mamitzi prvotno napisa
mi smo živjeli na voltinom ujednoj od starih tipskih zgrada s dvije sobe, drvenim ormarom između njih (ima vrata i police za upotrebu iz obadvije sobe i hodnika),mini kupaonom i kuhinjicom. 50m2 bilo nam je dosta za nas troje ali smo željeli više, tako da smo ponovno kupovali, ponovno adaptirali itd, ponovo vraćali kredit itd..
ono što hoću reći je da male sobe nisu svakom udobne i treba dvaput razmisliti i možda u postojećoj većoj sobi nacrtati na podu dimenzije, pa ucrtati krevet, ormar, stol i sl. da se dobije dojam što može a što ne. ne znam jel vam se nekad dogodilo da u bircu idete na wc i onda ne možete ući s djetetom istovremeno jer netko nije dobro razmislio prije nego je gradio? - to sigurno ne želiš doma.
inače odrasla sam u dvosobnom stanu od 67m2 u kojem su bile samo dvije sobe tako da su moji roditelji svaku večer otvarali trosjed prije spavanja. neki od susjeda su pregradili velike dnevne sobe i čini mi se da nisu bili zadovoljniji od mojih koji se nikad nisu na to odlučili jer ne vole sitne prostorije.
mislim da su te na to forumašice pokušale upozoriti