Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: Antidepresivi (SSRI) u trudnoći; pri porodu i dojenju

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Možda i jesu u istoj kategoriji, ali sumnjam da je itko naglasio da se npr. od ibuprofena može dogoditi depresija koštane srži pa se lijepo daje djeci šakom i kapom. Izvrsno za dijete, zar ne? Ako ih je netko svrstao u istu kategoriju to znači da su podjednako opasni. Uostalom, dovoljno je pročitati nuspojave svih tih lijekova. Neovisno o tome u kojoj su kategoriji lijekovi treba uzeti u obzir da dolaze do nejakog organizma u razvoju, znatno manje tjelesne težine i u potpuno nekontroliranoj dozi (jer se ne zna u kojoj se mjeri resorbiraju preko posteljice ili majčinog mlijeka-tim više što sertralin nije ispitan na trudnicama i dojiljama).
    Ako je za vjerovati InfantRisku, ispitan je, tj. imaju dovoljno podataka za klasifikaciju L1.

Ali nije to poanta, niti je poanta da ga treba uzimati. Ja sam svakako protiv dijeljenja bilo cega sakom i kapom i uzimanja cega god iz raznoraznih hipohondrijskih i drugih pobuda. Ali ako treba, onda moze. Malo mi se pogubila poanta u prvobitnom postu, nije mi se dalo opsirno tipkati s mobitela u 6 ujutro, u sendvicu izmedju dvoje djece. (Svakako moja greska.)
    Posljednje uređivanje od Kaae : 05.03.2016. at 05:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •