Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam dan prije vađenja bete i na dan vađenja radila taj primastick i oba su bila negativna!!!! Beta taj isti dan je bila 387! Ne želim ti buditi lažnu nadu,ali napravi neki drugi test ili odi izvaditi betu! Ja sam išla reda radi jer je doktor rekao da vadim i plakala ko kišna godina dok sam čekala 0 na papiru, kad tamo.....nisam danima mogla doć sebi!

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj lola32 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam dan prije vađenja bete i na dan vađenja radila taj primastick i oba su bila negativna!!!! Beta taj isti dan je bila 387! Ne želim ti buditi lažnu nadu,ali napravi neki drugi test ili odi izvaditi betu! Ja sam išla reda radi jer je doktor rekao da vadim i plakala ko kišna godina dok sam čekala 0 na papiru, kad tamo.....nisam danima mogla doć sebi!
    lola32
    Super da si se javila...neki dan sam bas spominjala tvoj slucaj al sam zaboravila ime.....negativan test a beta fantasticna

Po ovome se vidi da nije istina da se moze raditi bilo koji test...al beta je beta

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj lola32 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, nemas pojma koliko si me razveselila.. Ponovit cu sutra test, mislim da bi 2 minusa u istom danu ipak bila previse.. U svakom slucaju hvala puno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •