Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: djeciji psiholog

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ajd reci, pol dana si u vrtiću/školi i onda dođeš doma i već samo ovo nabrojano, bez itd, ti je sasvim dovoljno da ti skroz uništi dan koji je imao izgleda biti pristojan, ako ne već ultra zabavan. kako već prosječna djeca zamišljaju svoje dane da bi trebali biti - ultra zabavni
    Pa ok, shvaćam, ali ovo su osnovna pravila, pa ne mogu ju pustiti da ne pere ruke ili zube i da ide spavati kad ona hoće ( to smo jedan vikend probali, znaš kad je otišla spavati u pola 3 ujutro, mi smo već pozaspali, htjeli smo vidjeti do kada će). Zato i kažem imamo neka osnovna pravila, kad dođemo kući skidaj cipele i peri ruke i onda imaš vrijeme za aktivnost koju god hoćeš.
    Evo npr. jučer došle smo kući i nakon ručka pitam ju dali želi peći samnom kolačiće i kaže hoće ( inače to jako voli) i baš smo uživale, mjesile, ukrašavale i kad smo završile već je bilo skoro pola 21 i onda je ona shvatila da nije obojala što je htjela, da nije ne znam ti šta napravila što je zamislila i kreće šou i ništa više ne valja jer je ona shvatila da iako je uživala u pravljenju kolača, nije napravila ono drugo što je htjela, ljuta je na sebe, na mene, na tatu i kažemo joj ok ajde imaš još vremena i radi to što si željela, međutim kad god ja rekla e sad je vrijeme da se spremimo za spavanje, eto ti provale bijesa, nikada nije dovoljno ni dosta.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 08.12.2015. at 14:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •