Aj nemojte je sad jos vise nabrijavati, nije idealno ali ako je vec rekao da zeli s njom biti do kraja života, sve je rekao.
Brak il ne, zajedno ste, volite se...ko da je nama u braku nes drugacije. Ne forsirajte.
Aj nemojte je sad jos vise nabrijavati, nije idealno ali ako je vec rekao da zeli s njom biti do kraja života, sve je rekao.
Brak il ne, zajedno ste, volite se...ko da je nama u braku nes drugacije. Ne forsirajte.
potpisujem
i dodajem, a gdje piše da se ljudi uopće moraju ženiti? papir je garancija za ono, što točno? ljubav? ili kredit u banci?
ovo me malo počinje podsjećati na raspravu koja je obitelj vrijednija: mama+dijete, mama+tata+dijete, koliko djece, je li jedno k'o nijedno? itd...
jučer sam htjela napisati ovdje da ga ja ne bih ni pitala šta znači prsten.
šta ima značiti? da je čovjek od svoje plaće, u ovolikoj kriziizdvojio nekoliko stotina ili tisuća kuna da bi poklonio prsten ženi koju voli. i kraj priče.
slazem se...ja se ne bi isto zamarala ni s prstenom ni s pitanjem....osim sto bi mozda poludila sta je isao trosit novce, a mogli smo za to kupit nesto korisno :D
al poslije je napisala da njemu ipak je problem to pitanje...ocito je to neki njihov problem. ne mora to biti nista strasno. oboje tako funkcioniraju i sve pet. nismo svi isti. meni takav nacin funkcioniranja ne bi pasao. mozda ja imam krivi pristup, ko zna.