Stranica 15 od 29 PrviPrvi ... 5131415161725 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 1433

Tema: Brak je OUT? Nije, nije...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Ja uopce ne planiram zivjeti sa svojom djecom i njihovim partnerima. I u svom postu sam pricala o maloljetnicima. Naravno da ako nas nema kuci da bi dovodili. Necemo si mazati oci. Ako su punoljetni i u duzoj vezi, da.Ma cak nije bitna duza veza vec se nadam da mi nece svaku kombinaciju dovesti da ga/ju upoznam. Ajmo realno koliko je vama bilo ugodno se sexati dok su vam roditelji u susjednoj sobi????Meni nije bilo, cak niti kada sam bila punoljetna. To je moj problem

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
    A gdje bih se onda trebala seksati punjetna djeca koja zive sa roditeljima i djele troskove kucanstva? Pa sigurno se necu seksati po autima i parkicima? Ili iznamljivati sobe po motelima.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Definitivno ne razgovaramo o istim stvarima.
    Ma daj. :D

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    A gdje bih se onda trebala seksati punjetna djeca koja zive sa roditeljima i djele troskove kucanstva? Pa sigurno se necu seksati po autima i parkicima? Ili iznamljivati sobe po motelima.
    Pa čekati da roditelji odu u kino.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

marta, ja te kužim i mislim kao i ti. ako želi doći doma s curom, može. ali to u praksi sigurno ne izgleda ovako kako neki zamišljaju, mi piljimo u njih i značajno im namigujemo kad mogu poć u drugu sobu

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj alga prvotno napisa Vidi poruku
    Pa čekati da roditelji odu u kino.
    Moji roditelji nikad nisu izlazili u kino. Ili izlazili u izlaske opcenito. U doba moje punoljetnosti imali su malo dijete ( koje je zaceto neplanirano) pa su ga morali paziti.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ali definitivno trebaju znati da ako ih se i zatekne iznenada u kući jer nas nije obavijestio da mu taj i taj dan dolazi cura nego se samo oslonio na to da mi idemo od kuće, e, pa želim da zna da se neće dogoditi nikakva neugodnost s moje strane niti sramoćenje niti prodika niti poprijeko pogledi niti moje uvrijeđeno neodobravanje.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    marta, ja te kužim i mislim kao i ti. ako želi doći doma s curom, može. ali to u praksi sigurno ne izgleda ovako kako neki zamišljaju, mi piljimo u njih i značajno im namigujemo kad mogu poć u drugu sobu
    stekla sam dojam da se na nas čudnovate kljunaše gleda otprilike kako si opisala. a to mi pravi poveći balončić nad glavom s jednom mišlju: WTF???
    meni još nitko od mojih nije doveo ni curu ni dečka, al dovest će, sigurno.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali definitivno trebaju znati da ako ih se i zatekne iznenada u kući jer nas nije obavijestio da mu taj i taj dan dolazi cura nego se samo oslonio na to da mi idemo od kuće, e, pa želim da zna da se neće dogoditi nikakva neugodnost s moje strane niti sramoćenje niti prodika niti poprijeko pogledi niti moje uvrijeđeno neodobravanje.

to, o tome ja pričam.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

e, pa želim da zna da se neće dogoditi nikakva neugodnost s moje strane niti sramoćenje niti prodika niti poprijeko pogledi niti moje uvrijeđeno neodobravanje.
    Pa tko kaže da imam nešto protiv? Niti se vrijeđam ili neodobravam, ako žele i nije im neugodno, izvolite.
    Meni sigurno nije neugodno, niti mi smeta. Samo kažem- ja sa 18- ne bi. Moja sad već + 20 udomljena djeca- ne bi, koliko god imamo otvoreni odnos. (Moja biološka- nisu još u tome- vidjet ćemo.)

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Da, jer nikada nitko nije zivio s roditeljima do 25 npr i imao partnera. I nikad se nitko nije sexao na klupi/u autu/na plazi/u hotelskoj sobi... Ako zivimo zajedno, naravno da cu se pokupiti van s muzem kako bi omogucila njima malo privatnosti a i imala svoju. Nikada ali nikada nisam cula od frendova koji su sada 30god da su se sexali dok su im roditelji bili u kuci. Iznimka je jedan jer mu je mater na katu. I to jedino nocu A opet, nikada ne reci nikad. Pitaj me za 10godina Svasta je meni prihvatljivo za ljubav. Ali to ne ukljucuje osiguravanje mjesta za klince da se drpaju.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pa tko kaže da sam mislila da ti imaš nešto protiv?

kažem samo, ti svoje, ja svoje.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

X

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da, jer nikada nitko nije zivio s roditeljima do 25 npr i imao partnera. I nikad se nitko nije sexao na klupi/u autu/na plazi/u hotelskoj sobi... Ako zivimo zajedno, naravno da cu se pokupiti van s muzem kako bi omogucila njima malo privatnosti a i imala svoju. Nikada ali nikada nisam cula od frendova koji su sada 30god da su se sexali dok su im roditelji bili u kuci. Iznimka je jedan jer mu je mater na katu. I to jedino nocu A opet, nikada ne reci nikad. Pitaj me za 10godina Svasta je meni prihvatljivo za ljubav. Ali to ne ukljucuje osiguravanje mjesta za klince da se drpaju.

cuj, sto da ti kazem , sa 20 sam dovela decka kuci i ostavila ga slijedeca 4 mjeseca da stanuje u mojoj sobi. Dok mu podstanari ne izadu iz stana. Tad smo se preselili i zivjeli sami. Nakon par godina sam tog istog decka i registrirala kao muza. Dok smo zivjeli u mojoj sobi ( srecom veca kuca je u pitanju) povremeno smo se ( gle cuda!) seksali.
    Strasno!
    Eto, sad znas nekog.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

povremeno smo se ( gle cuda!) seksali.
    ali češće nego danas! jelda?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

cuj, sto da ti kazem , sa 20 sam dovela decka kuci i ostavila ga slijedeca 4 mjeseca da stanuje u mojoj sobi. Dok mu podstanari ne izadu iz stana. Tad smo se preselili i zivjeli sami. Nakon par godina sam tog istog decka i registrirala kao muza. Dok smo zivjeli u mojoj sobi ( srecom veca kuca je u pitanju) povremeno smo se ( gle cuda!) seksali.
    Strasno!
    Eto, sad znas nekog.
    Hehehe, to ti nije isto- ti je ono kao kada su u kinu- znaju da se događa ali ne točno kada. Stanuje tu pa nije roditeljima zanimljiv. A kada dovedeš tipa na jednu noć- pa te Adio Mare mjerka i namiguje (pliz neka se nitko ne ljuti, sada se stvarno samo šalim, evo neću više)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da, jos se toga sjecam sa ogromnom nostalgijom. Ah....

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Strasno!
    Eto, sad znas nekog.
    Pa naravno da jeste. Ocito si mislila ozbiljno s njim. I imala si 20. I imala si mogucnosti gdje ces ga smjestiti. Eto dosta toga ovisi o okolnostima

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj alga prvotno napisa Vidi poruku
    Hehehe, to ti nije isto- ti je ono kao kada su u kinu- znaju da se događa ali ne točno kada. Stanuje tu pa nije roditeljima zanimljiv. A kada dovedeš tipa na jednu noć- pa te Adio Mare mjerka i namiguje (pliz neka se nitko ne ljuti, sada se stvarno samo šalim, evo neću više)
    Bez brige, ( pre)spavao je on i prije nego sam ga doselila. Bilo je zanimljivo vidjeti kad se sa kata spustio u kuhinju nakon prve noci u tudoj kuci.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bez brige, ( pre)spavao je on i prije nego sam ga doselila. Bilo je zanimljivo vidjeti kad se sa kata spustio u kuhinju nakon prve noci u tudoj kuci.
    Pa većini ljudi je to relativno neugodno. Mi smo to radili samo kad nije bilo druge mogućnosti (npr. nemaš javni prijevoz da odeš doma, on isto) ako smo bili na kakvom koncertu, dočeku ng ili slično. Za seks, a pogotovo za drpanje, nije uopće nužno negdje prespavati.

S druge strane - ja sam bila u Zagrebu, a moji roditelji u mom rodnom gradu, pa se nismo baš često sudarali. Kako će moji sinovi - nemam pojma, ali obojica vole našu vikendicu koja nije na kraj svijeta. Pa ako mogu tamo farbati ogradu i slično, što ne bi uzeli ključeve po potrebi? Samo neka kažu, da se dogovorimo - tko će vikendicu, a tko regularni dom, da se baš previše ne sudaramo. Jer ne samo da je odrasloj djeci neugodno prikazivati pred roditeljima svoj spolni život, nego im je neugodno i zamišljati vlastite roditelje kao spolna bića koja imaju isto takve potrebe...

Inače, moji su sad u teen godinama - ni traga zanimanju za cure! Više ih zanima smartphone. A dokle će tako - ne znam. Vidim da sazrijevaju samo po tome što su im ti razgovori s roditeljima postali neugodni (sva sreća da smo informativni dio već odradili davno, pa sad samo ponavljamo gradivo). Koristim razne trikove da iz razgovora naokolo doznam koliko su osviješteni i informirani o nekim stvarima koje smatram bitnim (neki etički aspekti, ali i odgovorno spolno ponašanje, bolesti i slično).

Tja, vidjet ćemo. Svi smo to prošli u skladu s mogućnostima i prilikama, pa će i naši klinci. A ženidba djece mi (ont) je na tako dugačkom štapu da je i ne vidim kao temu.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 12.02.2016. at 11:54

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme problema, moj nema kud dovest curu. Spava u sobi s malom sestrom i to se neće promijeniti do njegove punoljetnosti. a stan mali i premali.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

umirem od smijeha na ove neke fantazije
    moj je scenarij ovako nekako ko sirius, samo s malo više godina. sreća da moji nisu imali čedne primjedbe jer danas ne bi imali tako krasnog unuka

moji su roditelji prohodali kao studenti, i nakon nekog vremena, mama ostala trudna. priopćili su sretnu vijest obitelji, pričekali dok im se smiri tahikardija, a onda je mama dovela mog tatu na upoznavanje. budući da se radilo o drugom kraju države,nije ga dovela na kavicu nego da bude kod njih nekoliko dana. dan danas spominju kako im je bilo smiješno, došli tamo, mama već trudna, a sad moraju spavat u odvojenim sobama dok se ne vjenčaju

eto ja na to mislim. kad sam sa 22 godine dovela dečka u St, da on mora spavat na kauču ili u hostelu jer ne daj bože da mi spavamo u istoj sobi. pa naravno da ako si par, spavate skupa, a hoćete li se seksat ili ne je vaša stvar

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    ajme problema, moj nema kud dovest curu. Spava u sobi s malom sestrom i to se neće promijeniti do njegove punoljetnosti. a stan mali i premali.
    To je fakat problem. Lako nama koji smo zivjeli u kuci na odvojenoj etazi.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bubica, možda kod cure bude više mjesta
    ako ne, nek idu lipo studirat u drugi grad

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    vjerujem da ce se snaci

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a jesta li ga zakomlicirale, bozetebe

sve treba gledati u kontekstu. ako su djeca i roditelji normalni, sve se to da normalno hendlati. najvaznije je povjerenje i komuniciranje.
    naravno da je u pocetku svima malo hmm, hmm...
    evo prica mi prijateljica, 18godisnji sin. i eto cura par puta prespavala kod njih. stan na srecu velik, soba roditelja i sina, svaka na svojoj strani stana, sa svojim kupaonicama... dakle nije soba do sobe.
    i kaze ona, onako ujutro piju kavu, dodu sin i cura za stol, naravno da je malo neobicno... i tako to.
    ali kad su svi normalni i suvisli, sve se to da organizirati.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    eto ja na to mislim. kad sam sa 22 godine dovela dečka u St, da on mora spavat na kauču ili u hostelu jer ne daj bože da mi spavamo u istoj sobi. pa naravno da ako si par, spavate skupa, a hoćete li se seksat ili ne je vaša stvar
    i meni je ovo najnormalnije
    ali ako se pocne seksat u 16-17-18, da mi onda momka/curu od par mjeseci dovede doma na spavanje, mislim da nece ici
    hoce li u stanu biti dok nas nema, ili doci druziti se dok smo tu pa ne odoliti :D, njihova stvar, ali sluzbeno prespavati, ne

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    a jesta li ga zakomlicirale, bozetebe

sve treba gledati u kontekstu. ako su djeca i roditelji normalni, sve se to da normalno hendlati. najvaznije je povjerenje i komuniciranje.
    naravno da je u pocetku svima malo hmm, hmm...
    evo prica mi prijateljica, 18godisnji sin. i eto cura par puta prespavala kod njih. stan na srecu velik, soba roditelja i sina, svaka na svojoj strani stana, sa svojim kupaonicama... dakle nije soba do sobe.
    i kaze ona, onako ujutro piju kavu, dodu sin i cura za stol, naravno da je malo neobicno... i tako to.
    ali kad su svi normalni i suvisli, sve se to da organizirati.
    Ja bih se naprosto nelagodno osjećala. Konzerva sam i gotovo. Ne bi mi bio problem upoznati curu i slično, ali da tako spavaju kod mene i ujutro kafenišu sa mnom.. not my cup of tea.

A normalna sam, vjeruj mi
    Posljednje uređivanje od *mamica* : 12.02.2016. at 14:29

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    i meni je ovo najnormalnije
    ali ako se pocne seksat u 16-17-18, da mi onda momka/curu od par mjeseci dovede doma na spavanje, mislim da nece ici
    hoce li u stanu biti dok nas nema, ili doci druziti se dok smo tu pa ne odoliti :D, njihova stvar, ali sluzbeno prespavati, ne
    nikad ne reci nikad.
    ja potpisujem seni.
    ne možeš to iz konteksta izvlačiti, ko zna kakva će biti situacija.
    post od mim mi je onako, jako strog :D
    al recimo, zaljube se jako sa 16-17, i to traje koju godinu, dođu iz vana u neku kasnu uru, a šta ne bi prespavali kod mene doma?

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    nikad ne reci nikad.

ja potpisujem seni.

ne možeš to iz konteksta izvlačiti, ko zna kakva će biti situacija.

post od mim mi je onako, jako strog :D

al recimo, zaljube se jako sa 16-17, i to traje koju godinu, dođu iz vana u neku kasnu uru, a šta ne bi prespavali kod mene doma?

A mogu i ne prespavat. Pa se vec tada nauce da im nece u zivotu sve bit pruzeno na pladnju i kasnije se lakse nose sa poteskocama.

A ja ujutro u miru popijem svoju kavu :punicaisvekrva:

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Čitajući zadnjih par stranica sam se uvjerila da sam puno veća konzerva nego što sam mislila.

suma avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Ja se nadam da cu dozvoljavati dovodjenje decka, bolje da su tu nego okolo...
    Moji su nas odgajali sa totalno otvorenim stavovima o sexu, znaci sex je pozeljan i to. Ali bome i sestra i ja nismo dale do dvadesetikoje...
    I normalno da je svima bilo cudno kad sam dovela sadasnjeg muza tadasnjeg decka doma, ali prezivjeli smo svi. I bolje da su dozvolili da ga dovedem jer tko zna kamo bi se smucali...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mene je sram napisati kad sam ja prvi put prespavala kod dečka (i naravno, nismo tada samo spavali)...i zato se grozim šta me čeka za koju godinu, ako će se ugledati na mamu.

suma avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je sram napisati kad sam ja prvi put prespavala kod dečka (i naravno, nismo tada samo spavali)...i zato se grozim šta me čeka za koju godinu, ako će se ugledati na mamu.
    Aaaaahahahahahahaha

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moja pokojna svekrva je bila divna žena, idem sad do groblja da joj sveću upalim - i ne šalim se.

I da skuvam sebi kafu za sećanje na sve jutarnje kafe koje je sa mnom grešnom rado pila od mojih studentskih dana pa dok ne kupismo ja i njen sin sebi kuću...

Nadam se da ću i ja imati njenu pamet kad mi deca dođu u neke godine.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih se naprosto nelagodno osjećala. Konzerva sam i gotovo. Ne bi mi bio problem upoznati curu i slično, ali da tako spavaju kod mene i ujutro kafenišu sa mnom.. not my cup of tea.
    A normalna sam, vjeruj mi
    vjerujem ti

ono sto hocu reci jest: nema puno vajde od nekog teoretskog filozofiranja. kad dode, doci ce i onda cu se time baviti.
    globalno gledajuci, nemam nikakv problem s tim, da ce decka dovesti doma, ona je moje ljubljeno dijete, nasa kuca je njena kuca i tako to...

ali eto, outati cu se : ne znam da li se taj rodio, koji ce u mojim ocima biti dovoljno dobar za moje zlato.
    naravno da se salim, ali ima u tome i malo zrnce istine.
    nisam ja nikakva posesivna i luda mama, ali sva ta mjesavina osjecaja je i legitimna i normalna. poanta je u tome, da kontroliras i osjecaje i misli i da djelujes i ponasas se normalno.

hocu reci, jasno je da sve to nije jednostavno, naravno da cu tog buduceg premjeravati metaforicki receno od glave do pete, naravno da ce to, kad god dode, doci malcice prebrzo i neocekivano, naravno da ce cura vjerojatno u pocetku gledati da nas nema kuci, da smo otisli na kakav put.
    a logicno je, da ce jednom doci i ta jutarnja kavica...i stas sad?

nista, udahni, izdahni, smjeskas se, vodis nekakav small talk i prezivis. prezivjeli su nasi roditelji, pa cemo i mi.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja definitivno trebam veeellllliiiiiku kuću, kako bi se mojih troje mogli sa svojim partnerima u miru i komoditetu svog doma družiti, a da to isto možemo i MM i ja (pod pretpostavkom da ćemo to i dalje raditi kad najmlađa krene u akciju....)

da me jednom MM nije oteo kad me kasno u noć sačekao na autobusnoj stanici pri povratku s mog puta i umjesto kući odvezao sebi kući, kada sam i prvi put prespavala kod njega (a to nisu znali njegovi jer su već spavali kad smo mi došli), tko zna kako bi se naša veza dalje razvijala. ujutro se njegova majka baš ono iznenadila kad je vidjela da spavamo u njegovoj sobi (ne znam kome je bilo neugodnije od nas troje). nakon tog prvog i kratkog šoka ja sam jednostavno sve više ostajala prespavati i kod njega imala sve više i više stvari, zapravo se nisam nikad službeno doselila, već sam sve rjeđe odlazila kući sve dok u jednom trenutku nismo skužili da ja zapravo živim kod njega (i njegovih). a što će jadni oni, odlučili se ubrzo povući na selo, da mi u miru budemo, kad su vidjeli da se mi seliti ne mislimo. i zato...pazite se žene moje, da ne biste i vi na selu završile... ako vam se neprimjetno useli neka kao ja.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hahahahaha

mora da svatko pise iz svojih cipela. Pa se neki nadaju da ce djeca biti kao oni, a neki da nece.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja ne bih imala ništa protiv da moji budu na mene, ja ko suma s 20 i kojom al bilo je svačega između

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

vjerojatnost ti je 50 naspram 50 %

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

ja ne bih imala ništa protiv da moji budu na mene, ja ko suma s 20 i kojom al bilo je svačega između
    Ovo " svaceg " se zapravo ne broji ( ako cemo suditi po ovoj temi) ako ne ukljucuje krevet u stanu sa roditeljima u drugoj sobi. Tako da zapravo ne brines.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sto je to: svacega izmedu?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nego...Onako, malo retoričko pitanje...Nije baš ni da me ozbiljno zanima odgovor ali evo:

Sve uspevate da se seksate samo dok deca nisu kod kuće? Svaka čast na organizaciji.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ovo " svaceg " se zapravo ne broji ( ako cemo suditi po ovoj temi) ako ne ukljucuje krevet u stanu sa roditeljima u drugoj sobi. Tako da zapravo ne brines.

zaboravila si jutarnju kavicu!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

zaboravila si jutarnju kavicu!
    Je, bez jedne turske ujutro sa starcima ko da nista nije bilo.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sto je to: svacega izmedu?
    ništa special, drpanje, peting i tako to samo u velikim količinama. no real sex.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 12.02.2016. at 16:00

suma avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Je, bez jedne turske ujutro sa starcima ko da nista nije bilo.

Nasmijala me tema...
    Posljednje uređivanje od suma : 12.02.2016. at 16:02

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ništa special, drpanje, peting i tako to samo u velikim količinama. no real sex.
    Kazem ti, ako kave sa starcima nije bilo , ne brini. Ne broji se.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Nego...Onako, malo retoričko pitanje...Nije baš ni da me ozbiljno zanima odgovor ali evo:

Sve uspevate da se seksate samo dok deca nisu kod kuće? Svaka čast na organizaciji.
    Priznajem da sam oduševljana smjerom u koji je tema krenula.

A ovo o uspijevanju seksanja sa troje djece jako različite dobi, auuu! Morali smo biti jako maštoviti. Ili jako brzi
    Svaki naš auto je kupljen sa dovoljno prostora za obaviti bračne dužnosti, hihi.
    Imamo i barku, gdje je itekako prostrano i udobno.
    Pa, dođi mi oprati leđa (iako to se ne može izvesti kada starije već kuži zašto bi mi tata prao leđa.)
    A noću treba biti tiho, zidovi su tanki, nema smisla buditi maleno, ili, možda i gore, veliko dijete.

Ali, kad se nešto hoće, nađe se i vremena i snage, i prostora. Tako da je mladima to vjerojatno manji problem nego roditeljima Našima, uz more, je izbor daleko veći plaže, barke...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Pa spolni odgoj uključuje i nezatvaranje očiju na činjenicu da ti se dijete seksa.
    x

Ajmo realno koliko je vama bilo ugodno se sexati dok su vam roditelji u susjednoj sobi?
    Nije, ali još je neugodnije po šumarcima. Znaš li kako je to pokušavati svršiti dok te roj krvožednih komaraca pika po cijelom golom tijelu?
    Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    A mogu i ne prespavat. Pa se vec tada nauce da im nece u zivotu sve bit pruzeno na pladnju i kasnije se lakse nose sa poteskocama.

A ja ujutro u miru popijem svoju kavu :punicaisvekrva:
    Ulice baš i nisu tako sigurne za lutanje u sitnim noćnim satima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •