danas sve radi normalno kao i svake nedjelje
konzum, spar, ... što veći dućan to si sigurnija da ima i izbor je veći
ako ti treba određena slika, možeš i nazvati dućan da budeš sigurna
danas sve radi normalno kao i svake nedjelje
konzum, spar, ... što veći dućan to si sigurnija da ima i izbor je veći
ako ti treba određena slika, možeš i nazvati dućan da budeš sigurna
Pvc sanjke? Onakve kakve su imali u intersparu. Ako netko vidi da ih ima jos negdje u nekom intersparu nek javi. Bile su crvene, oko 190 kn.
Posljednje uređivanje od palčica : 03.01.2016. at 14:20
Thnx, ali ove koje trazim su na nogama, kao one klasicne drvene, samo su pvc. Ima ih na bubamari ali su 370 kn...
Da, nisam vidjela jeftinije. Jer trenutno i sama tražim drvene, klasične i uspoređujem cijene.
ja sam svoje kupila prije puno godina na Trešnjevačkom, kod tipa koji je prodavao drvene daščice, kuhače i sve ostale drvenarije ...
sa naslonom koji se može skinuti
i nisu bile ovako skupe
ne znam da li danas ta kučica još uvijek postoji, ali vrijedi pogledati ...
Posljednje uređivanje od MikiMama : 03.01.2016. at 22:36
Da li negdje ima Tommy salatna majoneza? Moze i u vrecici.
Svuda nailazim samo na delikatesnu, a salatna je IMHO ukusnija...
Pogledala sam u Konzumu, Plodinama, Kauflandu, Lidlu... nema... Jeste li ju negdje vidjeli?
Ja sam kupovala u Našem domu, na Trgu žrtava fašizma.
Mislim da ima i u Svilanitu.
Super, znači ima u Našem domu, ima sad jedan i nisko na Ilici. Hvala!
Bilo je kad sam ja kupovala, ali ima tome već dosta.
Nazovi prvo.
Cure, jel koja zna gdje u Zagrebu kupiti Benetton deku za normalni krevet, za jednu osobu?
I koliko to veselje košta?
Pitala sam u Benetton dućanu s oblekom, pa su me žene gledale ko da sam pala s Marsa.
A znam da ima![]()
Kutija za nakit
Dakle, gdje ima za kupiti malo vecu kutiju za nakit - curka mi ima brrrrdo kojekakvih spangica, gumica, prstena, narukvica, ogrlica itd. Neku koja može biti od kartona, ali da ima nekoliko ladica da mogu poslagati i razvrstati sve to, a da opet cijena nije bezobrazna za malo kartona. Nešto poput ovog:
https://www.babycenter.hr/7872-kutij...ika-64489.html
Gledala sam i one kutije s priborom za pisanje, slična stvar ali mi treba prazno![]()
Imas tih kutijica i u Mulleru, al otprilike iste cijene , jedino ak je neka snižena ( znaju često imati)... Ja sam tako kupila sniženu za 55 kn s konjićima, al nije na kat..
Ma Miller, BabyCenter i sl - sve je po meni preskupo. Mislila sam ako je netko vidio/zna jefitno u ducanima tipa KIK, NKD, Ofertissima i sl![]()
Ma jos bi i dala 100kn a li ne dam 100kn za nesto sto ce kapacitetom biti igracka, trebam da je min 30cm siroko i da ima 3 kata ladica... Ne mora biti curicasti dizajn, to cemo vec "rijesiti"naknadno.
Ako ti je dubrava blizu...peoples market
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
ima u ofertisimi, cijenu sad ne znam ali je na izvlačenje, mislim plastična
Tortu, za dječji rođendan. Imam fotku kako treba izgledati ali slastičarnice su mi dale prevelike cijene. Ne treba imati certifikat, pa u obzir dolaze i home made. Preporuke može i na pp.
apropo torti, ne znam kakvu, ali je neka frka s disney likovima: http://www.jutarnji.hr/slasticari-do...tortu/1494968/
inače: Tortarela na fb, ali mislim da ti je sve tu negdje po cijeni. Vincek mi je bio najjeftiniji.
Mojca, hvala na PP za tortu. Ne mogu ti odgovoriti na pp jer ti je inbox pun.
U Orijentu u Makimirskoj rade sa ticinom.
https://www.facebook.com/Slasti%C4%8...29362/?fref=ts
Zna li netko za dućan u kojem se može kupiti octena esencija.
gdje mogu kupiti kvalitetan set posuđa za kuhanje a da cijene ne idu u nebesa? nekakvih 700-800kn max bi dala, naravno ako tako nešto uopće postoji. ne treba mi ništa profi, nego za svakodnevnu upotrebu...
nije ducan i ne znam previse o ovima ali mozda ti posluzi
http://sbt-redox.webs.com/
Ideš! Ima čak i pravog peroksida i prave solne kiseline. (znaš za što mi treba)
Je, čudan je. Kliknem jednom - ništa. Kliknem opet - učita se. Ali kad se učita :drool:
Za jetkanje pločica za elektroniku, a što drugo? Kad želiš da ti se pločica dovrši dok si još mlad, treba ti odgovarajući udio peroksida. Ako ne možeš nabaviti peroksid u ozbiljnoj koncentraciji, onda se zlopatiš s frizerskim, kojemu dodaš jaku kiselinu pa ti dođe na isto. Ali kad ni kiselinu ne možeš nabaviti poštenu, ostaje ti plakanje i fix ideja da se pločice mogu jetkati gorkim suzama.
Ukratko, mislim da je u današnje vrijeme hobističko bavljenje kemijom postalo vrhunski problem radi nedostupnosti jednostavnih kemikalija. Alkoholiziranje na kleti je otprilike krajnji domet kemičara amatera.
Pozdrav
Da li znate gdje bih se mogla obući od glave do pete, uključujući i donje rublje a da daju na amex rate? Sve gdje sam gledala nemaju na rate...još da ima dječjeg, bilo bi super...
Hvala
E, pa da! Kak' sam bedasta, tog se nisam ni sjetila! Godine me nagrizaju.... Hvala ti!
Alternativno odeš na jakuševački sajam u nedjelju i obučeš se od glave do pete za jednu ratu novaca koje bi bacila na Amex.
Možeš birati tematiku, ima sve, veš, casual, obuća, formalna oblekica od cajke do decentne dame.
Je, to stoji, ali ja nemam keša. Zato moram na rate. A i ne bi baš veš na hreliću kupovala...
Nemaš pojma.
Nakupovao sam naramak BAMBUS!!! čarapa za kikiriki. 5 pari vrhunskih bambus čarapa dobijem za jedan "normalan" par u dućanu. Ili 10 za 1 brendirani.
Žena je nagomilala torbice u svim bojama - 30kn komad. Nove. Odlične. Iste takve viđam po gradu za 200-300kn.
Razlika u cijeni je strašna. U kvaliteti ... ni najmanje.
Prva asocijacija sajma je buvljak. OK, ima i buvljak. Ali odjeća se kupuje na štandovima poduzetnika i većinom je sasvim OK.
Osobno smatram odlazak na sajam kulturnim događajem, ravnim barem odlasku u Kerempuh ili Gavelu, s razlikom da ćeš se u kazalištu naslušati puno više psovki i nagledati puno više neukusa.