Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: djeciji psiholog

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bacile ste me u depru.
    u svakom postu sam pronašla svog sina. molim na pp preporuke za psihologa...
    on je inače i sportaš, koji se s neuspjehom ne zna nosit, a osvajao bi medalje...
    odličan učenik koji bi se trudio minimalno...
    on bi sve, ali da padne s neba, pa kad to tako ne ide, nastaje kaos.

help

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Val prvotno napisa Vidi poruku
    bacile ste me u depru.
    u svakom postu sam pronašla svog sina. molim na pp preporuke za psihologa...
    on je inače i sportaš, koji se s neuspjehom ne zna nosit, a osvajao bi medalje...
    odličan učenik koji bi se trudio minimalno...
    on bi sve, ali da padne s neba, pa kad to tako ne ide, nastaje kaos.

help
    Nemoj upadati u depru.... nije toga vrijedno.

Mene je moj sin naučio da neke stvari ne možemo odraditi za svoju djecu.

A sad konstruktivno i bez pp: prvo pitaj stručnu službu u školi imaju li kakvu ideju (u nekim školama imaju psihologe, pa možda ne moraš nikamo dalje hodati, ne treba ti ni uputnica ni bilo što drugo). Osim toga (glup savjet, ali praktičan) izaberi nešto što ti je blizu, a ne na kraj svijeta... Na primjer, ako si u istočnom dijelu grada - možda ERF nije loša ideja. Znam da s njima surađuju mnoge škole, ali nemam nikakvih iskustava pa to samo spominjem.

U našoj školi nema psihologa, a ja sam dijete vodila u Suvag jer je tamo već imao karton zbog svojih smetnji čitanja, pa sam samo pitala njih što i kako dalje. Iskreno - ne znam da li možeš doći samo s uputnicom (od pedijatra ili obiteljskog liječnika) ali ne vidim razloga zašto ne - oni imaju i dijagnostiku i terapiju. To je sve što imam od informacija.

Dalje, ima Zavod za javno zdravstvo besplatne programe, ali moram malo pretražiti, pa staviti link.

Još dalje - povremeno je forumašica TanjaDS znala stavljati link na njihove besplatne radionice. Ne znam što sada imaju u ponudi, ali to su ovi: http://www.tesa.hr/cms_categories.asp?catID=3

Eto, ima raznih mogućnosti. Nadam se da ćeš naći nešto po mjeri svog djeteta i vaše obitelji. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •