Bok curke

Pročitala sam cijelu temu dok muž sjedi pored i gleda fargo :D krenula sam na konzultacije kod dr.B u 10/15, očekivala sam probleme kod mene zbog endometrioze od 12.godine. Kad na kraju sam ja čak i ok, imam neku slabašnu hipotireozu (koju imam godinama i nikad nisam pila lijekove jer mi nije smetala) tsh mi je oko 4. Amh mi je super, iako mi fali dio desnog jajnika, najvjerojatnije zato što sam na pilulama bila od 18. godine, 10 godina. Pa sam ih sve sačuvala na sigurnom :D CA 125 je 62 No, mužu, iako je čak i mlađi od mene, '90, loš spermiogram -oligoasteno. Dr.B je rekao da uopće nećemo trošiti vrijeme na bilo što osim icsi tako da sam na listi za lijekove za lipanj.
Moram si dovesti u red štitnjaču i moram k njemu na uzv, koji gore nije radio jer je rekao da nije dovoljno dobar. Moj su problem brojne priraslice endo po cijelom trbuhu, a laparo sam prošla prije 6 godina i bili su dr.dosta šokirani. Bez pilula sam od 10/14. Sad mi i jačaju bolovi iz mjeseca u mjesec, rekao je dr da bi mogla i na pilule opet na kratko.
Ne znam što će mi i kako reći dalje za prirodni, mislim da ne želi ništa reći prije uzv.
Ja osjetim svoje ovulacije, sad me na primjer vrlo jasno rastura jajnik i objavljuje da radi, ali tko zna kako sve ostalo izgleda
Općenito su ljudi stvarno ok gore. Ja sam zadovoljna doktorom, popričali smo se i o zakonu i svemu što slijedi. Tamo smo obavili spermiogram, ostale pretrage sam većinom u VV i na merkuru markere. Stvarno sve objasne i nadam se da će i ostati tako ok. Što se tiče izbora doktora, kad zovem, napomenem da sam kod dr.B i onda me sestra zapiše za njega.

Zanima me da li koja od vas išta trenira? Radim sjedilački, ali jako stresan posao s drugim ljudima pa si važem sve opcije i što me možda čeka...Budemo se družile, ali nadam se što kraće