Stranica 29 od 77 PrviPrvi ... 19272829303139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cekaonica jutros dupkom puna a nitko ne tipka pa cu ja. Nakon 3 god pauze i raznoraznih pretraga te biopsije testisa zbog azoo mm krenuli ispocetka. Od uto 3dc sam na 3 gonala i 1 menopuru. Reakcija je super. Iznad ocekivanja obzirom na moj snizen amh. Danas 7dc 3 folikula lijevo i 5 folikula desno. ☺ duplo bolja reakcija od protokola sa 4 menopura. Od sutra pikam i orgalutran. Kontrola u pon. Sretno svima

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

sandy ja sam bila u četvrtak i isto sve puno! znači krećem na prvi AIH, dobila klomifene, u uto prva fm... ugl ja sam sretna jer se konačno nešto dogadja, izluđuje me čekanje....Sretno svima! Izvještavaj nas pa se možda i drugi jave

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj sandy0606 prvotno napisa Vidi poruku
    Cekaonica jutros dupkom puna a nitko ne tipka pa cu ja. Nakon 3 god pauze i raznoraznih pretraga te biopsije testisa zbog azoo mm krenuli ispocetka. Od uto 3dc sam na 3 gonala i 1 menopuru. Reakcija je super. Iznad ocekivanja obzirom na moj snizen amh. Danas 7dc 3 folikula lijevo i 5 folikula desno. ☺ duplo bolja reakcija od protokola sa 4 menopura. Od sutra pikam i orgalutran. Kontrola u pon. Sretno svima
    S takvom kombinacijom ja san uspjela i odgovor je bio da sam imala po js na svakom jajniku ,jedan jajnik su punktirali drugog nizu dirali radi endometrioze,i eto ot tih rodip se moj miško ,i tebi želim isto sretno cure,ja se isto spremam za pohod na brdo negdje iza uskrsa na dogovor

Dadagonga avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno Još jedan dan..

Pozdrav cure,

Evo da i ja napišem kako je moje prvo skoro pa prošlo. Doktorica me uputila da ciklus prije uzimam yasmin i da se javim 21 dan tj. zadnji dan uzimanja. Nakon svih dokumenata koje sam prikupila, 3 dan m. odlučila je da s endometriozom idem u dugi protokol. Dakle dechapeptili i menopur, 23 komada koje sam uzimala do štoperice i aspiracija je bila 12. dan od početka menstruacije. Pila antibiotik i utrice stavljala. Dobila sam 11 jajasaca, a od toga je na kraju 5 bilo blastica. 4 su zamrznuli. 5 dana nakon su mi vratili jednu blasticu. I evo sad čekam na utrogestanima do sutra ujutro na rezultate bete. Uopće nemogu vjerovati da je to prošlo i da se sada nešto desava... Dobro se osjecam pa je sve ok.

Jel zna netko koliko se ceka na rezultate bete na vuk vrhovcu?

Pozdrav i sretno svima

Dadagonga avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Evo i danas jedna iz čekaonice....

Od nas 4 cure koje su bile na transferu nedavno 3 su s preogromnom betom danas i osmjehom izasle iz čekaonice. Bete su od 950 do cca 1200 bile na 13dnt.

Presretne smo i sad samo iscekujemo do srijede drugu betu.

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

ajme super, konačno lijepe vijesti!!!!!!!
    jel se beta inače vadi na vv ili kak to ide? ja sam mislila da samo one iz zg idu tamo, a ostali svatko u svome gradu ili?

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Mozes i u svome gradu, samo od svog gin trazi uputnicu za vađenje bete.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Eto me nakon punkcije. Nakon 21 gonala, 7 menopura, 2 orgalutrana danas 11dc od 8 folikula dobila 4 jajne stanice.

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

držim fige!!!!!! i ja bila danas na fm, u petak aih...

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Sretno svima cure.ja jos neznam kad cu krenuti ponovo jer me jako pogodilo moj neuspijeh 1 et i 2 fet svaki put blastice.

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj miuta821 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno svima cure.ja jos neznam kad cu krenuti ponovo jer me jako pogodilo moj neuspijeh 1 et i 2 fet svaki put blastice.
    Miuta, nemoj gledati tako, malo kome uspije iz prve. Možda ti baš sljedeći postupak bude dobitni. Tako je i meni bila, treća sreća, a isto sam se već skoro pomirila nakon drugog postupka da možda nećemo imati djece. Samo što prije kreni dalje, da ne gubiš vrijeme. Sad kad gledam unatrag, puno cura koje su bile u postupcima kad i ja, do sada su ostvarile trudnoću. Samo hrabro naprijed!

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Cure, molim pomoć, sinoć sam dobila štopericu, danas ujutro mi je prvo trnula lijeva noga, a sad mi je već nekoliko puta bilo loše na poslu, uzlupa mi se jako srce, imam osjećaj da će mi van iskočiti...i bole me ledja, ne ko od kičme, drukcija bol....i stalno mi mora biti prozor otvoren, inače mi slabo...ne znam jel to ima veze sa stopericom i jel se trebam brinuti??

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

LemonK jesi isla na hitnu da ti daju stopericu??
    Ako jesi dal su ti u tu lijevu stranu misica dali pa ti zato trne??
    Kako si se poslije davanja osjecala??
    Procitaj uputstva i nuspojave.

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Bolje sam....vjerojatno stres i malo panike od svih tih hormona..... isla sam da na hitnu, lijevi guz je nastradao pa pretpostavljam da je od toga problem s nogom....inače htjela sam si sama dati, ali sestra na vv mi je rekla da kako cu si sama dati u guzu da odem na hitnu.. tako sam ja isla hoćeš, nećeš....a uputa nemam nikakvih....

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Miuta. Ne odustaj. Nije lako dignuti se nakon neuspjeha.al kad znas za sto se boris snaga se nade. Posveti se sebi i planiraj kako i kad dalje.posveti se sebi i misli pozitivno. Bile smo jednom zajedno u cekaoni. I blastice su uspjeh .treba ici dalje. Moram urediti potpis da vidis da nas ima jos sa neuspjehom. Svi dr kazu treba biti uporan. Ima puno i losih prognoza pa dode do trudnoce a dr u cudu..Dok god ima nade i zelje za bebacem ne treba odustajati.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Pozdrav svima, evo prvi puta sam tu.. trebala bih ići na prvi pregled na Vuk Vrhovac, ako me netko može uvesi malo u to.. zvala sam pa mi je rekla da se javim 1dc, ali kako mi je moja dok.dala da hormone vadim 3-5dc, a tu su mi rekli da tek naručuju 7-10dc, znači taj ću mjesec propustiti bezveze.. jel ima neki način da ja to prije napravim pa dođem s time odmah? p.s. znam da ne priznaju niti jedan drugi nalaz osim od njih. Hvalaa

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Pozdrav svima. Moja me dok.uputila na vađenje hormona 3-5 dc, a sad čitam da na VV ne priznaju druge nalaze. Jel netko zna dali bih mogla progurati to jer mi nema smisla, bezveze gubim jedan ciklus jer me naručuju tek 7-10dc??

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Garava13, pa kad se budeš naručivala prvi dan ciklusa za prvi pregled, reci sestri da imaš i uputnicu za vađenje hormona. Vjerujem da će te odmah naručiti i za to.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Ja gledam zašto mi nema poruke, ono sad dvije
    Anci272 budem pitala da, tnx
    jel netko kod dok.Pavan Jukić?

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Garava13, poruke ti nisu odmah prošle zato što si se tek prijavila na forum.
    Ja sam kod doktorice... meni je ona predobra. Prvu trudnoću sam kod nje ostvarila.
    Posljednje uređivanje od Anci272 : 05.03.2016. at 22:16

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

ja sam dobila preporuke, pa ću nju tražiti. Koliko ti je trebalo od 1. pregleda do trudnoce Anci?

Ženica_85 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Pozdrav cure,
    sorry što ovako upadam, ali dajte me malo podsjetite… 
    Kada ciljano dolazim 3. dan s namjerom da krenem u postupak (uputnica D1+ostalo), nosim li odmah ovjereni obrazac od bilježnika ili ga tek dobijem od sestre nakon pregleda, pa donesem idući dan?
    Bitno mi je jer mi je muž stalno na putu, pa moram takve stvari planirati.
    Hvala 

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj Ženica_85 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure,
    Kada ciljano dolazim 3. dan s namjerom da krenem u postupak (uputnica D1+ostalo), nosim li odmah ovjereni obrazac od bilježnika ili ga tek dobijem od sestre nakon pregleda, pa donesem idući dan?
    Hvala 
    Može se donijeti i naknadno,meni nikad nisu radili probleme oko toga

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Kako funkcionira sa putnim nalozima? jel mi daje to moj dok.ili..

mirelaj avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj garava13 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja gledam zašto mi nema poruke, ono sad dvije
    Anci272 budem pitala da, tnx
    jel netko kod dok.Pavan Jukić?
    ja sam bila kod doktorice, u mom potpisu vidi se rezultat

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj mirelaj prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam bila kod doktorice, u mom potpisu vidi se rezultat
    ljepooo

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Pozdrav cure!!!

Prvi put sam tu,zanima me dal koja zna kak rade za Uskrs,dal normalno ili?Trebala bi u postupak ovaj mjesec,trebala sam u 2mj,al zbog antibiotika smo odgodili,a sad cu dobit na sam Uskrs,a i nisam sigurna koji dc treba doc kad ulazis u postupak. Hvala unaprijed !!!

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj garava13 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam dobila preporuke, pa ću nju tražiti. Koliko ti je trebalo od 1. pregleda do trudnoce Anci?
    Nažalost, meni se tako poklopilo da mi je od prvog pregleda do prvog postupka prošlo gotovo godina dana. Prvo mi je u brisu nađena ureaplazma, pa dok sam to riješila, pa je onda bio štrajk liječnika pa nisam neko vrijeme mogla napraviti markere u Petrovoj.... i još ponešto. Ali kad je jednom krenulo u manje od godine dana sam prošla 3 postupka i taj zadnji, treći mi je bio dobitni.

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Ženica_85 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure,
    Hvala 
    Ja sam obrazac uvijek dobivala od sestre nakon pregleda 3 dan, ako je sve bilo u redu i ako je doktorica rekla da idemo u postupak. I donosila sam ga ovjerenog prvi sljedeći put kad sam išla na folikumetriju.

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Meni je od prvog pregleda do prvog postupka prošlo 6 mj. iako ništa posebno nisam vadila osim hormona..i hsg-a....
    a kaj se tiče te potvrde za ovjeru kod javnog bilježnika, meni su je dali na pregledu treći dan ciklusa (kad sam dosla sa svim nalazima i d1 uputnicom) s time da nisam mogla odmah u postupak nego sam morala doći s tom ovjerom sljedeći ciklus 3 dan tako da sam jedan mjesec izgubila bezveze!!! možda je bila takva procedura jel je prvi postupak, ne znam....al sad nema više sanse da gubim mjesec zbog te glupe potvrde...
    inače u petak sam bila na inseminaciji tako da držite fige da bude plusić 18.3.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Pozdrav svima!!
    Prvi puta se javljam s nadom u neka nova saznanja.
    Pročitala sam dosta toga, no ne sve, naravno.
    Imam roj pitanja u glavi i teško mi je koncentrirati se na bilo sto drugo u zadnje vrijeme.
    Ukratko o meni (nama):
    Na propitivanju prohodnosti jajovoda nisam bila, imam oduvijek redovite menstruacije, u zadnjih godinu dana provjeravam ovulacije koje i osjetim svaki put, par dana osjećam a potvrđujem ih trakicama. Hormoni su mi u redu.
    Vec godinu dana (znam da nije dugo, ali je nama preeeedugo) pokušavamo i ciljamo ovulacije, uz naravno i prije i poslije i nista.
    Prošli mjesec rađen spermiogram privatno - loš, nakon toga spermiogram u VV jako los (svega premalo- broj, pokretnih, nepokretnih, vrludavih..., no hvala Bogu ipak ih ima) i sada čekamo nove nalaze-uzv i hormone i urolog(vario..)
    Mene zanima ustvari kada se prijavim za oplodnju koliko se otprilike ceka da krenem u postupak, tj. na prvu punkciju ili nesto (sto bude), zatim me zanima s obzirom na los nalaz sjemena trebam li ici na propitivanje/propuhivanje jajnika kad po svemu sudeći necu moći drugo nego icsi...(ne znam, tako sam si nekako zamislila)
    I koliko je sve to bolni postupak ( to s jajnicima-propuhivanjem, punkcije-uzimanje jajašca, vraćanje...),ne znam nikoga kog bih mogla pitati, a strah me svega, pretrpit cu bol ali bih htjela znati ranije...
    Znaci unatoč čitanju nemam pojma o svemu tome, i stara sam... 77.berba.

Oprostite na sletu pitanja, oprostite ako pitam sto vec pise no ne snalazim se bas naj u ovom svemu i mozak mi je (sto je vjerujem ovdje jasno) prebukiran jednom mišlju -beeeeeba, bebeeee!!! (Voljela bih i blizance, jedno od pitanja je i ima li uspjeha/izgleda i za takav ishod?
    I da, ima li nekih koji su ostali trudni prvi ili drugi postupak? (To pitam jer se bojim zbog godina)
    Hvala puno unaprijed na bilo kakvim odgovorima
    I jos jednom isprike na dužini i znatiželji
    Pozdrav

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Samo info... ukoliko ste u zadnjih 3 godine već nosili pristanak na ovjeru možete kod tog javnog bilježnika tražiti ovjerenu kopiju koju onda platite 20 umjesto 95 kn.
    Gore primaju i takve ovjerene kopije.

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

123beba hvala na info...nije mala ušteda. Kada si ti gore? Ja od ove srijede na klomifenima 3x1 i decortinu 1x1 zbog štitnjače. Prva kontrola u ponedjeljak....Ne znam šta mi je ovaj put, ali me pere nervoza, ne mogu se uopće skulirati, a najviše me strah punkcije jer mi ona prva iz stimuliranog postupka nije ostala u lijepom sjećanju. Sve se tješim da sada neću imati puno stanica kao prvi put, pa ću nekako to izgurati. Svaka čast curama koje to prolaze više puta, stvarno ste neustrašive...

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Pitanje - Trebala bih piti ovaj mjesec prije ivf kontracepcijske pilule pa me zanima da li doktorica moze to preko telefona reci ili moram u zg

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Odnosno koje trebam piti i od kad do kad trebam piti

LILKA avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

ZagrebZagreb Pokusavam ti poslati u inbox al ne ide
    Posljednje uređivanje od LILKA : 11.03.2016. at 19:27

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Lilka, ne znam zasto? Ne znam sto bih trebala napraviti za primanje poruka u inbox, mozda nesto trebam uključiti?

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

ZagrebZagreb, pa po svemu napisanom situacija ti je slična mojoj kad sam kretala na VV. Kod mene je isto sve izgledalo ok, a suprug je imao loš spermiogram... moje godine su bile tu negdje tvojima kad sam krenula na prvi razgovor za postupak, možda sam čak bila i godinu mlađa. U svakom slučaju, zbog mojih godina se nije išlo na detaljno ispitivanje da li postoji kakav problem i kod mene... za ulazak u postupak je bio dosta suprugov loš spermiogram. Trebalo je samo prikupiti sve potrebne nalaze i zato je najbolje da što prije zakažeš prvi pregled na VV. Trebat će ti cervikalni brisevi, papa, markeri za tebe i supruga, hormoni... ako što od toga imaš, super... ako ne, sve će ti reći doktori gore što ti još treba. Čim se naprave svi nalazi, ulaziš u postupak. Ja ništa od nalaza nisam imala pa je meni trebalo gotovo godinu dana od prvog pregleda do prvog postupka, ali to je iz nekih drugih razloga (jedan bris mi nije bio čist, pa je bio štrajk doktora, i još ponešto)... inače ne traje tako dugo.

Ne mora značiti da će biti potreban ICSI, mi smo uspjeli s običnim IVF-om. Kada smo kretali i ja sam bila uvjerena da cemo morati s obzirom na nalaz spermiograma na ICSI, ali svaki put smo imali zametke i s običnim IVF-om.

Punkcija je bolna, nekome manje nekome više, ali nemoj se zamarati s time. Kada tamo dodješ uvijek je više cura na postupku i zajedno čekate, hrabrite se, pričate, i sestre su super... one te dodatno hrabre, i sve se nekako izdrži... a i sve je to za viši cilj. Ja sam ih prošla 3 i imam samo dobra sjećanja na njih. Transfer je uglavnom bezbolan.

Ima cura koje su ostale trudne iz prvog, neke iz drugog, neke iz trećeg (kao ja), a neke iz 15 puta... a neke nisu nikako uspjele... sve ti je to individualno.
    Na VV najviše vraćaju 2 zametka, tako da ima realne šanse da budu blizanci. Većinom se ipak prihvati samo jedan zametak. S obzirom na godine, a i na rizik višeplodnih trudnoća, bolje je da je jednoplodna trudnoća. Iako i ja sam priželjkivala blizance, ali sad ipak mislim da je bolje ovako. Napravili smo prvo jedno... a sad mu krećemo po bracu ili seku.

Sretno!

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nema odustajanja ovdje...što ja to čujem Miuta????
    Živce na away, snaga na 300% i go...
    Pozdravlja vas vaša VV trudnica nakon 3 ICSIa i 1 FETa...moja MIA sada u maminom stomaku gimnasticira....želim vam svu sreću svijeta...

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Nema odustajanja ovdje...što ja to čujem Miuta????
    Živce na away, snaga na 300% i go...
    Pozdravlja vas vaša VV trudnica nakon 3 ICSIa i 1 FETa...moja MIA sada u maminom stomaku gimnasticira....želim vam svu sreću svijeta...

Draga bas mi je drago zbog tebe znaci imacu imenijakiniju.sretno

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Anci272, puuuuuno hvala na iscrpnom odgovoru, bolje se osjećam čim pročitam.
    Zahvalna sam sto postoje ovako forumi da se čovjek moze susresti sa iskustvima ostalih u istim situacijama.
    Hvala
    Pretplatila sam se na temu, nadam se da ce uskoro i pisanje i čitanje poruka (inbox) kod mene proraditi tj. Da cu znati sto treba i u čemu griješim.
    Pozdrav!!

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

ZagrebZagreb meni je trebalo šest mjeseci od prvog pregleda do postupka s time da sam dva-tri mjeseca izgubila na hsg jer mi brisevi nisu bili uredni.... tako da ako je s tobom sve ok može se i prije...samo ti lijepo nazovi prvi dan ciklusa i naruči se na pregled...sretno!!!

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    ZagrebZagreb meni je trebalo šest mjeseci od prvog pregleda do postupka s time da sam dva-tri mjeseca izgubila na hsg jer mi brisevi nisu bili uredni.... tako da ako je s tobom sve ok može se i prije...samo ti lijepo nazovi prvi dan ciklusa i naruči se na pregled...sretno!!!
    Hvala na podršci. Uskoro razgovor sa dr pa dalje, sad sam pred ovulaciju, pa jos imam malo vremena do prvog dana i narudžbe.
    Uf, svega me strah.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Pozdrav svima! Treba mi samo informacija jel markeri na hepatitis mogu biti rađeni u drugim bolnicama u RH ili priznaju samo svoje?
    Koliko smije biti stara papa i brisevi? Pisalo je negdje do godinu dana pa samo želim potvrdu jel još uvijek tako.
    Puno hvala!!!
    Sretno, sretno svima!!!

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima! Treba mi samo informacija jel markeri na hepatitis mogu biti rađeni u drugim bolnicama u RH ili priznaju samo svoje?
    Koliko smije biti stara papa i brisevi? Pisalo je negdje do godinu dana pa samo želim potvrdu jel još uvijek tako.
    Puno hvala!!!
    Sretno, sretno svima!!!
    Ja nisam markere radila kod njih i priznali su mi ih.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Puno hvala!!!
    Sretno, sretno svima!!!
    Priznaju markere jer VV ne radi tu pretragu..

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Eto me... ne znam kad tocno krećem ponovno. Danas mi je 15 dc pa kad dobijem onda ću gore. Nadam se da će se ovaj put sve posložiti. . .
    Sretno svima! Gore nam je stalno neka gužva

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    123beba hvala na info...nije mala ušteda. Kada si ti gore? Ja od ove srijede na klomifenima 3x1 i decortinu 1x1 zbog štitnjače. Prva kontrola u ponedjeljak....Ne znam šta mi je ovaj put, ali me pere nervoza, ne mogu se uopće skulirati, a najviše me strah punkcije jer mi ona prva iz stimuliranog postupka nije ostala u lijepom sjećanju. Sve se tješim da sada neću imati puno stanica kao prvi put, pa ću nekako to izgurati. Svaka čast curama koje to prolaze više puta, stvarno ste neustrašive...
    Kakvo je stanje nakon kontrole? Kako reagiraš na klomifen? I može smo informativno zašto decortin? Što on radi za štitnjaču?

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Dr rekla da je reakcija na Klomifen jako lijepa...na lijevom jajniku imam 2 folikula (jedan je bio 11,4 mm 8dc), a na desnom imam dosta manjih, nisam prebrojala. dr. je rekla 5-6 , ali meni je to izgledalo više. Uglavnom više ne pijem klomifene nego samo decortin. To je kortikosteroid koji bi trebao smanjiti reakciju štitnjače s obzirom da je Hashimoto autoimuna bolest štitnjače pa da mi antitijela ne podivljaju što može utjecati na to da se plod odbaci ako dođe do oplodnje. Tako mi je barem dr.Jukić objasnila. Dakle, Decortin bi trebao umiriti štitnjaču. Iako moj TSH na terapiji za Euthyrox 25 je 2,5. Sutra je kontrola pa ćemo vidjeti. Lijevi jajnik mi je položen iza maternice tako da eto, ne gine mi opet bolna punkcija... Prvi put mi je onih 8 komada na desnom jajniku bilo peace of cake, ali kad je prešla na lijevi stvarno je bolilo...a mene porod nije bolio osim zadnjih 15 minuta pred izlazak bebe

black_woman avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

da li je netko od vas tko je bio na FET-u imao terapiju estrofem 3x1, decortin 1x1 i utrogestan 3x1 ili slično?
    mene u biti zanima do kad ste imale tu terapiju?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •