Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 108

Tema: u potrazi za stanom :)

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno u potrazi za stanom :)

listajući oglasnik, isti oglasi se ponavljaju već mjesecima (ima nekih koji su nam u užem izboru, ali svakom stanu nedostaje nešto da bi baš rekli " e to je to !"), pa smo prije konačne odluke odlučili pokušati ovako mimo oglasa izviditi možda postoji negdje neki stančić za koji netko zna da se prodaje, a isti iz nekih razloga nije u javnom oglasniku .
    dakle forumaši, zna li netko za stančić u Vrapću/ Gajnicama/ Stenjevcu (blizina glavnih ulica, dakle ne negdje na brdu ili nekom nedostupnom mjestu gdje moraš pješačiti "satima"), idealno bi bilo da je trosoban 2ss +boravak, ali u obzir dolazi 2s sa mogućnošću preinake u trosoban, energ. razred B ili C , prednost plinsko etažno grijanje, bez potrebe za dodatnom adaptacijom i ulaganjem, znaći samo kupnja namještaja i selidba u isti. Cijena do 50 000 eura maximalno (jer na žalost tu smo jako ogranićeni pošto nismo u mogućnosti uzeti veći kredit)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

za tu lovu mislim teško

ali pogledaj možda

naselje iza kauflanda na zagrebačkoj cesti prema črnomercu onaj s sivim polutornjem (nekak na O se zove)

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

nije teško, samo malo teže, ali da se
    misliš na Oranice?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ne između črnomerca i rudeša malo iznad kauflanda, ima apoteka

a ovo

http://www.njuskalo.hr/nekretnine/ri...oglas-17443313

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

ufff ne znam na kaj onda misliš :/
    ovo je prekrasan stan ali pogle cijenu

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

To je kutija za cipele , a ne stan.
    Soba od 6 m2 ?!
    onako najoptimisticnije , za 50 tisuca mozete dobiti mozda 50m2 , ali racunajte na adaptaciju. Mali stanovi i dalje drze cijenu.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Sirius je možda kutija za cipele kako kažeš, ali kad financijski nemaš nekih mogućnosti ni nekog bogatog dalekog rođaka da ti kupi stan, niti mogućnost nasljedstva onda ti je i ta kutija šibica tvoj mali raj gdje si svoj na svome

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj lego kockica prvotno napisa Vidi poruku
    Sirius je možda kutija za cipele kako kažeš, ali kad financijski nemaš nekih mogućnosti ni nekog bogatog dalekog rođaka da ti kupi stan, niti mogućnost nasljedstva onda ti je i ta kutija šibica tvoj mali raj gdje si svoj na svome

sve ja to razumijem. Zivjeli smo u 40m2 s jednim djetetom. Ali ne volim stanove koji pisu da imaju xy soba, a malo kvadrata.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

znam draga kaj hoćeš reči, ali ukusi su različiti kao i mogućnosti

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ma kakav ukus. Stvar je u tome da kako rastu djeca trose vise kisika kad spavaju, pa ponestaje zraka u tako malim sobama ( ako se djele).

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

haha a to svakako..... možda sam trebala umjesto pomoći u traženju stana koji si možemo priuštiti zatražiti nekoga da mi bude sponzor pa pokloni ostatak koji mi fali pa da kupim veeeeeliki stan u kojem ćemo se mimoilaziti i svaki imati dovoljno prostora za sebe?!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

frendica je živjela u super stanu s dvije sobe, i mini kuhinjom sve u 35 kvadrata

ajde vidi ovo

http://www.njuskalo.hr/nekretnine/st...oglas-15233837 možda je tu potrebna adaptacija

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ma kakav ukus. Stvar je u tome da kako rastu djeca trose vise kisika kad spavaju, pa ponestaje zraka u tako malim sobama ( ako se djele).
    Upravo tako.
    Mi na moru svi spavamo u jednoj sobi, nas četvero jer obično mm nema godišnji i ujutro je zrak koma.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mi smo živjeli na voltinom ujednoj od starih tipskih zgrada s dvije sobe, drvenim ormarom između njih (ima vrata i police za upotrebu iz obadvije sobe i hodnika),mini kupaonom i kuhinjicom. 50m2 bilo nam je dosta za nas troje ali smo željeli više, tako da smo ponovno kupovali, ponovno adaptirali itd, ponovo vraćali kredit itd..
    ono što hoću reći je da male sobe nisu svakom udobne i treba dvaput razmisliti i možda u postojećoj većoj sobi nacrtati na podu dimenzije, pa ucrtati krevet, ormar, stol i sl. da se dobije dojam što može a što ne. ne znam jel vam se nekad dogodilo da u bircu idete na wc i onda ne možete ući s djetetom istovremeno jer netko nije dobro razmislio prije nego je gradio? - to sigurno ne želiš doma.
    inače odrasla sam u dvosobnom stanu od 67m2 u kojem su bile samo dvije sobe tako da su moji roditelji svaku večer otvarali trosjed prije spavanja. neki od susjeda su pregradili velike dnevne sobe i čini mi se da nisu bili zadovoljniji od mojih koji se nikad nisu na to odlučili jer ne vole sitne prostorije.
    mislim da su te na to forumašice pokušale upozoriti

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    frendica je živjela u super stanu s dvije sobe, i mini kuhinjom sve u 35 kvadrata

ajde vidi ovo

http://www.njuskalo.hr/nekretnine/st...oglas-15233837 možda je tu potrebna adaptacija
    Jelena taj nam je u užem izboru

hvala ti na pomoći

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo živjeli na voltinom ujednoj od starih tipskih zgrada s dvije sobe, drvenim ormarom između njih (ima vrata i police za upotrebu iz obadvije sobe i hodnika),mini kupaonom i kuhinjicom. 50m2 bilo nam je dosta za nas troje ali smo željeli više, tako da smo ponovno kupovali, ponovno adaptirali itd, ponovo vraćali kredit itd..
    ono što hoću reći je da male sobe nisu svakom udobne i treba dvaput razmisliti i možda u postojećoj većoj sobi nacrtati na podu dimenzije, pa ucrtati krevet, ormar, stol i sl. da se dobije dojam što može a što ne. ne znam jel vam se nekad dogodilo da u bircu idete na wc i onda ne možete ući s djetetom istovremeno jer netko nije dobro razmislio prije nego je gradio? - to sigurno ne želiš doma.
    inače odrasla sam u dvosobnom stanu od 67m2 u kojem su bile samo dvije sobe tako da su moji roditelji svaku večer otvarali trosjed prije spavanja. neki od susjeda su pregradili velike dnevne sobe i čini mi se da nisu bili zadovoljniji od mojih koji se nikad nisu na to odlučili jer ne vole sitne prostorije.
    mislim da su te na to forumašice pokušale upozoriti
    u svakom slućaju svaki savjet je dobrodošao, ipak ne se sjeti se čovjek svega na kaj da obrati pažnju i ovako nećije iskustvo je svakako dobrodošlo, ali već sam spomenula problem je ograničenost u financijama. Ja bi voljela stan od 70m2 za te novce ali jedno su želje drugo mogućnosti, tako da sumnjam da ćemo naći veliki stan za te novce

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

u svakom slućaju svaki savjet je dobrodošao, ipak ne se sjeti se čovjek svega na kaj da obrati pažnju i ovako nećije iskustvo je svakako dobrodošlo, ali već sam spomenula problem je ograničenost u financijama. Ja bi voljela stan od 70m2 za te novce ali jedno su želje drugo mogućnosti, tako da sumnjam da ćemo naći veliki stan za te novce
    Moj stan ima vise od 70 kvadrata a dvije sobe. Jednu manju (taman) i jednu preveliku a premalu da ju podjelim. Imam ok kuhinju, ok kupaonu, ostalo mi nije dobro i mjenjala bi a ne mogu zbog nosivih zidova itd.
    I kod toga treba dosta paziti, veci stan ne znaci uvijek i bolje.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Na njuskalu ima u cijelom Zagrebu ukupno 23 oglasa za 3-sobni stan do 50.000 eura, vecinom sutereni, stanovi u kuci, Klaka, Sopnica i sl. Nesto morate promijeniti u ocekivanjima, pogotovo ovo o useljenju bez renovacije i B certifikat. Ili bar 10-15.000 eura vise i to bez troskova useljenja, ili smanjiti ocekivanja o velicini stana.
    Nas cetvero trenutno zivi u dvosobnom stanu od ca 56 kvadrata, i da, trazimo veci stan, no da nemamo veliki prostor db+b+k odavno bi morali mijenjati stan. Jer tamo se provodi 90% naseg budnog vremena, ostatak se igraju u spavacoj sobi koju smo isto uredili da moze bit i za igru i spavanje.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

na njuškalu je slaba ponuda tj to kaj ti kažeš, svega par stanova, ali opet imaju mane. Više smo našli kod oglašivača od agencija. Možemo mjenjat eventualno par tisuća eura gore ali max 2-3 ali to opet ne mjenja bitno stvar u pronalasku. Evo npr http://www.njuskalo.hr/nekretnine/ak...oglas-16843209, ovaj oglas je minimalno pola godine u oglasniku, ponudili smo ljetos 55 000, ali prodavač i dalje čeka nekoga tko će mu dati traženih 60 000...i tak često naletimo na takve situacije, gdje je razlika i manja tj 2-3 tisuće u pitanju, ali ima prodavača koji rađe čekaju godinama nego da spuste tih par tisuća i prodaju

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A prodavaci imaju svoje ciljeve i ideje, njihovo pravo. I mi smo gledali jedan stan, cak se i za cijenu dogovorili, ali prodavac neda da hipoteka banke za kredit ide na njegov stan vec trazi da nadjemo zamjensku nekretninu tih 5 dana prije isplate njemu. I tako mu stan vec 7 mjeseci stoji u oglasniku, cijena ista stanje nepromijenjeno. A mogao je jos pred 6 mjeseci imati novce na racunu...

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Morate shvatiti da oglašavanje na Njuškalu i sličnim portalima povlači za sobom svašta.
    Mene su zvali u ponoć, pola četri ujutro, u podne na Dan mrtvih, u 9 na Božić...
    A o smsovima i mailovima da ne govorim.
    Danima i tjednima se dogovaram, šaljem slike, pa nije dosta i hoće dodatne pa nije dosta hoće zgradi izvana, iznutra, ulicu u svim smjerovima....
    Za sve to ja moram otići do stana koji mi nije iza ugla.
    Onda napokon dogovor; doći će pogledati.
    I?
    Od njih deset; jedan se pojavi, jedan otkaže, ostali niti dođu, niti otkažu dogovor.
    A stan mi nije iza ugla.
    Muž mora otići tamo, čekati uzalud i vratiti se.
    Dakle izgubljeno vrijeme i novac za gorivo.
    I sve ovo samo zbog najma, a da prodajemo stan ne usuđujem se ni pomislit kako bi to izgledalo.
    I da ne duljim, jasno mi zašto ljudi radije posluju preko agencija ili odvjetničkih ureda.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mi smo prodali stan baš preko njuškala. U rekordnom vremenu od valjda mjesec dana. Cijena je bila razumna. Sve prostorije slikane iz svih smjerova. U tom stanu nismo stanovali tako da je pravilo bilo: stan se pokazuje subotom od 14 do 15 sati. Točka. Prodavale su nam ga agencije ali su na kraju kupili ljudi koji su došli bez agenta. Nije bilo problema sa zivkanjima u gluho doba noći, ali smo računali na to da ako ja ujutro obnovim oglas opcijom "skok na vrh" nećemo na miru ručati. Preko njuškala rentamo i stanove, sobe i apartmane.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo također prodali stan jako brzo. U oglasu su bili svi podaci (i oni koji nam ne idu u prilog), fotke stana sa tlocrtom, točna lokacija (adresa) i cijena. Zvali su nas samo ozbiljni kupci radi dogovora o razgledavanju. Nikakvih dodatnih pitanja nije bilo preko telefona jer je sve pisalo u oglasu.

Kod kupovine stana nismo bili te sreće. Bilo je oglasa tipa: 'Prodajem stan u Zagrebu. Mob:09.......'

lego kockica, morati ćeš ili smanjiti očekivanja ili pričekati priliku. Ponekad se u oglasima pojavi stan koji se proda u prvih mjesec dana jer je cijena realna i vlasnicima se žuri.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Kad smo kod stanova, mi prodajemo stan na jarunu u mirnoj ulici, ako znate da netko kupuje

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Lego na zalost i ja mislim da ces morati smanjiti ocekivanja jos neko vrijeme ili pak cekati prodaju ovrsenih stanova. I da 50 keura nije mal novac ali za podrucje i zelje koje imas jest.
    Sretno.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 03.01.2016. at 11:04

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

evo ovakva je situacija do sada smo pogledali 10 tak stanova koji su recimo zadovoljavali potrebe, ali rekla sam vec svaki je imao "manu" koja nam se nije sviđala...nekako smo se ipak nadali da ćemo naletiti na onakav kakav baš tražimo ali.... ali.... Zahvaljujući Vama koje ste jučer podijelile svoje iskustvo života u malom stanu, suprug i ja smo danas odlučili ići pogledati jedan malo veći stan, (66m2)koji smo ignorirali jer ima veće režije (jer i to nam je nekako bio uvjet), i koji je imao početnu cijenu veću od one koliko mi možemo ponuditi. No međutim stan nam se toliko svidio da smo zanemarili "veće režije" i uz šalicu kave porazgovarali o cijeni i sada molimo Boga da pristanu na ponuđeno i prihvate našu ponudu, pošto smo im napomenuli da stan prodaju već duže i vide i sami da nema kupaca... Obećali se javiti idući tjedan....
    e onda slijedi borba u banci da nam nekim čudom odobre par tisuća eura više

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Lego na zalost i ja mislim da ces morati smanjiti ocekivanja jos neko vrijeme ili pak cekati prodaju ovrsenih stanova. I da 50 keura nije mal novac ali za podrucje i zelje koje imas jest.
    Sretno.
    ne isplati se čekati jer iz pouzdanih izvora smo čuli da na proljeće stanovi idu 20 i više posto gore sa cijenama

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Temeljem čega? Kupovne moći? Povoljnih kredita? Još ako udare porez na višak nekretnina...
    Posljednje uređivanje od čokolada : 03.01.2016. at 17:40

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da nema sanse za povecanje cijena osim ako se bas svi stanovnici RH ne upute zivjeti u Zg...
    Znate li da u istocnoj Slavoniji mozete kupiti stan po cijeni od 300€ kvadrat? Znam da nije tema, ali moram spomenuti...

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ne isplati se čekati jer iz pouzdanih izvora smo čuli da na proljeće stanovi idu 20 i više posto gore sa cijenama
    Ne vjeruj tome. Ništa (ili skoro ništa) se ne prodaje ni po ovim cijenama.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

To pričqju svi koji hoće prodati, ali bez uspjeha. Vjerojatnost da se to dogodi je nikakva.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo ovakva je situacija do sada smo pogledali 10 tak stanova koji su recimo zadovoljavali potrebe, ali rekla sam vec svaki je imao "manu" koja nam se nije sviđala...nekako smo se ipak nadali da ćemo naletiti na onakav kakav baš tražimo ali.... ali.... Zahvaljujući Vama koje ste jučer podijelile svoje iskustvo života u malom stanu, suprug i ja smo danas odlučili ići pogledati jedan malo veći stan, (66m2)koji smo ignorirali jer ima veće režije (jer i to nam je nekako bio uvjet), i koji je imao početnu cijenu veću od one koliko mi možemo ponuditi. No međutim stan nam se toliko svidio da smo zanemarili "veće režije" i uz šalicu kave porazgovarali o cijeni i sada molimo Boga da pristanu na ponuđeno i prihvate našu ponudu, pošto smo im napomenuli da stan prodaju već duže i vide i sami da nema kupaca... Obećali se javiti idući tjedan....
    e onda slijedi borba u banci da nam nekim čudom odobre par tisuća eura više
    baš me zanima, javi ako uspiješ

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Prijatelj ima 2,3 stana u zapadnom dijelu grada, novogradnja. Javi se na pp ako si zainteresirana. Stanovi nisu na njuškalu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Ne vjeruj tome. Ništa (ili skoro ništa) se ne prodaje ni po ovim cijenama.
    X

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku

ajde vidi ovo

iz ovog mozete relativno lako napravit 2,5 sobni (trosobni) stan.
    Odmah ili kad malo skupite love.
    Kuhinju stavis u vecu sobu pa imas zajedno blag/kh/db, a od kuhinje napravis
    jos jednu spavacu sobu.
    stan ti je dovoljno velik za to, a i u budetu si.
    mislim da je dobra prilika, osim ako bas nema neznam sad kakvu manu.
    Posljednje uređivanje od orange80 : 04.01.2016. at 10:50

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    jos jednu spavacu sobu.
    4 kat bez lifta, to baš i nije +

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    4 kat bez lifta, to baš i nije +
    Slažem se,4.kat bez lifta uvijek ruši vrijednost stana,ali kako dobiti 3-sobni za 50 000 eur u Zagrebu?

Opet bolje 4.bez lifta, nego neki suteren...naravno,ako nije ravni krov ili ako je ravni krov nedavno saniran. I bolje nego neka shema sa stanom u privatnoj kući.

Kod te cifre je debeli kompromis neizbježan.
    Posljednje uređivanje od rosa : 04.01.2016. at 12:16

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To je ravni krov, istina nisam do sad čula da je bilo problema, no uvijek ima prvi puta, a zgrade su iz sedamdesetih.

Inače stvarno kvalitetne zgrade i po mom mišljenju bolji raspored nego minijaturne spavaće sobe.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Mi smo sa 3 djece na 5.katu bez lifta. 35kvadrata, stara zgrada...ravni krov. Dugo smo razgovarali da uzmemo veci a ovaj iznamljujemo s time da ovaj u kojem jesmo treba adaptirati. Sve smo blize tome da ostanemo u svojem i samo ulozimo u adaptaciju jer eto nekome kutija za cipele nekome dom. Jako volimo ovaj stan i ne primjecujemo da nam je tako mali. S obzirom koliko vremena stignemo zajedno provesti, svida nam se da smo na okupu.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    jos jednu spavacu sobu.
    ...bili ga gledali i bio je u izboru tj ima mogućnost pregrađivanja knaufom, ako nam banka ne odobri ovih par tisuća eura tj ako će nam rata i uvjeti biti nepovoljni za stan za koji idemo pitati, ovaj je pod opcija 2. U četvrtak smo "narućeni" u banku

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

ma dobar je 4 kat bar si stalno u kondiciji

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

S obzirom da i sami kupujemo/prodajemo stan na potezu Malešnica - Špansko, i znam cijene i oglase na pamet. Za te novce, a da ima broj soba koji očekuješ, možeš eventualno kupiti suteren kuće od 60-70 m2, koji ćeš morati adaptirati.
    Kada smo kupovali naš sadašnji stan, negdje na gornjem Vrapču u novogradnji smo gledali četverosoban!!! stan na 55 m2, ali to dok je bilo i prazno je izgledalo strašno, a kamo li sa ljudima i namještajem...
    Kako bilo, sretno!

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Tu kod nas na Knežiji ima nebodera sa starim neuređenim da ne kažem derutnim stanovim u kojima ode i 60m2 za 50 000€, odmah zgrada do, druga gradnja, novo adaptirano, gleda u park i za preko 80 000€. Tako da traži i nemoj donositi zaključke unaprijed.

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Samo što bi kockica bez adaptacije...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sto dize cijenu za jos cca 15000 eura.
    U najboljem slucaju.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 05.01.2016. at 14:38

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A gle ne treba se bojati adaptacije. Mozes napraviti i bazičnu privremenu. Pa se kućiti po malo ko nekad.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Da i mene je šokirao raspon cijena u istoj ulici. Nevjerojatno.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a negdje treba napravit kompromis. ja bi najradije napravila na adaptaciji. prije nego na lokaciji, katu, broju kvadrata...

sta meni vrijedi necija tuda adaptacija, kad ja ne zelim te plocice, taj parket i pvc stolariju. znaci samo instalacije me zanimaju da su nove, a one na kraju najmanje kostaju

znaci, bez adaptacije znaci ili novogradnja ili je neko radio adaptaciju za sebe (pa onda ne prodaje stan) ili je radio za prodaju (sto je onda minimalno i cijela ta adaptacija je pod velikim upitnikom)

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    a negdje treba napravit kompromis. ja bi najradije napravila na adaptaciji. prije nego na lokaciji, katu, broju kvadrata...

sta meni vrijedi necija tuda adaptacija, kad ja ne zelim te plocice, taj parket i pvc stolariju. znaci samo instalacije me zanimaju da su nove, a one na kraju najmanje kostaju

znaci, bez adaptacije znaci ili novogradnja ili je neko radio adaptaciju za sebe (pa onda ne prodaje stan) ili je radio za prodaju (sto je onda minimalno i cijela ta adaptacija je pod velikim upitnikom)
    X!

Zato sam ja kupila stari stan na lokaciji koja mi se svidjela pa smo ga sami uredili i znamo kakve su nam instalacije i gdje su.

Ali... živjeti u stanu koji se adaptira, to je muka...

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

curke što se adaptacije tiće, mislila sam isključivo na struju vodu i te velikeeee radove, to ne bi mogli financijsku nikako, a sitnice, na to i računam da ih u stanu bude, a s vremenom se polako riješavaju, mjesec po mjesec, bitno da ono osnovno ne treba adaptirati. Mada eto ovaj stan koji smo našli uopće ne treba ništa adaptirati, kupit namještaj i uselit ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •