Pokazuje rezultate 1 do 50 od 94

Tema: Nova trudnoĆa manje od 6 mjeseci nakon poroda

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Eh, ako je test u pravu tj. ako si stvarno opet trudna, onda ti ja stvarno ne trebam zagorčavati situaciju, život to uvijek riješi kako treba. Dobiješ ono što trebaš dobiti. Ne govorim bezveze nego opet iz iskustva - pogledaj mi potpis - imala sam dvojicu u dvije godine i nije lako. Od te dvojice jedan je trebao raznovrsne terapije i vježbanje, a drugi je bio nedonošče i trebao drugačiju vrstu stimulacije.

S druge strane, ako očekuješ potporu, moraš voditi računa o tome kako tvoje riječi izgledaju drugima. Sorry, to je tako, bez obzira na to kakvim imenom nazoveš mene. Nek ti je sa srećom.
    Mislim da bi ti trebala početi voditi računa o tome. Na filozofiji komentiram politiku, religiju, nešto, a ti mi spuštaš kako se ne bavim dovoljno svojim djetetom. Na drugoj temi o mlijecima i lijekovima, opet ti se ne sviđa što pišem i spuštaš mi da nemam životnog iskustva, iako me ne znaš. Sada ovdje nastavljaš da će mi život zagorčati. Znam to jako dobro. Ne mora mi nitko reći. Od bolesti koje očekujem, od brige i smrti roditelja, od financijske nesigurnosti. Stvarno misliš da ne znam koliko je život u*ran? To me opterećuje svaki je*eni dan. Od najmlađih dana.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 11.03.2016. at 09:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •