Stranica 38 od 123 PrviPrvi ... 2836373839404888 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Najbolji je onaj s upisom "izdajem apartmane"

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ne bih na to računala
    Da, znam, fulat će mi namjerno vitalne organe da umirem polako i bolno .

Nego, kaj velite na to da se sad Karamarko sjetio da su izbori neregularni? Koja je sad igra u pitanju?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Da, znam, fulat će mi namjerno vitalne organe da umirem polako i bolno .

je, prvo će te pogodit u uvce

odličan članak
    http://www.slobodnadalmacija.hr/Novo...7/Default.aspx

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

A što ti je tu odlično? Milanović je izgubio niz izbora, ostavka bi bila skroz očekivana. Ne ulazim sad u kvalitetu njegovih stranačkih protivnika, ne vidim nijednog kvalitetnog, modernog, svježeg, uljuđenog, inteligentnog i elokventnog. Čini mi se da glasači ljevice vape za takvim.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gadi mi se to lešinarenje
    gdje su bili sve ove godine?
    što ga prije nisu pitali za zdravlje?
    nego sada
    što bi se reklo
    na ranjenom lavu i zec k... oštri

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ti si aleks preemotivna :D
    ja se slažem s cokoladom, iako, moram priznati, da mi je u zadnje vrijeme pasala milanovićeva drčnost.
    al ovo što piše pavičić u tekstu kojeg je linkala seni, je u principu točno -
    Lako je optužiti i Zorana Milanovića, tim lakše jer on i jest kriv. Kriv je jer se na vlasti uljuljao, jer je u tri godine triput mijenjao ideologiju. Kriv je jer je na mala vrata legalizirao tuđmanizam u lijevo-liberalnom političkom diskursu. Kriv je jer se u postizbornim igrama ponašao kao uličar i huligan, jer je lomio i lagao ljude koji su mu trebali biti partneri, jer je organizirao noćne sastanke, fotoreporterske sačekuše i paralelne pregovore, jer je vlastite političke partnere difamirao uvredama i medijskim diverzijama. Kriv je, jer se - ukratko - počeo baviti špijunsko-zaplotnjačkim poslom, a igrati tu igru protiv Karamarka i Brkića je isto kao da umjesto šaha s Čilićem odaberete igrati tenis. Sve su to - ukratko - krivci koje će se od danas nadalje vješati na medijske bandere - u principu s razlogom.

No, u cijeloj priči to su tek lateralni krivci...
    tako da nije to nikakvo lešinarenje. nego traženje odgovornosti.

e, da, daleko od toga da svoje mišljenje smatram nečim posebno vrijednim, neš ti mišljenja, al eto, ne sviđa mi se ova zadnja prepiska s mim.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma nisam preemotivna
    i sve ove godine mi se nije sviđao
    puno toga mu zamjeram
    probao je sjediti na dvije stolice
    svojima se zamjerio drugima se umilio nije
    ali ovo kako ga sada napadaju
    gdje su bili do sada?
    onaj mali bane bernardić, ostojić, kojeg je maknuo s mjesta ministra
    nisu mi se nikad sviđali
    žao mi je da se razišao s komadinom

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mislim da niti jedan političar ne zaslužuje naš osobni emocionalni angažman.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

]“Jer sam od ekstremnih čudaka napravio ministre. Sramim se. Ja bi natrag u Kanadu”Tim Orešković, Zagreb

Ovo mi je jedan od boljih

Svaka čast organizatorima registra.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ajd baš me zanima šta će biti od karamarkovih optužbi za krađu mandata..malo mi blesavo da bi samo tako izlazio u javnost s tim, a da nema u rukama neke čvršće dokaze..

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    izgovaram sve samoglasnike u svim riječima, nemam ni trunke kamenih gena (u meni sve neko austrougarsko smeće od kromosoma ),
    Meni je ovo stvarno odvratno. Netolerantno, nisko, puno predrasuda (i ne baš u maniri budista).
    Pretpostavljam da je svima koji su do sad pročitali to ok. A na drugoj temi se ti isti zalažu za sankcioniranje govora mržnje.
    Živjeli dvostruki standardi!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

registar mi je uljepšao dan
    ionako sve ovo smatram farsom i lošim igrokazom
    koji ćemo itekako osjetiti na svojim i leđima svoje djece

sramota, neviđena sramota

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Flopica, ne bih baš rekla da je igrokaz loš. On je skrojen točno po habitusu, mjeri i dometu onih kojima je namjenjen.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sudeći po onome što čujem od prijatelja, poznanika, a ima ih prilično pa i po ovome što tu čitam, mislim da su nekome drugome pokradeni glasovi.
    Karamarku sigurno ne.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj annvilli prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je ovo stvarno odvratno. Netolerantno, nisko, puno predrasuda (i ne baš u maniri budista).
    Pretpostavljam da je svima koji su do sad pročitali to ok. A na drugoj temi se ti isti zalažu za sankcioniranje govora mržnje.
    Da, najbolje je aktivirati trend plinskih komora i riješiti se takvih kao ja: em ne zadovoljavam aktualne standarde, em još i progovaram o tome .

Seni, skroz se slažem s tobom: režirano je izvrsno, glumci svoje odrađuju vrhunski, a mi se tu nešto kao bunimo. Kao da smo uopće imali ikakvog izbora: prevelika je lova u igri i prevelike strane zvjerke da bi išta imalo smisla.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tanči, živi bili pa vidjeli..u svakom slučaju, dokazi će trebati biti jako čvrsti..Iako ne sumnjam da neki nevjernici ne bi povjerovali ni da im se ukaže sam gospod..

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ma proći će i te četiri godine.
    Čak i manje od četri.
    Kolindi je jedna već prošla.
    A uostalom što ne bi Karamarko raspisao nove izbore pa da vidimo onda koliko će dobit?!?
    I on i Petrov.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

zanimljivo mi ovo moderno mučeništvo..kolko svetaca, i papa franjo bi imao puno posla s posvećivanjem..

tanči, bojim se da ti neće doći do olakšanja, kolinda će 99% ušićariti i drugi mandat..daj bože zdravlja..

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Lažu, Dijana, besramno lažu.
    Pokušavaju maknuti fokus sa svog ovog cirkusa koji glumataju još od ljeta.
    Ali ko se mača laća....

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Može ušićariti, ali ne osvojiti.
    Demokratskim biranjem sigurno ne.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ali ko se mača laća....
    istina, tko to bolje zna od zoke, čerupao je sve one koje se nisu slagali s njim, a sad ga čerupaju njegovi vlastiti..(nimalo bolji od njega da se razumijemo)

Može ušićariti, ali ne osvojiti.
    Demokratskim biranjem sigurno ne.
    Jel ti znaš nešto što mi ne znamo? Ili iz tebe samo progovara uvrijeđenost?

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj annvilli prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se. Ali osobe koje izjavljuju ovakve stvari doista misle da su osobe kakve opisuju: različite podrijetlom, uvjerenjima itd. manje vrijedne od njih tako da na njih ne primjenjuju ista pravila pristojnosti koje očekuju za sebe.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ajde pikula šta ti je, pa to su kulturni, civilizirani građani svijeta kojima šovinizam nije ni u peti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Eh, da je sad Krleža živ, baš me zanima što bi pisao... koliko krvavih godina....

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Gle Krleža se fino izkorigirao nakon lude mladosti i svesrdno se priljubio uz narodnu vlast. Krleža jest književna i kazališna veličina, ali politički je bio oportunist. I ne temeljim to na dojmovima nego na nekoliko tisuća stranica Krleže i nekoliko tisuća o Krleži plus kritički aparat.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

je rajt, čim nije bio u nemilosti, odmah ima bit da nešto ne valja s njim.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    je rajt, čim nije bio u nemilosti, odmah ima bit da nešto ne valja s njim.
    Takje.

http://www.vecernji.hr/miroslav-krle...o-visak-581665

Evo, da se ne probijate kroz tekstove, izvadila sam s ovog linka samo ono što se meni čini bitno:

Miroslavu Krleži se zapravo nikada ni slijeva ni zdesna nije oprostilo. Za jedne je preveliki Hrvat, a za druge je premali Hrvat i preveliki Jugoslaven! Zadrti mu ljevičari ne mogu oprostiti što se opsesivno bavio hrvatskim nacionalnim temama, a slični desničari, što se hrvatstvom bavio u ograničenjima jugoslavenstva i titoizma. Njegovo je mišljenje o Hrvatima uvijek kritičko i oštro, ponekad mrko i mrzovoljno, ali nikada tendenciozno i zlonamjerno. On svome narodu dobrohotno, no ponekad verbalno žestoko, gotovo očinski prijekorno ukazuje na njegove slabosti i mane. U Krležinim tekstovima, osobito u Deset krvavih godina, sažeta je bit hrvatske povijesti.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 25.01.2016. at 10:04

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A što bi ga i dirao kad je pristao uz takav sustav? Takva jedna veličina je davala legitimitet takvom sustavu, dobro meni, dobro tebi.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Krleža je definitivno imao zaštitu kod tita, čak je bio i potpisnik Deklaracije o nazivu i položaju hrvatskog jezika, kad su drugi nastradali, a njemu opet niije bilo ništa.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ok, pustimo krležu. meni je nevjerojatno kako ovu činjenicu koju dijana spominje u prethodnom postu, spominje isključivo u kontekstu da ona govori nešto o krleži. a nikako o titu i bivšem sustavu. no, dobro.

nego, kad sam čula da će bernardica postati ministrica, pomislila sam - ok. slušala sam ženu toliko puta na televiziji, činila mi svakako komptentnija od bivše ministrice.
    ali, prva njena objava, prva, na fejsu (koji u zadnje vrijeme, budimo realni, postaje i službeni način komunikacije, svi po fejsu pišu):
    „Dragi prijatelji, ima vas puno koji ste mi uputili čestitke, makar je tek sutra glasovanje u Saboru. Svima od srca zahvaljujem, a one koji su vjernici molim da se mole za mene i za cijelu vladu neka nas Duh sv. prosvijetli da radimo samo na slavu Bozju.“
    kako ovo protumačiti? da rade samo na slavu božju, u jednoj sekularnoj državi? ministrica će raditi samo na slavu božju? kako ta izjava zvuči svima nama koji smo ateisti, pripadnici drugih vjera? žena nije glupa, ni brzopleta, ni nepromišljena. visoko je dogurala. ne bi to mogla da je krase malo prije spomenute karakteristike. što nam je htjela ovim statusom poručiti?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

.
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 25.01.2016. at 10:49

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se. Ali osobe koje izjavljuju ovakve stvari doista misle da su osobe kakve opisuju: različite podrijetlom, uvjerenjima itd. manje vrijedne od njih tako da na njih ne primjenjuju ista pravila pristojnosti koje očekuju za sebe.
    Ovo je generalizacija isto takva kao ona moja o pesimizmu i optimizmu vjernika i nevjernika, za koju sam se ispricala. Tko su ljudi koji na onom topicu pisu jedno, a ovdje drugo?

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a što ja znam, meni to iz njezinih usta zvuči autentičnije nego kada se masa njih drugih poziva na boga...

vidjet ćemo

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    ajde pikula šta ti je, pa to su kulturni, civilizirani građani svijeta kojima šovinizam nije ni u peti.
    Isto i ovo.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

što se krleže i tita tiče, ja kažem da je to bila win-win situacija.

to nam je htjela ovim statusom poručiti?
    pa cvijeta, sigurno ništa zločesto, mislim da to možeš zanemariti kao dio folklora. Neće ova država zbog toga prestati biti sekularna, uostalom zadnja rečenica je bila upućena vjernicima, mogla si preskočit.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dijana prvotno napisa

Isto i ovo.

bubilo, nije generalizacija, malo pažljivije čitaj: šafran.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 25.01.2016. at 10:56

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

http://www.portaloko.hr/clanak/nova-...pricu/0/83494/

a valjda će uskoro se početi baviti i socijalnom politikom i mladima, ili je to - to?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kako ovo protumačiti? da rade samo na slavu božju, u jednoj sekularnoj državi? ministrica će raditi samo na slavu božju? kako ta izjava zvuči svima nama koji smo ateisti, pripadnici drugih vjera? žena nije glupa, ni brzopleta, ni nepromišljena. visoko je dogurala. ne bi to mogla da je krase malo prije spomenute karakteristike. što nam je htjela ovim statusom poručiti?
    umrijet ću, ne mogu si pomoć

a, čuj, već kad javno zaziva Nebesa to ti je ko neka garancija da neće lagati, varati i krasti, gledaj to tako i bit će ti lakše

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

druga je stvar kad ja boga spominjem. a često ga spominjem. ono, bože moj lol
    a druga je stvar kad to čini ministrica u prvom obraćanju javnosti.
    to mi ide na živce.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa jel to njen privatni fb profil na kojem valjda ima pravo objavljivat što hoće?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Dijana prvotno napisa

bubilo, nije generalizacija, malo pažljivije čitaj: šafran.
    Citam, al ne vidim da isti ljudi koriste jedan vokabular ovdje, drugi tamo. Barem ja ne, ali mislim da ni neki drugi.
    Mozda smo ista nisa, al nismo svi isti .
    Je l bi ti htjela da ja kazem da si ti ista ko i svatko s kim se oko nekih stvari slazes.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

druga je stvar kad ja boga spominjem. a često ga spominjem. ono, bože moj lol
    a druga je stvar kad to čini ministrica u prvom obraćanju javnosti.
    to mi ide na živce.
    kužim.
    ali bar ništa ne ovjerava kod bilježnika, tim mi više nade ulijeva

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Gle ti Boga spominješ malim slovom i uglavnom na način koji je za vjernike grijeh koji se zove : ne spomeni imena Boga svojega uzalud. I ja često to radim i zapravo dobro si me podsjetila da smanjim.
    Vjernici se vjerski izražavaju, ne razumijem zašto neka ministrica ne bi radila uz Božju pomoć i na slavu Božju. Svaki praktični vjernik to dnevno izmoli, od kad nema verbalnog delikta neki čak i na glas
    Da je neki ministar napisao brijem da bu mi skijača/ shiatsu masaža/ knjiga Oshuwhatever povratila snagu da radim što mi savjest nalaže bi li to bio problem?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ajde, ajde, ionako nam je dosadna ova rasprava o politici ovdje. nit psovanja, nit vrijeđanja, ne smiješ čak nit političare vrijeđat, kažeš četniku reć da je četnik i odmah skaču s opomenama. sve nešto u fino moramo, eto ti zuska. pet stranica topika se ispričavala. i opet opomenu dobila. dijana ne smije udbu ni spomenut, odmah opomena.

danas sam dobre volje, ništa mi neće ovi dan pokvarit

edit: išlo nakon bubilo
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 25.01.2016. at 11:26

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

gdje ti se zuska ispričavala?! daj link

šalim se

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A čuj meni je bilo fora kad je Šuker morao odgovoriti Sinčiću. Mene jednostavno veseli kad se mrda kad se trese. Nek se trese Most, Šuker, Sinčić, Iličić , nek se tresu svi u Saboru i na vlasti i nek više nitko u ovoj zemlji ne pomisli da je njegov način razmišljanja ili izražavanja jedini i da će drmat tuđim životima kako im paše iz svojih kula bjelokosnih. I nek se nauče raditi, surađivati i razgovarati. Bez toga budu i dalje odavde svi begali i lokalni i imigranti.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

dakle, sad je gotovo. prelazim u oporbu. od ovog trena više niti riječ kritike od mene nećete čuti za bivšu vladu. oporba kritizira i neda živjet vladajućima. aka dijani. pikula se nije baš deklarirala jel vlast ili oporba, al to se još ne zna točno ni u saboru, pa što bi na ovom forumu.
    vi meni nećete četiri godine dat živjet od boga, al neću ni ja vama od dežulovića
    http://www.tacno.net/zagreb/upoznajt...rvatsku-vladu/

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

cvijeta, ide te danas.. sve mogu, al, samo me nemoj tjerat da čitam dežulovića, majketi..
    Posljednje uređivanje od Dijana : 25.01.2016. at 11:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •