jeeeeeee skulirana
ja odradila bunny slope 3 za zagrijavanje
100x swing za pisulinca
50x goblet squat
50x russian twist
50x figure 8 squat
al u serijama
ne mogu ja ko vi u komadu![]()
jeeeeeee skulirana
ja odradila bunny slope 3 za zagrijavanje
100x swing za pisulinca
50x goblet squat
50x russian twist
50x figure 8 squat
al u serijama
ne mogu ja ko vi u komadu![]()
Ja sam otrcala 7 km, nisam imala energije za vise
cesstitam od srca.
u to ime 2x50 s plavom ljepoticom odradjeno, a nisam je dirala mjesecima. nije da svaki dan neka radja.
flopice moja
Hvala cure za pohvale al nije to tako zahtjevno kao što izgleda, postupno se povećava dužina I onda poslije ide ko po loju
skulirana čestitam I ovdje, nek vam je sa srećom!
budući da sma ja totalna početnica s girjom još zapravo nisma počela pravo vježbat s njom jer je izučavam, ipak nisam mogla nešto ne napravit:
dakle 100 russian twists (seriej po 10)
100 deadlifts u komadu
anči ja sma zapravo I prije radila s utezima te vježbe za trbušnjake (baš njih sam I planirala, čitaš mi misli) samo nisam znala da se zovu Russian twistssamo sam prije radila s utezima od 5 kg a danas s ovom mojom lipojkom od 12kg.
Djeca mi se kupaju u kadi, muža nema a ja s girjicom.
Obavila WG, tražila za djecu stvari , najviše za kćerku zimsku jaknu za dogodine, nigdje ništa sve prodano, jedva našla u Benetonnu jednu I to u Areni (to mi je bio zadnji pokušaj).
I da jako mi se sviđaju ove vježbe s girjom, ono zavšiš al osjetiš da tijelo još radi.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 10.01.2016. at 19:52
jel vi dižete u zrak stopala /noge dok radite russain twists ili vam stoje na podu, vidjela po netu razne verzije kako to radit, pa ne znam što je najpravilnije.
Lili, ja kako koji put. Nekad ovako, nekad onako :D
I stvarno si super trening napravila.
Mene djeca sad nazivcirala s trazenjem stvari po stanu, lektira i pisanki.
Mala se pokusava pocesljati
Idem gledat Mama Miu i skulirati se :D
Skulirana cestitam! Stotka za pisulinca!!!
Skulirana, čestitam
Ja ko i rahela, mislila sam da neću uspjeti 100 u komadu, ali sam bez ikakvih problema, i to zahvaljujući instruktorici zhang koja mi je jutros demonstrirala pravu tehniku(a i dječjoj osmici s kojom još uvijek radim
).
Prije toga sam zcut koji je Anci nedavno linkala, mislim da je trojka, i užasno su mi teški bili overhead squat presses. I 50 RT sam kad mi je već girja bila u ruci. I 45 jednonožnih čučnjeva.
Skulirana ceeestitam!!!!
Ja nikako uspavati mladjeg, onda se bacam na girjanje!!
Skulirana cestitam!
Nemam girju ali jefan dobar fat burn odradjen.
skulirana, od srca čestitam tebi, tm i vašoj curi na nova 3 ipo kila ljubavi
a malenom za zdravlje i sreću, odmahala sam stotku!
skulirana, cestitam
ja sam odradila sat vremena chalean
50 min burn intervals i 10 ab burners
bas mi je dobro doslo
Skulirana, cestitam
Ja sam ti odradila 100 double swingova, sa dvije dvanajstice. Rascijepano u 5 rundi.
S time da je to bio dio treninga, 5 rundi:
20 swings
5 push ups on ketllebells
20 8 figure squat ( to sa girjom od 20)
5+5 clean&press
Ne da nisam danas bila za trening, nego sam bila krepana. Ali kad je pisulinac odlucio danas van, nije bilo izbora![]()
Skulirana cestitke uzivajte u ovim prvim danima, to mi je naj,naj
Odrađena 100-tka sa 12, u komadu, samo za pisulinca
Zhang ti si stvarno nadljud, 2x12, svaka čast!
Za srecu malome i ja odradila stotku!
100 swingova
100 deadlift
20 goblet
50 figure 8
I za kraj hiit sa fitness blendera.
skulirana čestitam od srca!!!!!!!!!!
100 jednosručnih za pisulinca sa 12icom u komadu![]()
Evo i ovdje moje čestitke skulirana!!!! Ja sam odmah popodne čim sam vidjela, odradila stotku sa girjom u čast božićno-novogodišnjeg visuljka - u komadu girja 8kg + moji mali utegići na rukama po kilu svaki daklem 10 kg. Odradila sam i ruke i ramena sa 5 kg + trbušnjaci P90X tek sad.
Tetka nije dosla pa samo jucerasnja pauza, uskoro cu u gym da se odrady lucky 100. Toliko kukam za tu pauzu jer mi je svaki misic na dodir bolan. Cure koje su radile sa 12, svaka cast !
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
skulirana, čestitam od srca!
Ja pauzirala od prije Božića (osim skijanja).
Ne znam kako se sad natjerat...
maruška, kreni od ponedjeljka tj. danas
ja sam pyramid jutros, sad sam počela kombinirati malo vježbam ujutro malo predvečer i to mi baš paše
Tako cu i ja. Sad kad pocnem raditi. Planiram da bi ove hiitove mogla odradjivati ujutro jer sam brzo gotova. A druge treninge navecer. Ja u 06:00 moram biti u autu tako da ce to biti maleni izazov,ali s obzirom da mi treba doslovno 10 min da se spremim(roba se slozi navecer, sminkam se na poslu,a kavu pijem u autu jer dugo putujem)nece valjda biti problem ustati se 20 min ranije (15 min trening i 5 tusiranje). Plan je tu.
tigrić, ja krećem od doma u 07.45, to je ipak velika razlika
vježbam od ca. 06-06.30, u 5 ujutro ipak ne funkcioniram (još)
ja se divim svim curama koje vjezbaju ujutro. ja se dizem u 6:30 da na miru popijem kavu prije nego dicu probudim
danas teretanabas me zanima kakav ce trening bit
![]()
Napravila ! Nije da nisam kihnulaubacila i bench press u trening.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Jutros u teretani iznenađujuće puno ljudi. Obično ih radnim danom u 6 ujutro bude oko 2-3. Danas barem 10! Ili su se vratili s godišnjih ili ih je puno donijelo vježbalačke novogodišnje odluke.![]()
Prijavljujem:
100 x swingova
100 x deadliftova
80 x russian twist
100 x 8 squat
Radila sam sve sa osmicom. Zasad mi je ona dovoljna.
Ja prijavljujem danasnji body crush, odlucila sam skocit odmah u vatru nakon pauze, crkla sam ali sve se izdrzi 10 minuta
Ja ću danas po rasporedu yogu, ali neću cijelih preko sat i pol, samo ću prvu polovicu. Mislim, heloooouuuu pa imam i ja život!!!
Ja upravo odradila Zuzkin Lifted butt 1
Ajme
Crkla
Ponovit cu ga za koji dan
Anci, imas koji zuzkin cardio za preporucit? Da nije duzi od 20 minuta...
Ginger ja isto planiram nekad uskoro proci cijelu lifted butt seriju, bila sam odustala nakon treceg jer mi je bila jako teska i htjela sam jos ojacat da je mogu radit kako treba
Tang, radila si ovaj BC 25?
Izgleda bas tezak. I ne mogu ninja jumps, a clapping push up mogu samo na koljenima.
Ne volim kad moram vise od jedne vjezbe modificirati.
I ne mogu 8 pistola
Ovaj cardio shred 22 izgleda dobar, ne znam kako ga nisam dosad radila.
Danas nemam pojma kad cu i dal cu vjezbati. Sad je pocela skola, imaju glazbenu popodne, moram skuhati, a odvikla sam se od guzve :D
Imam neki svrbe koze vec tjednimapa mi je savjetovano da napravitm neke nalaze iz krvi. I sad skuzim da imam nisko zeljezo. Imam 3, a normalno je 8-30.
Ja to uopce ne osjecam?!
Nemam pojma, moram sutra jos nesto napraviti u labosu pa onda valjda budem morala piti zeljezo. Svi kazu da je bljak
Ja bih radije vise bifteka![]()
anci ja sam neki sirup dobila za pit, meni uopce nije bio bljak
Anci, je bas je tesko
Al ne odustajem
Ponovit cu ovaj pa onda dalje
Izmedju cardio
Tak mi je plan
Za zeljezo imas i tablete, ja sam ih pila u trudnoci
I sirup, nije mi bljak
Tang ti bi sigurno mogla sad to, sad si zvijer
Anci, ako imaš koga u Njemačkoj, preporuke za Ferro sanol duodenal, lako se podnosi, a u tabletama je.
Ja zvala croatia zdravstveno osiguranje, misle da sam za abdominalnom kirurgu, ali mi polica to ne pokriva, pa ću morati kod opće prakse po uputnicu.
Za početak ću na sistematski, gdje je uključen uzv abdomena, to mogu preko croatia osiguranje. Joj ne ide mi se po doktorima.
Posljednje uređivanje od Mojca : 11.01.2016. at 17:23
Anci, ja sam navikla na modificiranje
Radila sam obicne sklekove i cucnjeve, a skok ne znam je li dobar, ali skakala sam nekako![]()
Mojca joj za trbuh, nadam se da ces brzo i bez komplikacija rijesiti
Anci, ja sam u trudnoci pila ferrum lek i bio je jako djelotvoran, a organizam se navikne kroz par dana. Al.odrezak, jetrica, jaja i povrce isto ne skode![]()
Ja sam taj lifted butt gledala misleći da je lagan, da ću njega prvog međutim vrlo brzo sam odustala.
Moram prvo poraditi na kondiciji i na snazi.
Ono što mi je posebno drago je to da sam skroz ufurana u vježbanje.
ja sam prije ljeta krenula lifted butt i bio mi je baš težak
sad još nisam za njega spremna
radije ću bunny slope i ove neke svoje izazove, pa onda polako
danas sam ujutro trebala fino odraditi vježbanje, jer je veliki popodne u školi, i ja popodne na poslu, a malci u vrtiću
ali je mamlaz došao sa 15 zadataka iz matematike koje ne zna sam riješiti, pa da mu malo pomognem
zadavila bih ga najrađe, a nije da ga nitko nije pitao kad je škola završila jesu dobili zadaće da si znam rasporediti preko praznika
pa sad na poslu kad nema nikoga radim čučnjeve razne, wall sit i slično
Mojca drz se!
rahela
Sani pa kako ti se cinio lagan, mene bolilo samo gledajuci
Anci, skicnula sam zcut cardie, al ono, teski su skroz i fokus im je na nogama
mozda ipak ubacim cardio iz BR-a ili focusa