Pokazuje rezultate 1 do 50 od 692

Tema: Tate koji se ne bave djecom i njihove zene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Znate sto...da se stvari nisu toliko promijenile zadnjih 50 godina svi bi imali manje problema

suma avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Znate sto...da se stvari nisu toliko promijenile zadnjih 50 godina svi bi imali manje problema
    Na koje tocno promjene mislis? Da si samo domacica, a ne zaposlena domacica?

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj suma prvotno napisa Vidi poruku
    Ukratko. Ja sam htjela razvezat cijeli epilog svojih uvida al ti si to lijepo rekla.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj suma prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih prva bila na lijecenju da sam domacica, a ne zaposlena domacica. Probala sam i ne zelim ponovno isprobati.

Iako, zapravo, nikad nisam bila domacica... u pravom smislu rijeci, valjda. Samo nisam radila van kuce.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih prva bila na lijecenju da sam domacica, a ne zaposlena domacica. Probala sam i ne zelim ponovno isprobati.

Iako, zapravo, nikad nisam bila domacica... u pravom smislu rijeci, valjda. Samo nisam radila van kuce.
    Hahaha
    " prava domacica" daj definiraj kategoriju. :D
    ja isprobala i jedno i drugo. Sad mi je srce na mjestu. Sa odmakom mogu reci da jedno i drugo ima svojih prednosti i mana. Sto ovisi o puno faktora. Iako u mom slucaju muz se puno vise angazira ( jer mora ) onda kad radim. Ali i dalje se ne pretvara u super musku domacicu.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Hahaha
    " prava domacica" daj definiraj kategoriju. :D
    ja isprobala i jedno i drugo. Sad mi je srce na mjestu. Sa odmakom mogu reci da jedno i drugo ima svojih prednosti i mana. Sto ovisi o puno faktora. Iako u mom slucaju muz se puno vise angazira ( jer mora ) onda kad radim. Ali i dalje se ne pretvara u super musku domacicu.
    Pojma nemam sto je zapravo prava domacica.

Ono kad je sve cisto, skuhano nekoliko puta dnevno... rad, red, disciplina.

Kod mene je to samo znacilo da ne radim. I onda ustanem ujutro i cekam da prodje dan. Uzas.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na primjer?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Istina. U zadnjih 50 godina jako su nam se promijenila očekivanja. Sad puno više toga uzimamo zdravo za gotovo. Ljudi su sve mqnje skloni radu, a sve više misle da bi im štošta trebalo pasti s neba samo zato je to ima netko drugi. Do ovoga sam došla gledajući svoju djecu koja ne moraju prati suđe, pa ni ne znaju. A to je samo primjer.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

misliš u očekivanjima ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •