domy prvotno napisa
Evo ovako ispitivala sam ga malo ...i uglavnom do 4 rijeci mu ide iako se neke znao i zbuniti ali nakon 4 se uglavnom gubio. Znaci ja sam ga pitala P-A-S..rekao je pas...M-A-M-A...rekao mama. Zbunio se recimo boca i dida to nije znao. A nisam ga sad pitala za prvo i zadnje slovo budem malo propitivala ovih dana da vidim. Pa jsvim. E da a ta sincica medu slovima gdje se to moze kupiti...ili jel se moze skinuti na netu. A motorika mu je ok i pamcenje je ok mislim jako brzo pamti i ima dobru logiku...matematiku rastura...zbraja i oduzima ko od sale do 1000 zna tablicu mnozenja. Ali jedino mu nekako to steka. I pisati slova uglavnom sva zna mislim da mu je teze g i s a ostalo ok iako nije tip od olovke pa mu ni crtanje nije jaca strana. Ali dobro do prije godinu dana nije htio uzeti olovku u ruke bas je imao otpor prema tome...tako da sam zadovoljna sto se tice toga. Ok ju drzi i cak i pise solidno pa i crta za svoju dob. Nego bojim se da mu nece doci taj klik za citanje i da ce imati problema sa disleksijom...ili samo panicarim...ma ne znam