Klasicni cucnjevi sa utezima kod mene pale za gluteuse. Ali ne od pola kg kao kod jilian...gledala sam samo prvi video dok sam kuci radila...vec 4 ili 6...nema sanse da ih ne osjetis nakon toga. Hvala cure
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ginger, evo:
https://zuzkalight.com/workouts/5-minute-workout-49/
https://zuzkalight.com/workouts/5-mi...out-48-cardio/
nema pistola, nema girje :D
e, ako sad ne napraviš, naljutit ću se![]()
oooo, slasno!
ovaj prvi miriše na muskulfiber, mislim da baš curtsy lunges bili moja formula za upalu
a drugi sam radila, i sjećam se da sam se lomila na brakdance nečemu, mogla bi opet probat da vidim jesam li šta bolja nakon dva mjeseca![]()
svatko koga ne boli već dupe ima da ga sutra boli
mogli smo takve challenge radit: muskulfiber challenge![]()
nisam bila pi*da i izdala
upravo odradila, dodala jos 50 cucnjeva i minutu planka
Anci
osjecam se manje sugavo
Mene bole zadnje loze i listovi. Bozicni tulumi i generalke cardio.![]()
Ovaj kratki #48 ja cesto napravim, drag mi je nekako.
Negp bojim se da sam postala presnazna, pukle mi dvije kuhace u ruci dok sam spremala kolace. A nisam nista ekstra radila s njima, samo mijesalaA bojim se da mi i guzica previse strsi kako u zadnje vrijeme stalno radim s girjom
![]()
Uz vasu inspiraciju odradila 3x ovaj kratki #48. Super mi je.i dodala jos 3 serije po 10pon bugarskih,donckeya,mistova sa 1nogom i onih bocnih ko donckeya. Sad sam crvena ko paprika.
bravo cure
ja sam imala namjeru isto ovo gore linkano odradit ali upravo sam usla u kucu, idem se onesvijestit u krevet
ahaha ivana,dobra si,2 kuhače stradale....
ja sam sinoć prve LCHF kuglice radila,katastrofa su ispale,ako ih ne jedeš sa čašom vode riskiraš gušenje....em sam zabucala otapanje čokse tako da kad sam umočila kuglice nije se primalonešto sam improvizirala sa medom + narančom,ma ugl prvi promašaj gotov....
e,da se pohvalim jučer su me zvali iz Mullera,stigo Lego Frozen...prodavačica kaže:dobru ste to vezu imali,nisam ga ni ja uspjela nabavit...
jutros klasika bazen + 5-6km šetnje....bila u ginića,kaže zovi me ako ne rodiš do 30tog,zasada nema naznaka da će mali van,pustit će me do Božića sigurno....
bravooo vježbačice!
ivana s umirem na kuhače, ali ne vjerujem u previše stršeće dupe, sigurno ti se čini. pitaj muža
prijavljujem od sinoć zagrijavanje sa vijačom, ne znam koliko sam skakutala, dok nisam počela prečesto zapinjatbasic bounce uglavnom, a sa high knees nikako da uhvatim mot jer sam ja klinka skakala drugačije i sad nakon 20 godina noge same rade svoje. kad savijam jednu nogu prema naprijed, druga mi sama onda ide prema nazad i nikako da je nagovorim da ide i ona sad naprijed.
i onda beginner strength #10, koji je najviše orijentiran na core, baš mi je prijao
zhang, hvala na odgovoru. Bome si maštovita.
lili, ti uz takav pejs još melješ 45 minuta, kapa dole!
što se slatkog tiče, ide me nažalost u zadnje vrijeme, i previše..nikako da mi se ogadi..
za bolne gluteuse: bugarski jednonožni čučanj s utezima
, probajte ko nije..
optimistična, upravo tako, prkno nikad previše ne strši
tang, probaj skokove na jednoj nozi, dvadeset jedna noga, dvadeset druga, to bome osjetiš (u gluteusu dakako), a i dobro prži kalorije..
prijavak: jučer 6.01 km, pejs 6:01, 36:09, zadnji km mi je bio najbrži, 5:51..fakat je bilo i malo pretoplo, ali opet puno bolje nego kad je magla i jako hladno..
samo vas čitam i zavidim na stršećim guzama, muskulfiberima, kilometrima...
I ja sam ljubomorna na strsece dupe. I ja bi takvo. Moje je ko dva plivadona
moje isto nije stršeće, još me puno swingova dijeli od toga, ali više nije razliveni trokut i već sam zbog toga presretna
do ljeta stigne još puno očvrsnut, mislila sam poslije ng proći cijelu lifted butt seriju
ahahahaha,mislila sam da je samo moj trener koristio tu plivadon usporedbu....
nažalost,dosta je do genetike, tu je mene posrećilo (kad me se već zakinulo sa sisama) tako da sam u startu imala lakši posao...
ali da ima pretjerano stršećih bome ima,ko' da ne znate one crnkinje koje doslovno mogu čašu stavit...
vratila se s bazena,doručkovala i sad čekam da još malo pojača sunce pa da odem u šetnju kroz polje....![]()
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 23.12.2015. at 09:53
odradih ovaj Ancin što je linkala za Ginger https://zuzkalight.com/workouts/5-minute-workout-49/
odoh pod tuš, pa u malu crnu haljinu i na domjenak
pravljenje Jozefine je otpalo u toj gužvi prioriteta
![]()
Jao, Flopi
Mogu misliti koji ces komad sad biti
Ivanana strsece dupe!!!
Ja sam jutros kb jrc. Dobar je.
Sinoc dosli doma u pola 11, majko moja. Dijete gledalo Star Wars s razredompa je trebalo po nju u nama skoro najdalje kino
Odusevljena je. U to ime sam joj kupila Star Wars majicu u New Yorkeru, presretna je.
Kupila sam jucer sve poklone, falatiboze.
Prizeljkujem sebi novog Franzena pod borom.
ja sam premorena
jucer sam imala tezak dan, spavala manje od 4 sata
u to ime sam sinoc isla spavati u 21:30 sto nisam ne sjecam se kad, ja sam ponoc-jedan tip
i osjecm se zgazeno, cijelo tijelo me boli, ali nije od vjezbanja, nazalost
tako da ne znam hocu li jos danas odmarati ili nastaviti s chalean, vidjet cu kako cu se osjecati
sav ovaj nenormalni rad uzima danak
zavidim vam na vjezbanju, gustajte!
kod mene jos nula kolaca, nula ciscenja, nula poklona.... jao
a joj summer
dosla sam vidjeti u koliko komada nam je skulirana
vidjeh, ali mi tamo glupo pitat
neću ja još (ginić misli tamo negdje oko NG), majke mi da me uhiti na Božić doma bi rodila,tu puricu nema šanse da propustim...
nije ti logično pitat je je li izbacila punjenje?![]()
Loooooool, tang!!!
Summer, grlim te :hug:
Nadam se da ces imati mirne blagdane. Da ces danas u savrseni shoping. A kolaci ionako nisu zdravi![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 23.12.2015. at 14:00
summer :hug:
skulirana, tang
ja danas ne stignem
mm nasao dva odbacena peseka (bebe)pored ceste i sad ih skrbim
izbezumljena sam
jedva cekam da dodje sveki i preuzme mi
da su ljudske bebe bilo bi mi lakse
a moje curke presretne
i vec smo ih udomili![]()
dan mi poceo ludo, i nastavlja se
dijete mi zaboravilo reci da ima samo tri sata
pa ju uciteljica vodila doma
ja razbacala cijeli stan, kolaci na pol, rucak isto i upada zena
kaj si misli![]()
ginger!
Ja popodne nista, pecem torte!
Ne spremam, to cemo sutra.
E da, crtica iz zivota:
- Mama, sto je to vijaca?
- Jump rope!
- Ahaaaaa![]()
Jeste me nasmijale....
Summer, koliko ide ide...sta se moze,napravi se.sto ne,bez toga se moze.
Moj dan je zapoceo sa pecenjem keksica,i to ce uz neke kuglice biti jedini kolaci koje cu peci. A i kuglice cu raditi jer sam makom umjesto onih plazma keksa kaj sad vrte na tv-u kupila neki prasak.neznam kaj bi s njim pa cu napraviti kuglice.
Onda smo se suncali na dvoristu gdje sam odradila mini trening skacuci na drveni sanduk,onako kao u cucanj,pa malo bugarskih,pa penjanja i podizanja jedne noge. Bas mi je to bilo super.
Popodne sam sa mladjim otisla pokupovati ostatak darova i po speceraj. Bankovno stanje koma. Uzas. Bas sam potrosila,al stalno se tjesim,pa Bozic je... Lalala
Sad su djeca zaspala a ja sam ponovila zuzkin #48 i #49 plus jos 50 trbusnjaka.
To je dan.
Danas malo vise od 7 km. Sutra kolaci i ciscenje.
Ginger![]()
Tigric, pa ti si prave treninge odradila, bravo!
Ja sam bila uvjerena da necu puno potrositikao ono...
Muzev poklon kosta 58 kuna![]()
Ja nisam naucila na kolace tak da se sad osjecam bas umorno i idem se uspavati uz The Affair.
Sutra sam si zamislila laganini dan na poslu kao ono u 16:05 skuzim da ce biti upravo suprotno![]()
ancina jump rope
tigrić, malena beba bravo
ja danas radim skraćeno, već sam popila malo previše višnjevačekolače pravim popodne, jučer smo pojeli sve snowballs
sinoć sam skoro zaspala dok sam uspavljivala malu, ali sam se trgla, presvukla se i zagrijala, odradila kettlebell for all levels #10, otuširala se i vratila u krevet![]()
Ja sam sinoć napravila 4 vrste kolača dok su moji na Korzu dočekivali Deda Mraza. Nisam kolače jela i vino nisam otvorila. Jeeeeeeeee
Sad nije još ni 9, ja sam već sita bakalara. Ostatak dana post i trening obavezno. Ali otvorit ću vino večeras. Nisam pila alkohol..... ne sječam se kad zadnji put. I baš se nekako veselim tom reskom okusu.![]()
Danas pravljenje kolaca, ciscenje, rucak...veceras s dicom na misu pa mozda na pice
Moram i dio poklona umotat. Ovo je prvi badnjak bez bakalara. Uopce ne znam sta cemo sutra za rucak.
Ja prijavljujem rodendanski trening, jucer sam preskocila ali je shoping i bakalar na istarski napravio dovoljno, mislim da se sat vremena mlacenja bakalara moue svrstati pod trening. Mm je preuzeo drugi sat, zaspala sam kao mala beba
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
danas ne prijavljujem ništa
ispekla ribu, okitili bor i oću da uživam!
Kris kakav rođendanski, tebi je rođendan?
kriszg, sretan rođendan!
ja sam se nažderala hobotnice i fritula, dan mi je baš nekako beskrajno dugačak
i dalje se nadam da će stat i vježbanje u njega![]()
Kris sretan rodjendan!
Kod mene je sve spremno kolaci pokloni, djeca sa mnom.bila na poslu do podne, nije ih imao tko pricuvat.
Dok su doma oko 14h kitili bor s tatom, mama otrcala 9.1 km pejs 5:26![]()
vrijeme krasno sunce sija a doma me docekalo lijepo iznenadjenje: okicen bor.
Veceras djecja polnocka u obiteljskom sastavu pa kod kvartovskih prijatelja na veceru i druzenje.
kod baka i dida smo u petak i sub a u ned idemo turisticki na 4 dana u Salzburgcant wait!
Vrijednice ne stignem vas sve pojedinacno pohvalit pa jedini velikiza sve.
summer ti si organizatorica i znam da si uspjela pokupovat poklone, kolace i dr.
uzivajte cure!