poslije sam mislila: jasna namjera, treba doci u niski start prije promjene vlasti. a moc slike i onoga neverbalnog koje te svaki dan okruzuje je ogromna, to znaju svi koji se malo razumiju u medije. to da nitko to javno nije tematizirao, samo govori o sveopcem stanju u zemlji.
nisam uopce ljubiteljica lika i djela milanovica, ali smatram nezamislivim da dnevne, za nase prilike seriozne novine, mogu objavljivati takve fotografije premijera, ne kao omasku, nego kao strategiju.
i kako rekoh, poceli ljudi vec zauzimati pozicije za hdz, karamarka i sve sto s tim dolazi, a ljudi poput dezulovica, kojemu za ono pismo hanzekovicu (nije bitno da li covjeke cita i voli lik i djelo dezulovica) skidam kapu do poda i vise od toga, je vrlo, vrlo malo.

e, onda se odjednom blize se izbori, karamarko vise ne stoji tako dobro i vidi vraga odjednom fotografije milanovica postale "normalne", odnosno onakve kakve se prilice premijeru i ozbiljnim novinama kakvima se jutarnji smatra.
poslije izbora, karamarko potonuo, izvjestaji o milanovicu neutralni...itd

kada ono jucer glavna vijest, zamisli molim te, vrli premijer se ne zeli fotografirati sa vrlom predsjednicom. nevjerojatno vazna vijest.

naravoucenje:najkasnije sljedeci tjedan imamo vladu hdz-a sa mostom, ili djelovima mosta.
bolje zasluzili nismo.