MonaLi zao mi je tesko je naici na ljubazne doktore. I moramo se same boriti za sebe. Samo se ti dobro raspitaj kakva prava imas.
MonaLi zao mi je tesko je naici na ljubazne doktore. I moramo se same boriti za sebe. Samo se ti dobro raspitaj kakva prava imas.
Mona taman da bum cestitala kak si sredila soc.gin. a sad na drugu zmiju naletila.
A nista, celici se po malo. Mogu one biti kucke do plafona ali posao moraju radit!
Tanita a kam se putuje? Mogu ja u kofer?![]()
Ja bi samo tjedan dana da sam doma, ne moram nigdje ni ic!
VUBS svida mi se makeover nicka! Drz se samo onog kaj u njemu pise!
Ives ono za simptome kaj si rekla to je istina, zato ih ja i ne trazim, ali znas kad se pojavi nekaj kaj bi se moglo protumaciti ko simptom onda glava kaze PMS, a srce bira boju i model kolica!
Nivesa kaxi kaj? Kaj ima kod tebe?
Ives hvala na dobrodošlici u gornji dom, ali brzo padam, spotig se javlja polako. Al nije ništa novo.
Znači za hormone i vađenje krvi se ne trebam naručiti, samo dođem 2-4dc? Voljela bi to sve isti dan... thanks
Jagodica - da, baš mi treba takva doktorica, da u strahu idem kod nje
Anka - u hzzo-u kažu jedno, a doktori drugo. E sad, mogu se svađati ali ne znam koliko je to pametno s obziro da je sve u njihovim rukama...doslovno![]()
curke, davno sam pisala na forumu i evo nakon toliko vremena i mi smo ugledali svoj plusic. trudnoca navodno 4+6.![]()
kako se vise uopce ne snalazim, gdje se tipka? gdje su trudnice : )))
svim trudilicama saljem vibrice i zelim puno srece, da brzo ugledaju svoje plusice: *
Centar čestitam na plusiću.. evo teme na kojem tipkaku trudnice
http://forum.roda.hr/threads/58317-S...12#post2856612
Mami a baš sam htjela napisati kak super što si nam u 25dc a nema dosadnog spotinga
Bas mi je zao :/
MonaLi da na žalost dug je put do klomifena ali budeš ti to za čas riješila
A u ostalom ako ti se mpo dok. ne sviđa, šta ne možeš
Prijeći kod nekog drugog???
Jagodice.. sve kužim.. i to je tako.
Ajde doći će plusek.. moramo se samo naučit strpljenju.
Posljednje uređivanje od Ives000 : 24.02.2016. at 16:57
Pozdrav cure, vidim svašta se ovdje izdogađalo..
Ives, držimda se što prije riješite bakterije..čini mi se da je ta ureaplasma baš dosadna. Ja sam je imala prije prvog ivf-a, 10na3, riješili nakon antibiotika. 3 mjeseca poslije pa 6 mjeseci poslije, kontrola briseva uredna.
Prije ovog ivf-a, opet 10na3, također otišlo s kurom antibiotika. Planiram tijekom trudnoće više puta kontrolirat, jer znam da može dovesti do komplikacija.
Mami pa taman sad pišem kako si u ljubičicama, a nema spottinga, a ti javljaš da se pojavio, nadam se će ipak stati spotting
MonaLi potpuno te razumijem, mene je toliko izluđivalo to izostajanje s posla, naručivanje, čekanje pretraga, vađenje hrpu nalaza i nerazumjevanje dr..ali ne daj da te izbace iz takta, znaš na što imaš pravo i gledaj na to da si svakim korakom bliže svom cilju. Ja sam ovaj put dio jeftinijih nalaza vadila privatno pa si nešto uštedila vrijeme, em su nalazi brzo gotovi, em možeš vaditi poslijepodne i nalaze šalju mailom..
Centar čestitke! Ja sam danas 5+5, ali mi još uvijek nije došlo u glavu
Kristinica gdje si, imaš kakve simptomiće?
Cure sretno u kojim god da ste fazama![]()
centar cestitam! Nek sve bude uredno i krasno!
Mogu vas pitat da mi nekaj objasnite. Kad tak se kaze 4+6 ili 5+5 na kaj se odnosi ovaj broj prije plusa a na kaj ovaj poslje?
Recimo 4+6, kaj je 4 a kaj je 6?
Evo ja ne znam a volila bi znat.
Ives bole me cike kad hopsam po stepenicama, opet PMS/T simptom hahaha. Jao!
Ajme mona di te zapala bas Sprem....doduse ja Petrovu mrzim kompletnu pa...
Jagodice evo ja i.moja m nikak da se dogovorimo koja ce prije odustat
Tanita nisam polovila jesi na kraju piskila?
Zenii koje pretrage si radila privatno? I gdje si radila HSG? ja opće ne znam kad ćemo eventualno poceti kad se sve to čeka... vjerojatno ću kroz mjesec dana imati nalaze ali onda opet čekanje, groznoo! AIH se ne može kod Škvorca preko hzzo?
Ives mogu prijeci kod drugog doktora ali dat cu joj još koju šansu, možda je danas imala loš dan? nadam se... Gubim mjesec dana ako ću tražiti novog :/
Nivesa Ja sam bila cula da je Šprem odlicna, sve najbolje o njoj i onda doživim danas šok :/
Monali, radila sam hormone stitnjace, krvnu sliku, i hormone 3 dc. Isla sam u Breyer, mozes im poslati mail s popisom pretraga i trazi da ti posalju cijene, odgovore vrlo brzo.
Ja hsg nisam radila jer su nas odmah zbog loseg spermiograma slali na ivf.
Za aih i Skvorca ti ne znam reci
Monali nazovi ih i provjeri za svaku slučaj, ali se čeka manje negi na drugdje.
Cure moje kad spoting dođe taj i ostaje ali hb nije kao prije, sutra će već m. Ali pomirila sam se da je tako, i da neću više imat bebu, al mi je žao otić od vas. Veseli me svaki vaš uspjeh. A i zadnjih dana me moje haharice toliko zaj..... da mislim da više nisam niti sposobna psihički. Nekako imam osjećaj da još nije kraj ali kako dani odmiču sve više razmišljam da je bolje ovako. Znam da grozni zvuči ali nisam sigurna da mogu to sve skupa izgurat.
cestitam, pa mi smo skoro terminuse : D
cure, imate li koju preporuku za lab u centru zagreba? mislim trudnocu voditi privatno kod svoje divne gin., pa bih kks/urin i sedimentaciju/guk/rh i senzibilizaciju (? jesam li sto zaboravila) radila privatno, a kod soc. cu uzeti uputnicu za briseve i sama odnijeti stakalca u zavod za javno zdravstvo.
MonaLi ja sam bila kod nje.
Zena je odvratna.
Nista odlicno od nje nisam dozivjela.
Ljigava babuskara sa nikakvim pristupom i ni malo ljudskosti.
Meni to nije odlicno...
Ne znam...mozda je dobra u tome kaj radi ali kao osoba mi je bljak.
Nikakav pristup.
A to je jako bitno, bar meni, kod dr koji ti prcka po njoj, jel...
Ives, Tanita, hvala vam curke moje i naravno da cu vas izvjestavatii ja sama to sve jedva cekam, zivo me zanima kako ce proci stimulacija jer i sam dr je rekao da cemo morati oprezno. Luci je stvarno ok, na prvu mi je kliknuo, i ne odlazim od njega dok ne budem trudna kako mi je i rekao
Mami, spoting kazes, a j..... misa....nemoj gubiti nadu, ja nekako mislim da ces ostvariti jos jednu trudnocu, samo polako i bez depresije.
MonaLi, drz se, sve sam to prosla a i sve ovo moram proci uz posao tako da znam kako ti je...
Centar, cestitam, lijepo je cuti za jos jedan plusic
Zenii kako si nam ti, wauuu vec 5+5, jel ima simptoma, hipera mozda?
Posljednje uređivanje od Romeo85 : 24.02.2016. at 22:59
Jutro cure. Kavica!! Kod mene nikakvih simptoma ni za M ni za nista drugo.
Jutro cure!
Anka hvala na kavi! Cuj, nekad je dobro bez simptoma mozda bude veliki surprise
Ives...jako mi je zao zbog te gadure, ali vjerujem da imas super doktora i da ce to biti brzo rijeseno!
Centar cestitam na plusicu! Otkrij nam svoju tajnu zaceca!!
MonaLi cuvam fige da sto prije prevazidjes sve prepreke na putu..
Nivesa, Jagodica, VUBS, zeni, romeo85 i ostale cure koje sam izostavila saljem veliki cmok!!!
Jutro curke,
ako ću onda ići na AIH da li se moram maknuti sa naše liste ovdje?![]()
Jutro svima.
Pa de si Limeta kaj ima kod tebe?
Anka, ni kod mene nista. U biti lazem...jutros na stanici dok sam bus cekala me kriza pocela boliti a mene to bas oce prije M
Al dobro necemo se bedirat! Ak nije uspjelo, priustit cu si opet casu vina....to mi utjesna nagrada haha.
cure kojima sam obećala poslati testove. nisam još, sorite, ali svi smo se razboljeli, uključujući i bebača, pa sam doma već tjedan dana...ako je nekome zgodno doći u n.zg po to, slobodno
Mona onda nisi na listi ali si sa nama i dalje na trac partiji
! Cure, zene, djevojke !
Posto smo sve mi u nekoj fazi pravljenja bebaca.
Apeliram da posto je zahladilo se cuvate! Debele carape! Potkosulje ili topici. Pokrivati bubrege! Utopliti stopala!
Sad vam sigurno zvucim ko idiot al ja nekak krecem od sebe. Taman je zatoplilo i ja se skinula u (samo) jedan par carapa kad danas snjeg!!
Ja sam recimo osjetljiva i odma zbog hladnih stopala prehladim mjehur!
I zato, pusti pusti modu! Uzmi uzmi jos jedne carape!
Mona a kam bi ti? Neeema, ne moze! Tu ostajes da nam se mozes s +icem pohvalit!
Jel može neko pomoči sa ovim dimenzija maternice sa ultra zvuka 59*39mm jel samja više luda od silnog proučavanja i traženja grešaka na sebi ili je to premalo?
hola amigos como estan?
Sad kad je Jagoda spomenula snijeg odmah mi je lakše...(nisam luda)
I slažem se ...dame moje čuvajte bubrege...i jajnike i svaš nešt... sad kad se sjetim
baka me je stalno ko klinku upozoravala: ''Di'š se s tog betona, o'š preladit bubrege???
Kak češ djecu imat jednog dana, ajmo ..di'š se'' ...e bako bako..bila si u pravu.
Limeta eto vidiš kako je ispalo, ali eto naoružala sam se strpljenjem za 3tj ponavljamo briseve
i ja i mm pa ćemo vidjeti kako i kamo dalje. Kako si mi ti?
MonaLi ako te ikada put odvede u mpo vode, nadam se da nas nećeš zaboraviti...
ovdje si naravno uvijek dobrodošla kao i mi sve.
Anka , drage volje bi ti pomogla, ali zbilja nikad nisam ćula da netko ima malu ili premalu maternicu,
mislim da jedino što te treba zanimati je debljina endometrija. Nemoj istraživati i proučavati sve što
dr.napišu izludit ćeš tako.. a i da nešto nije u redu, doktor ti je to dužan reći. Samo opušteno![]()
Posljednje uređivanje od Ives000 : 25.02.2016. at 12:58
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 25.2.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:![]()
malaguena ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~~~~~~~ 3.dc
Cheerilee~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Posljednje uređivanje od Ives000 : 25.02.2016. at 13:23
Ives - kako stvari stoje već sam na dobrom putu za mpo, ne znam da li da se veselim ili ne? Valjda bi se trebala veseliti...još ne znam
Jagodić - na zapovijed šefice![]()
žao mi je što ovo čitam.... jer tvoj potpis ti sve govori, svi zajedno želite još jedno malo čudo, i nemoj odustati...bit će i težih
i lakših dana ali dječica su veliko bogatstvo, to znaš i sama najbolje. Nadam se da ćeš još malo promislit i dati vam još jednu šansu..
jesi li razmišljala da odete stvarno u Mpo?
draga naša ne puštamo te mi tako lako![]()
Hahaha Ives dok je snijeg a nisu bijeli misevi nemas kaj brinut! Osim ak ti krene padat tamo negdje u kolovozu!
Vidim i mene si preimenovala. Ju-pi! (da nebi bilo zabune to je sarkazam!)
sad si me podsjetila za jednu smiješnu anegdotu iz srednje
...kraj školske godine, maturanti....
svi se zalijevaju vodom i brašnom...vani prži 38°C
ja i moj kolega pičimo s ostatkom ekipe prema fontani di ćemo nastaviti feštat i cugat..
dok smo hodali ispred nas se našla skela s radnicima kroz koju smo morali proči, ja sam odjednom
primjetila kako padaju bijele pahulje i počela se derat..gle jbte snjeg pada....(sve bi bilo super da me nije čulo pol razreda)
i čudom sam se isčuđavala kako pada snijeg.. moj kolega me samo blijedo pogledao i rekao...
šta tebe puca..pa to je stiropor !!!![]()
ne moram vam pisati kako me bilo sram![]()
no eto... kad se ludo rodi đaba nunat...
i da...jagodo moja dragatebe je preimenovala MonaLi
![]()
Draga znm sve, al zadnje vrijeme me posao iscjedi da ne mogu funkcionirat pa se pitam imam li uopće živacs više.
Bili smo mi na 2 postupka koja nisu urodila plodom, tako da znam da su nam šanse ovako min. a za mpo smo se dogovorili da nećemo više. Imamo njih dvijr hb, pokušali smo i ništa.
Curke da vas sve lijepo pozdravim, nisam vec neko vrijeme tu, neki me se sjećaju, neki ne
Opet mi ne učita poruku do kraja, ahhhh
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prikupljala sam nalaze za postupak u koji krećemo sa idućim ciklusom, napokon obavila i HSG.
Nego da vas pitam, posto smo jos ovaj mjesec dali šansu prirodi dali se ikome desilo da ga boli jajnik koji je ovulirao (pratila trakicama ) i par dana nakon ovulacije, dakle bolio me na dan ovulacije, onda pet dana nista i onda opet ?!
Mami onda je to druga prića. I u redu je ako si
tako odlučila, drago mi je da si unatoć svemu ostatala s nama.a tko zna. Možda vam se baš sada dogodi..sada kad ste odustali i opustili..
Petticoat draga!!!! Baš mi je drago vidjeti te ovdje.
Kako si? Što ima novo?? Ako pišeš preko tapatalka onda zna odrezat poruke.. to je jedan od razloga zašto sam ga deinstalirala.
I mene je boluckao prvi ciklus nakon Hsg-a..
A može biti da je i zbog ovulacije..a može bii da se nešto dobro mučkakako je prošao Hsg???
Posljednje uređivanje od Ives000 : 25.02.2016. at 19:03
Petticoat - pozdravgdje si išla na Hsg? Ja pokušavam naci neku bolnicu ali ni jedna me ne želi primiti jer nisam kod njih na mpo, opće ne znam što ću?
A koliko znam Petrova ne radi hsg![]()
Posljednje uređivanje od MonaLi : 25.02.2016. at 19:23
Petticoat lijepo te je vidjet!
Ives i meni je drago vidjeti vas, malo sam bila izgubila nadu vise pa sam se maknula
drugi mi je ciklus nakon HSG-a, nesto se nadam da se mućka jer mi se nije ovo događalo, a vidjet cemo, trebala bi dobit ili ne dobit, nadam se
MonaLi ma sto problema oko toga i ja sam bila pacijent Petrove, oni to ne obavljaju niko me nije htio primit i u Sisak sam zvala pa im malo aparat ne radi malo radi, u Petrovoj su me poslali privatno da to obavim ali nisam htijela davat 1300kn za nesto na sta imam pravo besplatno i tako naganjajuci bolnice sam izgubila par ciklusa dok muz nije otiso osobno . Zena na Vuk Vrhovcu mu je rekla da postanem njihov pacijent i da bez problema to mogu obavit i tako... Pa dok prode prvi pregled, sve ponovo...pa mi malo visok secer, sto čuda. HSG proso super, sve prohodno.
Mami, draga mami