Ja bih svakako sutra ujutro ponovila test...
Znam da se testovi bacaju nakon 10 minuta, ali ja ih ponekad cijeli dan škicam....
Ja bih svakako sutra ujutro ponovila test...
Znam da se testovi bacaju nakon 10 minuta, ali ja ih ponekad cijeli dan škicam....
Nemam drugi test...
Strpit cu se koji dan pa ponovit
Nivesa, nisam koristila taj test, ali na kinezima mi je minus uvijek bio vanish i nakon vađenja iz smećaJel znas koji ti je dpo?
Ne znam kad nikad nemam redovitu m.
Ali 29.30 i 31.1 sam imala krvarenje lagano. Pa ili je to bila O ili implantacija
Pod vanish mislis minus i dalje minus ili?
Da, nikad mi se na kinezu nije pokazala evporacijsku. Tako da ipak ima nade da je sramezljiv plusic ako ti je ono krvarenje ovulacijsko.
A ne znam. Nadam se samo da nije opet biokemijska. Bolje i evaporacijska.
Da je bila implantacija, vec bi ti test bio full pozitivan. Nista, i dalje se nadamo s tobom.
Mi se danas posekasli, pa sam goglala sanse za trudnocu dan nakon O. Gugl kaze 0,09 %. Ali, i to je nesto![]()
Dok nisi u minusu dobro je
ja nikada nisam tako dugo cuvala test
ako se pokazala u roku 5 min-to je to
ako nije-zavrsio je u smecu
a napravila sam ih jako puno u ovih zadnjuh 10 godina zivota
Jutrooo, kavica!
Moj plusić na testu koji sam izvadila iz smeća jer je bio neg. eno spava u sobi.
Nivesa želim i tebi tako.
Mami imas opet inbox
Ja isto imam tu naviku, vaditi test uz smeća![]()
A stavila bi vam sliku ali nemam ono instalirano.
i moj je bio daleko nakon 10 minuta...eno ga, isto u kindaču! Nakon 3 godine čekanja i brojnih dijagnoza da sami nećemo uspjeti i mjesec prije startanja u mpo! Tako da ima nade!!!
Kudrikako si ti?
Kudei snima iz prijrajka
Prikrajka htjedoh napisat![]()
Ja onaj testic kaj sam piskila kad je proslo 10 min bacila u smece zavezala vrecu i pripremila za odvoz. Najpametnije da se ovak ne mucite.
Mene ovaj ciklus brine kaj nikak da primjetim onu O sluz a vec sam trebala primjetiti do sad i sad me muci da nije izostala O.
A i ovih dana koji su brijem bili najplodniji nisam nakon keksa bas mirovala pa me malo brine i kaj mi curne van skoro sve.
Xoxo od jagodice
Tanita ma treba se ponekad i posvađati, izbaciti sve iz sebe što se nakupilo i onda se lakše ide daljeI držim fige da 0.09% donese plus na testu!
Nivesa kad ponavljaš testić? Ja si nekako mislim ako je ono krvarenje bila ovulacija, možda je do začeća došlo još koji dan nakon toga (ako je to moguće?) pa si test radila prerano? Nadam se da ćeš nam se uskoro javiti s lijepim vijestima
Jagodicabobica nema veze što nisi mirovala, dio možda iscuri van, ali sigurno ne sve.
Nivesa nek to ipak bude plusic koji ce spavati u kindacu kao kod Mami i Kudri
Jagodice ne brini sto iscuri. Ja sam jedno vrijeme dizala noge i lezala i svasta pokusavala i nista. Onda sam odlucila da necu razmisljat o tome i kolko god sam mogla (a nekad bas i nije uspijevalo), nisam mislila i odma bi se dizala. A nekad bi samo ostala lezat 10, 15 min jer je bilo nesto zanimljivo na tv-u. I onda kad smo se najmanje nadali je dosao taj dugo ocekivani plusicNe kazem da ne igra ulogu dizanje nogu i lezanje da ne iscuri odmah sve, ali je to kod mene izazivalo recimo takvu zgrcenost i napetost da me to smetalo. A i psihicki me opterecivalo... I ja sam mislila da nije bila ovulacija u dobitnom ciklusu pa je ipak bila i donijela nam +
Pozdrav svim ostalim curkama![]()
Posljednje uređivanje od Tajci66 : 15.02.2016. at 12:30
Jao obozavam vas kad me ovak smirite!
Mi se keksamo svaki dan od 9 do 12 dc, danas ce biti 13 cini mi se. I danas mi je 14 d do slijedece M.
Moram si naruciti lh trakice sad ak M dode ovaj mj.
Nivesa sad sam se zainteresirala za tebe bas! Iscekujem novosti
Jagodica - obavezno pokriti sve do 16.dc. Nikad ne znaš kad je ovulacija za pravo, kad će biti i kad će se primiti...
Meni je danas 22dc (9dpo) , čekam testovove da stignu pa krećemo u iščekivanje..
naručila sam ove; http://www.cocooncenter.co.uk/predic...est/24918.html
(najjosjetljiviji koje sam pronašla)
Di si naručila? Po kojoj cijeni? Ova cijena sa linka je ogromna...?!
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 15.2.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:![]()
tajci66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 54.dc ll
vjerujem u bolje sutra ~~~~~~~~~~ 37.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
malaguena ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
Odbrojavalice:
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Cheerilee~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Ciao ekipa. Evo ja došla sa fm.. sve ok..nastupam ponovo u petak, tada bi i brisevi trebali biti gotovi..
od O još ništa. I ovo će biti dugi ciklus.
Nivesa sretno(daj Bože da je test pozitivan) Kad piškiš ponovo?
Tanita sve mi je nevjerojatno pročitati da se ''njemu'' nije dalo ..
Ovaj moj dođe umoran sa terena, cjeli dan radi nema volje jest od umora ali kad
je sex u pitanju skače k'o vidra
drugi puta kada mu padne tako što napamet..lijepo mu objasni da neka dobro zapamti kad će ''ju'' idući put opet vidjeti.. pa
neka si gospon onda misli
Jagodice samo se vi lijepo keksajte od viška glava ne boli.. kak smo već jednom rekle
Tajci jesi spremna za srijedu i novo odbrojavanje ?
curke sretno s testičima !!!!
Nivesa, probaj za dva dana opet pišnuti..
Ives, ako brisevi budu okej, znači li to akciju ovaj mjesec?![]()
Ives ne znam. Za dan dva cu ponovit valjda. Naravno ako ne dode m
Puno je 40 kn :/
Pa za te novce mozes i tu kupit
Neznam, meni se čini ok cijena,.. Tako osjetljivog nisam tu našla...
Barem kod mene nema ni u jednoj ljekarni.... Ja ionako većinom kupujem clearblu, oni su oko 35kn ili digitalac 74....
Joj cure danas na lh trakici druga crtica skoro ista ko kontrolna malo joj fali da bude ista. Jel to ok ili mora biti tamnija?
Anka, mora biti jednaka ili tamnija, bit ce sutra, a vi vec danas se bacite u akciju!
Anka- ja nikad nisam doživjela jednako tamnu crtu, moguće da će ti nocas biti, često se preskoči i ne stigne uloviti tako da na posao odmahi ujutro opet i tako
![]()
Ives jesam i nisamjedva cekam srijedu, a opet me malo strah, samo da bude sve u redu. Danas mi je dosta muka
trbuh mi je bas napuhnut i poceo mi se nazirat onako skroz nisko, od gospodicne vec, to mi prije nije bilo nego unazad 2 dana
![]()
ZnamJoš ajde ako potrosis jedan mjesečno ali ja ih uglavnom 3-4 pisnem
nije mi bilo žao para na početku ali sad sam si naručila... Nažalost trebat će mi čini se :/
Jutroo!
Kavica!
Jutro kavica bas prija na ovo tumorno jutro. Skoro sam ostala u krevetu al mora se radit! Tajci sretno sutra bit ce sve ok saljem~~~~~~~~~~~
Jutro! Mami, hvala na kavici.
Nivesa, ima li novosti?
Ives, doci ce O i ovaj mjesec, a iduci onda akcija (mada ~~~~~~~~ da dobijete dozvolu za napad vec ovaj ciklus)
jutro!
tajci sretno sutra, uh koje je to iscekivanje taj famoszni prvi uzv
sjecam se tih dana...
kod mene nista novoga, ja bi za vikend mogla iskoristiti jedan testic
kod mene u ormaru su uvijek ona dva iz dm-a
Vjerujem u bolje sutra i tebi malo ~~~~~~~~~
hvala
bilo bi cudno da bude odmah u prvom ciklusu bngo
nakon toliko godina pokusavanja
ali, nadat cemo se
![]()