Vidi rezultate ankete: Biste li pružili sklonište izbjeglicama kod sebe?

Glasači
90. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da

26 28.89%
  • Ne, iako imam mogućnosti

33 36.67%
  • Ne, jer nemam mogućnosti

21 23.33%
  • Ne znam

10 11.11%
Stranica 38 od 55 PrviPrvi ... 28363738394048 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 2743

Tema: Lica djece migranata s novinskih naslovnica

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni nije. To je provokacija misljenja.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa Charlie Habdo upravo izaziva javnost (desnije orijentiranu) koja je sklona zakljuciti kako se to moglo i očekivati i kako je većina izbjeglica takva.
    Meni je karikatura odlična.
    Što se novogodišnjih događaja tiče, smatram da je strašno zataškavanje od strane medija, i to lijevih. Nema opravdanja za to jer situaciju čini još gorom.
    Od milijun ljudi koliko je u Njemačku ušlo prošle godine koliko ih je radilo grozote tu večer? 100, 200, 300? Takvima bi Europa trebala poslati jasnu poruku da ce svoje vrijednosti stititi. Koliko vidim, Angela Merkel je i krenula u tom smjeru- odbijanja prava na azil i lakšu deportaciju prijestupnika.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma neće oni izazvati nikakvu desniju javnost, izazvat će samo upravo te migrante koje navodno brane. Provokacija koja je sama sebi svrha.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne znam, za mene, kad netko u svrhu provokacije upotrijebi mrtvo dijete, prestaje svako daljnje razmatranje dobrih namjera autora.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa kako nece desniju javnost izazvati? Evo, tebe vec jesu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kako nece desniju javnost izazvati? Evo, tebe vec jesu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    A slijedom toga, ja sam isto:
    sklona zakljuciti kako se to moglo i očekivati i kako je većina izbjeglica takva
    A ja misla da se ljevičari protive predrasudama..

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

-
    Posljednje uređivanje od Mojca : 14.01.2016. at 13:20

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Karikatura je sjajna, ogledalo.

Evo drugačijeg teksta o događanjima u Njemačkoj: http://www.bilten.org/?p=11041
    Dobro mi je sjeo jer sam u sličnim mislima ovoga tjedna.
    Jako površno pratim medije posljednjih dana, ali i u toj površnosti uspjela sam samo iz naslova (nisam imala snage čitati) saznati da su hrvatski muškarci, bijele puti, kršćani, u proteklih 7 dana ubili jednu ženu, jedno 4-godišnje dijete, jednu majku i teško ranili jednu sestru. Blago ženama u Hrvatskoj.

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Evo jos jedan pogled na te događaje
    http://croexpress.eu/vijest_mobile.php?vijest=6487

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj angel 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, kuzim, sve jasno, i vjerujem.
    Al ne mogu odoljeti napisati da znam mnoge krscane koji gaje prezir prema sekularizmu i zapadnim vrijednostima. Da, ne napastvuju zene po cesti, ali ulaze u Vladu i donose zakone.

I opet smo na relativizmu .

Salu na stranu, ostro kazniti, nema druge.
    Sad bih jos malo o toj mrznji, ali ne znam vise, gubim se u ljevicarskom svjetonazoru bez djelovanja/netoleriranja netolerancije.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Slazem se s autorom.
    Sto se tice porasta kriminala...mislim da je jos rano za statistiku, ali mislim da nece ostati na tome da se kriminal kod auslendera nije povecao.
    Danas- balavnderi u salzburskoj skoli (14,15 god), 4 afganistanca i jedan sirijac, gnjavili curice (fizicki napadi i drpanje).
    + jos dvije prijave drpanja- afganistanci
    Jucer- 2 prijave drpanja - afganistanci
    Jedan lokal u austriji (ne znam gdje) je zabranio ulaz azilantima zbog ucestalih drpanja (da li jos cega - ne znam, nisam citala)

To sam saznala nakon 5 minuta citanja novina.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

A vi niste isli u osnovnu skolu? Doduse, mi smo to zvali slatanje. Ne drpanje. Al znalo je biti gadno. Narocito prema nekim curama. I grupno. I bez fejsa su se nekako decki uspjevali organizirati.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I ne umanjujem dogadjaje u koelnu. Treba ih ostro sankcionirati. Al ovaj moment 'evo vam sad' mi je strasan. Kao i licemjerje desnicara koji su najednom svi feministi. Kad pocinitelji nisu bijele koze. Ne mislim na forumske desnicare

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, za mene, kad netko u svrhu provokacije upotrijebi mrtvo dijete, prestaje svako daljnje razmatranje dobrih namjera autora.
    teška srca priznajem da se tu slažem s Dijanom

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Meni uopce nije jasno kako ne shvacate karikaturu
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 14.01.2016. at 20:54

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    A vi niste isli u osnovnu skolu? Doduse, mi smo to zvali slatanje. Ne drpanje. Al znalo je biti gadno. Narocito prema nekim curama. I grupno. I bez fejsa su se nekako decki uspjevali organizirati.
    Nije to bilo takvo slatanje Ovi su uz to primjenjivali nasilje- lupali im glave u stol, zabijali ih u spintove...

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Shvaćam karikaturu, shvaćam stav, i svejedno mi je više nego ogavno za provokaciju iskoristiti mrtvo dijete

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

..nego se Europljane, koji svoj odnos prema izbjeglicama temelje kako na fotografiji mrtvog dječaka tako i na medijskoj prezentaciji migranata kao seksualnih manijaka, suočava s njihovom vlastitom glupošću, rasističkom površnošću, licemjernom lakoćom kojom su u par koraka prešli od empatije do mržnje. Šta bi postao mali Aylan da je odrastao, provokativno je pitanje, na koje kad ga čujemo s pravom najprije zatvaramo oči i pravimo grimasu dok u nama raste osuda prema idiotskim urednicima časopisa kojima ništa nije sveto. No, na crtežu nije Aylan nego mi sami, mi smo napravili tih nekoliko koraka od suosjećanja do jedva dočekanog pristanka da u migrantima vidimo silovatelje, strane pohotnike koji pipkaju nevine Njemice.Što bi Aylan postao da je odrastao - zato je pitanje o budućnosti Europe, kao što je karikatura savršeni prikaz njezine sadašnjosti. Iskešeno lice majmunolikog odraslog Aylana nerazumno je lice straha koje zamišljamo kad smišljamo kako bi se problem migranata trebao rješavati: restrikcijama, izolacijom, protjerivanjem...

tako i ja razumijem tu karikaturu i odlična mi je.
    link:http://www.6yka.com/novost/97366/perverzija-doslovnosti

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

A uostalom, sta nama znaci mrtvo, utopljeno dijete? Ocito nista. Nakon njega i prije njega se toliko djece utopilo. Nista nam to ne znaci. I dalje se ukrcavaju u te krijumcarske gumenjake.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mene karikatura podsjeća na nešto što sam ovdje već pisala
    to kako se društvo danas postavi prema djeci koja dolaze u ovom izbjegličkom valu, uvelike će odredit budućnost Europe i svijeta za 10-20 godina kad ta djeca odrastu
    hoće li im se pružiti skrb, mogućnost da prorade nezamislive traume (njima i njihovim obiteljima) ili će ih se gurnut na rub društva, da rastu kao glavni krivci za sve, i odrastu u bijesne i onda zaista opasne osobe?

aylan je ovjekovječen u toj nevinoj fazi koja svakoga dirne u srce jer nas podsjeća na našu usnulu djecu, ali putevi žive djece su otvoreni u svakom smjeru

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni uopce nije jasno kako ne shvacate karikaturu
    ne shvaćam, sry
    znam da je to karikatura, da je to satira
    da se satira koristi svime
    i sve 5
    ali mrtvo dijete mi ne idu u karikaturu nikako
    žao mi je
    bi li jednako gledali da su stavili mrtvo vukovarsko dijete?
    ili da su stavili aleksandru zec u karikaturu pa nacrtali npr. da bi možda jednog dana bila kurva da je imala sreće poživjeti

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Mene karikatura podsjeća na nešto što sam ovdje već pisala
    to kako se društvo danas postavi prema djeci koja dolaze u ovom izbjegličkom valu, uvelike će odredit budućnost Europe i svijeta za 10-20 godina kad ta djeca odrastu
    hoće li im se pružiti skrb, mogućnost da prorade nezamislive traume (njima i njihovim obiteljima) ili će ih se gurnut na rub društva, da rastu kao glavni krivci za sve, i odrastu u bijesne i onda zaista opasne osobe?

aylan je ovjekovječen u toj nevinoj fazi koja svakoga dirne u srce jer nas podsjeća na našu usnulu djecu, ali putevi žive djece su otvoreni u svakom smjeru
    kužim da je to tako zamišljeno
    ali opet....

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Aleksandra tvoje su usporedbe čudne. Stvarno ne razumijem što bi se poručilo s Aleksandrom Zec kao prostitutkom?
    Tngerina, potpis pod svaku.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Aleksandra tvoje su usporedbe čudne. Stvarno ne razumijem što bi se poručilo s Aleksandrom Zec kao prostitutkom?
    Tngerina, potpis pod svaku.
    glupa usporedba, da, ali ono, tko zna gdje bi je odnio život
    da je živa
    možda bi i ona bila ubojica

ja razumijem poruku
    ali mi se ne sviđa što je korišteno mrtvo dijete

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Mislim da nitko (barem na ovom forumu) nema namjeru generalizirati - daleko od toga da su svi izbjeglice kriminalci.
    Problem migranata je slozen i on se ne bi trebao rijesavati izolacijom i protjerivanjem, a da li bi se problem kriminalnih migranata/izbjeglica/azilanata trebao tako rijesavati?
    Posljednje uređivanje od Uh-puh : 14.01.2016. at 22:22

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Evo jedan zanimljiv tekst u vezi kelna

http://www.trusty.hr/zivot/svijet/25...-njemacku.html.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 15.01.2016. at 01:17

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Naravno da islamska kultura nije kompatibilna sa europskim normama, Francuska to već zna unazad par desetljeća, a saznat će i Njemačka.
    Sva sila dobrohotnosti zapadne politike, tolerancije i truda da se ti ljudi integriraju tj. barem poštuju zapadne vrijednosti, to neće promjeniti.
    I dalje će integrirana ostati tek velika manjina, kao i vrlo mali udio onih koji barem prividno i u svom javnom socijalnom životu ispoštuju te vrijednosti, makar iz iskustva prije bih rekla ispoštuju pravila ponašanja, a ne vrijednosti.

Zapadne vrijednosti bi većina sutra mjenjala za islamske, i to na žalost neće promijeniti nikakvo i ničije piskaranja i uvjeravanje slovom na papiru, jer to nisu mogle promijeniti niti malo konkretniji trud, napor i zalaganje.

Ovo što se događa nema puno veze niti sa ekstremnom desnicnom, mržnjom, niti ksenofobijom.
    Islam i islamske zajednice trenutno u čitavom svijetu doživljavaju novi val svog preporoda, ali ne prema liberalizmu, već prema fundamentalizmu, i tu leži čitava mudrost, a i problem.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Zapad daje u odnosu na njihove dominicilne zemlje velike mogućnosti i šanse, pogotovo djeci i mladima, i sasvim je netočno drviti uvijek iznova po tome kako je zapad kriv za propalu integraciju. To uglavnom tvrde oni koji u stvarnosti imaju vrlo dodira sa muslimanskim doseljenicima među običnim pukom, pa otuda istupi nekih političara. Doseljenici nemaju želju se integrirati, oni imaju želju integrirati, i ta želja vrlo jaka u svim zajednicama, ne samo islamskim.

U Njemačkoj svi imaju jednake mogučnosti školovanja, u Francuskoj također, međutim naravno da je lakše u pubertetu izabrati put samoizloacije i getoizacije, kriviti desničare, ksenofobe, židove i baviti se ispočetka sitnim, kasnije krupnijim kriminalom, glumiti uličnog frajera i smijati se onima koji svake subote preslaguju kašete 8 sati u supermarektu za 400 eu, dok ovaj jednim đirom po kvartu i dostavom paketiča zaradi toliko u 10 min.

I to obično ide po principu lančane reakcije, i prije sveg od kuće i lokalnih vjerskih autoriteta kojeg će jedan pubertetlija prije svega inteprirat tako da odgovara pubertetskom mozgu, a ako autoritet tek iloe naginje fundamentalnim načelima, plus ako to čine roditelji i rodbina, rezultat je uglavnom već dobro poznat. I tako u svega jednoj generaciji čitav jedan do nekad izmješan kvart se pretovri u geto u koje nema više unutra, ali ni van.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A takvi kvartovi mogu do te mjere biti izolirani i idoktrinirani, da pokolj u Parizu skupina mladića u kvartu koji ne nalazi u Pariz, uzimaju za insceniranim i lažnim.
    Posljednje uređivanje od šafran : 15.01.2016. at 07:30

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Osim toga jačina vjerske indoktrinacije je poznata, prema tome ukoliko je polazišna točka u razmišljanju da je religija izvor svih zala, te da bi svijet bio daleko bolje mjesto da nema religije, ne vidim zašto bi islam u tome bio izuzetak, pogotovo u vrijeme jačanja njegovog fundamentalizma. Stoga postavke kao polazišna točka kako su vjerovanja, vrijednosti, uvjerenja, spone i oslonac za mase islamskih zajednica slabije nego one kršćanske ulaze u kontradikciju.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Dakle, postaje jasno da Europa kiksa po pitanju sigurnosti i integracije. Bilo mi je jasno od pocetka...Smijesno mi je citati o planovima kako integrirati izbjeglice. Namece se misao da se se lijepo sjednemo i cekamo sto ce nas snaci, jer nitko ne moze nista protiv toga...Usred nasih demokracija imamo dokaze radikalizacije i gledamo kako se djeca u islamskim vrticima na mala vrata indoktriniraju, radikalne grupe su pod prismotrom. I mi samo gledamo, imamo ih pod pristmotrom. I to je to. I onda Pariz, pa teroristicke prijetnje po Njemackoj. Promatramo i dalje...Politicari reagiraju, stranke se prepucavaju... tresla se brda rodio se mis.

Pa zar se IS nemoze izbrisati s lica zemlje kada bi se sve zemlje ujedinile i skovale plan? Zasto to ne rade? Jel gluposti pitam?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Papar sprej u Kölnu rasprodan, događa se ono što je bilo i za očekivati, kad država ne može pružiti sigurnost, ljudi će se sami pokušati zaštititi..

Čitala sam intervju jedne njemačke političarke u eu parlamentu koju su trojica orobili u briselu (nije navodila etničku pripadnost). Ono što me užasnulo, je da se policija, iako ju je pozvala nakon napada, nije pojavila uopće? Žena više uopće nije išla pješice do parlamenta, uvijek autom..

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Teror liberalizma!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Uh-puh prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, postaje jasno da Europa kiksa po pitanju sigurnosti i integracije. Bilo mi je jasno od pocetka...Smijesno mi je citati o planovima kako integrirati izbjeglice. Namece se misao da se se lijepo sjednemo i cekamo sto ce nas snaci, jer nitko ne moze nista protiv toga...Usred nasih demokracija imamo dokaze radikalizacije i gledamo kako se djeca u islamskim vrticima na mala vrata indoktriniraju, radikalne grupe su pod prismotrom. I mi samo gledamo, imamo ih pod pristmotrom. I to je to. I onda Pariz, pa teroristicke prijetnje po Njemackoj. Promatramo i dalje...Politicari reagiraju, stranke se prepucavaju... tresla se brda rodio se mis.

Pa zar se IS nemoze izbrisati s lica zemlje kada bi se sve zemlje ujedinile i skovale plan? Zasto to ne rade? Jel gluposti pitam?
    Ne bi valjalo. Nasilje rađa nasilje. Da velike sile to učine (a već su i previše učinile u tom smislu) ostat će ljudi koji će pamtiti to zlo i htjeti uzvratiti istom mjerom. Pogledaj samo u što se prometnuo Izrael nakon 2. svjetskog rata. Čovjek bi očekivao da ljudi koji su iskusili zlo misle drugačije, ali nije tako. Nasilje koje je učinjeno jednoj generaciji, iduća će generacija pokušati vratiti. Rat rađa klice novog rata. Ali nažalost, tu se ne mijenja ništa jer nema većeg biznisa od toga.

Htjedoh dodati, što se islamskog radikalizma i terorizma tiče, vjerojatno bi bilo najbolje da to rješavaju muslimani koji ne misle tako. Ali problem je uvijek šutljiva većina. Ne samo kod njih, kod svih. Bilo i bude.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 15.01.2016. at 10:31

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

izbrisati s lica zemlje ne mora značiti potamaniti ih kao štakore, a može značiti da im se treba uskratiti/ ukinuti/ograničiti - djelovanje, kako god. s čim se ja, oh yyeeeeeaaaah, slažem.
    šta ti ne, peterlin? ili se mi stalno vrtimo u krug? NE! tolerancija netolerantnima, ali ne ni to, pa tako stalno. šta onda da?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

možda najbolje isilovcima poslat jednu brigadu psihijatara da se malo pozabave s njima, jer, no-no ikakve grubosti prema siročićima, sigurno su nesretnici od rođenja.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Htjedoh dodati, što se islamskog radikalizma i terorizma tiče, vjerojatno bi bilo najbolje da to rješavaju muslimani koji ne misle tako. Ali problem je uvijek šutljiva većina. Ne samo kod njih, kod svih. Bilo i bude.
    Naravno, tiće se tamo nekih njih, ne nas, i dok je tako dobro je. Jačina istovjerske spone je kroz povijest već dobro poznata stvar.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A stanje u Izralu nije samo posljedica drugog svjetskog rata.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Uh-puh prvotno napisa Vidi poruku

Već sam čula ljude raspravljati kako nije slučajno što takva zapravo marginalna organizacija kao što je ISIS do sada nije zaustavljena. Sav zapad je načelno protiv njih ali odnekud im stiže oružje - što mislite kolika je to zarada? a i atmosfera paranoje pogoduje mutnim političarima i mafijašima.

A što se tiče indoktrinacije u vrtiću, i naša se djeca indoktriniraju, od vrtića, pa u školi, pa preko medija (koji osim što indoktriniraju i zatupljuju na sve načine)... moje dijete je svo religiozno, a nikad je nisam ni na kakav vjeronauk slala niti idemo u crkvu. Od svih predmeta u školi mislim da je jedino matematika bez religijskih sadržaja. Mi dosta pričamo doma, puštamo joj njenu "vjeru" ali i navodimo na razmišljanje u svakoj prilici. Ali kad pogledam djecu oko sebe, imam osjećaj da će mnogi odrasti s ugrađenim konjskim naočalama. Dva sata vjeronauka u školi, dva sata crkvenog vjeronauka, svaka treća pjesmica u uđbeniku iz glazbenog vjerskog sadržaja, slično je i s tekstovima iz hrvatskog, prirode i društva... biti drugačiji i misliti svojom glavom zaista je teško.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

slažem se da vjeronauku nije mjesto u školi, ali se ne slažem da su sve vjere agresivne i da pozivaju na džihad.
    ali znam da će ateist sve strpati u jedan koš pa shvaćam da je rasprava jalova i ne želim ju, nadam se da se neće niti povesti.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ako već govorimo o indoktrinaciji, to nipošto nisu istovrsne indoktrinacije. Tko i gdje našu djecu poziva u "sveti rat"? Ma daj molim te. Osim toga nisam vjernik, ali ovo što se događa sa islamom nije usporedivo sa današnjim kršćanstvom.

Ili bi trebali stvari postaviti tako da i fundamendatlnom islamu danas u Europi treba pružit šansu da putem krvi u potocima jednog dana dođemožebitno na neki liberalniji put.

Osim toga ISIS nije nastao iz ničega. Imaš ducent Arapskih pogatih i navodno naprednih zemalja zemalja čija svakdonevnica je do u tančine obilježena radikalnim islamom.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nismo mi još pošteno ni svjesni čemu smo otvorili vrata. Moglo bi se ovo pretovirit u crash stoljeća...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Ili bi trebali stvari postaviti tako da i fundamendatlnom islamu danas u Europi treba pružit šansu da putem krvi u potocima jednog dana dođemožebitno na neki liberalniji put
    ne, samo treba poistovijetiti sat vjeronauka u hrvatskim školama sa bataclanom i moglo bi zadovoljiti. a majke ti više, ovo postao poligon za svakakve frustracije, pa i moje.

no, dobro, pričamo samo, razumijem, ali dozvolite da mi nikako nije jasno toliko relativiziranje od šlatanja sedmaša u usporedbi sa seksističkim terorom na ulicama jednog europskog grada pa nadalje, primjera koliko hoćeš. i ta retorika likovanja, tko je što kome rekao... kao da se radi o okladi, a ne o situaciji u kojoj se nalazimo svi zajedno.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A baš... Potpis X
    Posljednje uređivanje od šafran : 15.01.2016. at 11:39

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

upravo tako, am, ne kužim ta podbadanja lijevo-desno, a svi smo (i naša djeca) u istoj kaši..

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja se slažem da to nije i ne mora biti otrovna kaša, može biti i najfinije nešto na svijetu i daj bože da to tako i bude!
    tko se može radovati i likovati ako bude drugačije? pa valjda samo poremećenko neki...
    nisam za produbljivanje crnjaka, ali ajmo pokušati biti realni, bez nepotrebnog idealiziranja jer stvarno nismo maloumni.
    nije ni crno ni bijelo i nismo vi i mi.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

meni uopće nije jasno s kim vi sad raspravljate.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma, ne obaziri se!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    izbrisati s lica zemlje ne mora značiti potamaniti ih kao štakore, a može značiti da im se treba uskratiti/ ukinuti/ograničiti - djelovanje, kako god. s čim se ja, oh yyeeeeeaaaah, slažem.
    šta ti ne, peterlin? ili se mi stalno vrtimo u krug? NE! tolerancija netolerantnima, ali ne ni to, pa tako stalno. šta onda da?
    E,pa, ja sam baš to tako shvatila - kao štakore i to mi se nije svidjelo. Ono što treba izbrisati s lica zemlje su RAZLOZI zbog kojih ljudi skreću u radikalizam: glad, siromaštvo i sl.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •