Citiraj laine prvotno napisa Vidi poruku
Evo cure i mene na odbrojavanju. Da budem iskrena potrebno mi je malo psihološke podrške . Idem u ponedjeljak na fet. Trenutno endometrij 9mm. Nisam još išla na fet, ali mi nikako nije jasno kako to funkcionira bez ovulacije, kako tijelo zna da treba prihvatiti embrij? trenutno sam na estrofemima i utrogestanima, ne ovuliram. I evo savjet za test, iz iskustva sa biokemijskom a i puno negativnih testova, i tako je svejedno koji kupiti. Plus pokazuje i onaj od 15 kn i onaj od 100, a isto tako i negativan, za nestrpljive najbolje kupit na e bayu 20 komada pa testirat svaki dan . Cure sretno svima!
laine, i kod mene bio isti slučaj sa FETom. Nikad nisam ovulirala i nisam znala kako će mi tijelo prihvatiti blastocistu. Mene čak ni grudi nisu boljele od utrića.. prvi ivf sa svjržim mi je bio uspješan unatoč teškoj hiperstimulaciji, a fet je bio neuspješan. Djelomično za neuspjeh krivim i prerani fet nakon spontanog.
Mislim da su mi treba malo više "uvjeriti" i "pripremito" tijelo za moguću trudnoću, estrofem i utrići mi nisu dovoljni.