Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
Sasa, svatko je nevin dok mu se ne dokaze da je kriv. Pa cak i kolinda i jandrokovic. Pa cak i Brkic. Koliko god ih ti mrzila.
Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
seni, ne bi se trebao ispričavati, ali je li u jednom demokratskom, višestranačkom društvu normalno da ravnatelj JAVNE televizije bude istaknuti komunist, posljednji predsjednik SSOH, koji se svog totalitarističkog naslijeđa NIKAD nije odrekao, a pritom od SDP-A kao sljednice SKH KUPIO hotel u Sloveniji za sitnicu od skoro MILIJUN eura, kojeg potom niti ne prijavi u imovinskoj kartici itd, itd. Totalni nelopov, jelda' A nitko ga do sada NIKAD nije pitao. pa dobro , Radmane odakle ti ta lova?
Kao ni Josipovića, odakle mu PET stanova? Valjda od knjiga i dirigiranja. A sasvim slučajno tata bio zapovjednik Dalmatinske brigade. itd.itd.
Moram priznati, da ovu logiku ne razumijem sasvim.
svatko je nevin, dok mu se ne dokaže da je kriv. Osim ako je Radman ili Josipovic?
Protiv Radmana je vođen proces? Biti predsjednik socijalističke omladine je zločin, kazneno djelo? Nekoga je ubio, nešto je ukrao? Slovenske i hrvatske vlasti ga krivično gone?

Josipović i supruga mu, su sveučilišni profesori dobrih karijera, on je uz to uspješan skladatelj, vjerojatno su nešto naslijedili od roditelja... Ne poznam ih osobno, samo glasno razmišljam, jer mi pet stanova (ne znam ni veličinu, ni ostale detalje) ne zvuči nesto osobito sumnjivo.
no bez obzira na to, nije mi poznato da je krivično gonjen, a nije mi ni poznato da i u jednoj zemlji na svijetu, sinovi i kćeri zapovjednika dalmatinskih ili sličnih brigada, ne bi smjeli biti vlasnici stanova.