Stranica 28 od 71 PrviPrvi ... 18262728293038 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
    Misli pozitivno, bude!!

Hvala ti. Ja nisam upratla sto se tice ugovora klinike Skvorc sa hzzo, jel i dalje stoji do kraja ozujka ili su produzili?

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

MB21, to ce se vjerojatno znati drugu polovicu ili krajem ozujka..

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dr. Škvorc mi je neki dan na konzultacijama rekao da će mu produžiti ugovor i nakon 31.3.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj id20 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala, MB i tebi sretno! Ja cekam 4. mjesec i onda idem na FET..
    I ja (al na drugo mjesto). Iduci mjesec idemo na dogovor.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Cure, da podjelim s vama. Dobila sam od edne travarke recept za prirodni lijek protiv raznih bakterija. Kaze da ubija i e.coli.
    200 gr svježeg korijena peršina, sok jednog limuna, 200 ml maslinovog ulja i par kašika meda izmiksati u blenderu sve zajedno. Piti 3 puta dnevno po jednu kašiku. Sve je prirodno i zdravo pa ako i ne pomogne neće naškoditi. Ona tvrdi da je
    djelotvorno.

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Ja sam isto dugo imala ureaplazmu, pa e.coli, pa nes trece..stalno se izmjenjivalo..strasno..rijesis se jedne, dode druga..
    Htjela sam vam samo skrenuti pozornost na par sitnica koje bi vam mogle pomoci s rjesavanjem tih bakterija..ja mislim da sam isto dobila na bazenu/sauni tako da tamo vise ne idem..preporucam da se tusirate a ne kupate, da koristite sredstva za intimnu njegu umjesto obicnih gelova za tusiranje (nesto poput Multi-Gyn), koristite običan bijeli wc papir bez mirisa, dnevne uloške bez mirisa, umjesto tangi koristite pamučne gačice ili bokserice, ne jedite puno slatkog jer to paše bakterijama i ojačajte imunitet (ja sam npr jela sirova prepeličja jaja svako jutro u smoothiju), nakon spolnog odnosa obavezno se pomokrite, ako vježbate obavezno se odmah presvucite nakon treninga (i gačice i tajice)..
    Pila sam antibiotika i antibiotika i nista nije pomagalo dok nisam primjenila gore navedeno..

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Nitko se danima ne javlja ovdje na forumu, ima li što novo u poliklinici Škvorc? Ja s nestrpljenjem čekam nalaze kako bih krenila....

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Evo, ja sam baš na čekanju bete u postupku kod Škvorca i moram reći da sam izrazito zadovoljna! Tamo smo dobili najbolji do sada omjer dobivenih i oplođenih jajnih stanica, od njih 6 oplodilo ih se 5 i od toga smo dobili 4 blastociste i 1 morulu! Bez obzira na konačni rezultat i nalaz bete ovo do sada je odrađeno vrhunski!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj nirvana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, ja sam baš na čekanju bete u postupku kod Škvorca i moram reći da sam izrazito zadovoljna! Tamo smo dobili najbolji do sada omjer dobivenih i oplođenih jajnih stanica, od njih 6 oplodilo ih se 5 i od toga smo dobili 4 blastociste i 1 morulu! Bez obzira na konačni rezultat i nalaz bete ovo do sada je odrađeno vrhunski!
    Koje lijekove si uzimala? Ja planiram sa Elonvom. AMH mi je 8,2.

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

uzimala sam puregon i orgalutran..

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

I ja sam imala Elonvu 2 dc.; od 8.-10 dc Menopur x2 + Orgalutran; 11. dc štoperica.. I na Elonvu sam super odreagirala!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cito objavio preliminarne rezultate za 2015.
    http://www.cito.hr/hr/odjeli_i_uslug..._oplodnja.html

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Znam da neke od vas znaju vidjeti kad HZZO objavi da su privatnici dobili ugovor za MPO na teret HZZO-a. Gdje se mogu vidjeti te odluke?

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Vrci, odluke Upravnog vijeća HZZO-a koje se ne objavljuju u narodnim novinama:

http://www.hzzo.hr/o-zavodu/odluke-uv/

black_woman avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Pozdrav svima,
    koliko sam uspjela skuziti po forumu ako se ide u Polikliniku Škvorc preko HZZO-a ne plaća se ništa od kada se krene u postupak. Osim naravno za neke konzultacije i preglede prije samog postupka. Ispravite me ako griješim.
    Nisam uspjela saznati, a što ako ostane embrija za smrznuti kako to onda funkcionira sa plaćanjem?
    I još samo ako netko zna koliko se dal se u postupak kod njih kreće čim se sva papirologija i svi pregledi i nalazi riješe ili se npr. čeka po nekoliko mj.? Naravno ako im HZZO produži Ugovor i nakon 1.4.2016.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

blackwomen, dobro si napisala! Od prvog dana ciklusa u kojem primas stimulaciju vise ne placas nista! smrznute embrije ti isto pokriva hzzo, samo se ne sjecam sad koliko dugo, godinu ili? Cim imas sve papire mislim da mozes odmah!

black_woman avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj id20 prvotno napisa Vidi poruku
    blackwomen, dobro si napisala! Od prvog dana ciklusa u kojem primas stimulaciju vise ne placas nista! smrznute embrije ti isto pokriva hzzo, samo se ne sjecam sad koliko dugo, godinu ili? Cim imas sve papire mislim da mozes odmah!
    Hvala na odgovoru.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Pozdrav cure!

Ima li koja da je nedavno završila postupak kod dr Škvorca? Zanima me koliko je uspjelih trudnoća bar u zadnjih nekoliko mjeseci, jer znam da je tamo gužva isto kao na vuku...

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Drage moje!

Da li netko od vas ima pozitivna iskustva sa dr. Maricicem iz Poliklinike IVF? Tek je prije nekoliko godina poceo raditi za tu kliniku, pa me zanima da li je imao uspjeha i uspjelih trudnoca. Meni se osobno dr. jako svidio, ali bojim se da nema dovoljno iskustva. Hvala na pomoci.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ne znam da li si saznala od koga info.koja te zanimala,ali u kratkim crtama:prvi pregled tj.konzultacije plaćaš 300 kn,u daljnjem postupku ne plaćaš ništa ako ideš preko hzzo-a(lijekove,folikulometrije,punkcije i transfere).Ja sam imala i dva smrzlića,ali sam nakon 6 mj.kad sam išla na fet platila odmrzavanje i transfer(tad sam prošla dobnu granicu za besplatne postupke).

Citiraj black_woman prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,
    koliko sam uspjela skuziti po forumu ako se ide u Polikliniku Škvorc preko HZZO-a ne plaća se ništa od kada se krene u postupak. Osim naravno za neke konzultacije i preglede prije samog postupka. Ispravite me ako griješim.
    Nisam uspjela saznati, a što ako ostane embrija za smrznuti kako to onda funkcionira sa plaćanjem?
    I još samo ako netko zna koliko se dal se u postupak kod njih kreće čim se sva papirologija i svi pregledi i nalazi riješe ili se npr. čeka po nekoliko mj.? Naravno ako im HZZO produži Ugovor i nakon 1.4.2016.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

cure, za postupke preko hzzo-a u privatnim klinikama, jeste li FET dodatno, zasebno, plaćale ili je taj FET bio također na teret HZZO-a?

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav, ima li netko da ide u Betaplus? Kakva je klinika, kojeg dr. bi preporučile? Već 5godina sam van mpo svijeta, a došlo je vrijeme za 2.dijete pa da malo odvažem gdje bi i šta bi. Svaka preporuka je dobrodošla.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moje prvo dijete je iz njihovog laboratorija I za pola godine idemo tamo po iduće. Ja sam imala samo dobra iskustva, svi su mi super, a idem kod dr. Dmitrović.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Vrci da li znaš koliko se čeka na konzultacije? Sad vidim da sam te iste stvari pitala i na Trudilice za drugu bebu Vidi se da nisam dugo bila na forumu, pa se ne snalazim najbolje.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja jako jako volim dr. Dmitrović Meni ona sjela, imamo dobar odnos. Sve pitam, sve odgovara. I usmeno i na mail. Pomoć mi je bila i sad kod spontanog.
    Ne znam druge doktore koji rade MPO

Ne znam koliko se čeka, ali mislim da nije dugo

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj Kittykat prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje!

Da li netko od vas ima pozitivna iskustva sa dr. Maricicem iz Poliklinike IVF? Tek je prije nekoliko godina poceo raditi za tu kliniku, pa me zanima da li je imao uspjeha i uspjelih trudnoca. Meni se osobno dr. jako svidio, ali bojim se da nema dovoljno iskustva. Hvala na pomoci.
    Ja sam pacijentica dr. Maričića.
    Kao prvo je divan čovjek a nakon toga i stručan doktor. Znam ga već više godina,radili smo skupa i vjerujte da je daleko od toga da nema iskustva. Temeljit,pristojan,pristupačan,uvijek dostupan; ma samo rijeći hvale.
    A i imamo trudnoću nakon prvog IVFa.
    Posljednje uređivanje od PeppaPig : 17.03.2016. at 17:53

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Meni je tada dr.objasnio da bez obzira što sam bila u postupku preko hzzo-a iz kojeg su dobijeni smrzlići prilikom Fet-a plaća odmrzavanje.
    Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku

cure, za postupke preko hzzo-a u privatnim klinikama, jeste li FET dodatno, zasebno, plaćale ili je taj FET bio također na teret HZZO-a?

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

hvala bubicazubica.

znači, privatna ustanova ugovorila je stimulirane IVF postupke s HZZO-om, ali nije ugovorila i naknadni prijenos zamrznutih embrijakoji nastanu iz tog postupka.
    osiguranice radi toga same moraju platiti prijenos odleđenih embrija i tako zapravo ne ostvaruju pravo na 4 stimulirana ivf postupka i uz njih naknadne prijenose zaleđenih embrija nastalih tom postupku.

stimulirani postupak na teret hzzo-a, ali FET se plaća po cjeniku privatne ustanove?! cijena FET-a je koliko? oko 4000 kn?

uh...

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Vec neko vrijeme razmisljam da probam jedan postupak odraditi privatno. Izbor je sveden na dr. Radoncica ili dr. Poljaka, iz svega sto sam procitala, oni ispadaju najveci strucnjaci. Postupak kosta jako puno, i ako se odlucimo za to, para cemo imati za probati jednom i gotovo. Kako da se odlucim izmedju navedene dvojice?
    Imam 38 god, skoro 39; suprug 45; jedno dijete 4 god; ispucali skoro sve postupke, rezultat nula (osim male bete zadnji put), svi nalazi super i meni i njemu.

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je tada dr.objasnio da bez obzira što sam bila u postupku preko hzzo-a iz kojeg su dobijeni smrzlići prilikom Fet-a plaća odmrzavanje.
    Bubicazubica, meni je receno u istoj pokiklinici da fet pripada stim postupku iz kojeg je nastao i da se ne placa dok god klinika ima ugovor s hzzo-om. U slucaju da izgube ugovor, moze se zatraziti prijenos u drzavnu kliniku. E sad, nadam se da ce se javiti netko tko je imao FET kod njih, i dal se placa

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Zenii prvotno napisa Vidi poruku
    Bubicazubica, meni je receno u istoj pokiklinici da fet pripada stim postupku iz kojeg je nastao i da se ne placa dok god klinika ima ugovor s hzzo-om. U slucaju da izgube ugovor, moze se zatraziti prijenos u drzavnu kliniku. E sad, nadam se da ce se javiti netko tko je imao FET kod njih, i dal se placa

Zamrzavanje se ne plaća, odmrzavanje da - provjereno

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj muzicarka prvotno napisa Vidi poruku
    Vec neko vrijeme razmisljam da probam jedan postupak odraditi privatno. Izbor je sveden na dr. Radoncica ili dr. Poljaka, iz svega sto sam procitala, oni ispadaju najveci strucnjaci. Postupak kosta jako puno, i ako se odlucimo za to, para cemo imati za probati jednom i gotovo. Kako da se odlucim izmedju navedene dvojice?
    Imam 38 god, skoro 39; suprug 45; jedno dijete 4 god; ispucali skoro sve postupke, rezultat nula (osim male bete zadnji put), svi nalazi super i meni i njemu.
    Pretpostavljam da je najbolje postupiti kao i za sve ostale velike životne odluke, sjesti i napraviti listu +/- za obe opcije.

Meni se nezanemarivim čini što je jedan u Zg, drugi u St, pa treba razmisliti koja je opcija logistički bolja.
    Nisam sigurna za trenutno stanje, ali Cito je prije uvijek bio nešto povoljniji od privatnih Zg klinika (vjerojatno zato što imaju puno pacijenata sa područja BiH).

Također, ukoliko već niste, savjetovala bih vam da odradite konzultacije kod jednog i kod drugog liječnika i otvoreno objasnite sve svoje namjere, probleme i nedoumice.
    Vjerujem da ćete nakon toga puno lakše odlučiti kome ćete dati svoje povjerenje (i novce).

Sretno! Želim vam da ubrzo ostvarite želju za drugim djetetom

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    Zamrzavanje se ne plaća, odmrzavanje da - provjereno
    Hvala, 4000 tis kn?
    Moram priznati da me ovo sad iznenadilo. Ako bi prenijela zametke u državnu kliniku, onda ne bi plaćala? Ovo više razmišljam "na glas", javit ću se mom dr i pitati za opcije..odnosno pitati zašto su meni rekli drugačije

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala, 4000 tis kn?
    Moram priznati da me ovo sad iznenadilo. Ako bi prenijela zametke u državnu kliniku, onda ne bi plaćala? Ovo više razmišljam "na glas", javit ću se mom dr i pitati za opcije..odnosno pitati zašto su meni rekli drugačije

Ne znam za koju polikliniku pitaš, ali u BetaPlusu je 4.000kn, mi smo već odradili 1 neuspješno i čeka nas jos jedan. Da, postoji opcija prebacivanja u državnu bolnicu, ali ne znam proceduru

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

BJ
    napiši zahtjev Nacionalnom povjerenstvu za mpo za prebacivanje zamrznutih embrija u bolnicu.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Prijateljica je dobila u privatnoj klinici preko HZZO-a u postupku 5 zamrznutih blastocista, 2 su joj vracene prosli mjesec i nije placala nista, niti odmrzavanje, niti lijekove! Klinika i dalje ima ugovor s HZZO-om

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Prikaz: "Cijene dijagnostičko-terapijskih postupaka-DTP-specijalističko-konzilijarna zaštita" sadrži postupke i cijene koje zdravstvene ustanove naplaćuju od HZZO-a, tu su izlistani i svi postupci vezani uz mpo:
    http://www.hzzo.hr/hzzo-za-partnere/sifrarnici-hzzo-a/

-prema ovim postupcima i cijenama privatne klinike su ugovorile ove mpo postupke:
    naziv DTP-a:
    -IVF/ICSI u prirodnom ciklusu
    -IVF/ICSI u stimuliranom ciklusu-blagi protokol
    -IVF/ICSI u stimuliranom ciklusu-standardni protokol

Prema gornjoj tablici, bolnice od HZZO-a mogu još obračunati i:
    -kriopohranu zametaka/preostalih jajnih stanica (kriopohrana do 5 godina, bolnicama se trenutno plaća 811 kn)

Kriopohrana zametaka nije bila predmet natječaja i privatne ustanove za postupke preko HZZO-a nisu ni ugovorile taj postupak.

U gornjoj tablici ne postoji postupak koji označava transfer prethodno smrznutog embrija, nema šifre tog postupka, nema iskazane cijene. Pretpostavljam da radi toga FET bolnice i ne mogu obračunati i naplatiti prema HZZO-u, isto tako privatne klinike koje ugovaraju mpo postupke sa HZZO-om ne mogu to ugovoriti. U bolnicama nam ne mogu naplatiti FET, ali u privatnim klinikama za postupke preko HZZO-a, vidimo iz iskustva pacijentica, da je praksa različita:

-FET nakon hzzo postupaka za pacijentice je besplatan, tj. obuhvaćen ugovorenom hzzo cijenom postupke (ovako je i za postupke u bolnicama)

-FET nakon hzzo postupka pacijenticama se naknadno naplaćuje prema cjeniku privatne ustanove (prema dostupnim cjenicima to je oko 4000 kuna)-u tom slučaju hzzo osiguranice ne mogu ostvariti pravo na zakonom propisan broj postupaka u okviru zdravstvenog osiguranja.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Jutros slučajno naišla na Cito stranicu i ne mogu naći njihove cijene, ako tko ima, molim link.

No ono što sam našla su njihove brojke za 2015, meni je iskreno neozbiljno i krajnje bezobrazno objaviti ovakve brojke koje su u rangu s Crnom Gorom ili Moldavijom po uspješnosti (=čitaj lažne).

http://www.cito.hr/img/statistika/iv..._stat_zoom.png

Dr. Poljak, stvarno se pitam što vam ovo treba u ovim godinama? Ovakve potpuno neutemeljene postotke uspješnosti nitko nije prijavio u Hrvatskoj....... Ovo bi u normalnim državama trebalo prijaviti, kod nas nažalost nemamo gdje!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    BJ
    napiši zahtjev Nacionalnom povjerenstvu za mpo za prebacivanje zamrznutih embrija u bolnicu.

Ma problem je sto si ne mogu priuštiti ići u postupke u bolnicama (radi posla) pa mi vise odgovara stil rada privatnika. Ali bilo vi dobro da HZZO pokriva barem dio troškova FET-a. Doduše, vidim ovdje da nekima nije ni to naplaćeno...pa kako je to moguće?!

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    Ma problem je sto si ne mogu priuštiti ići u postupke u bolnicama (radi posla) pa mi vise odgovara stil rada privatnika. Ali bilo vi dobro da HZZO pokriva barem dio troškova FET-a. Doduše, vidim ovdje da nekima nije ni to naplaćeno...pa kako je to moguće?!
    BillieJean, stvarno ne znam. Meni je isto rečeno da se ne plaća, ali ću još jednom provjeriti ovaj tjedan kad se budem čula sa dr. Radi se o Škvorcu. Ako je zakonom regulirano da svi FET postupci koji proizlaze iz jednog postupka pripadaju tom postupku, po meni ne bi smjeli naplaćivati.
    Ali kako je Inesz navela da nema navedene šifre, vjerojatno svaka klinika tumači na svoj način

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

zenii jesi ti prvu bebu dobila kod dr Škvoca? Vidim ti u potpisu da imaš dijete a vidim i da ideš kod dr Škvorca....

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Danas je 22.03.... a još nikakve novosti za ugovor HZZO sa Škvorcom?

strašno.....

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj MB21 prvotno napisa Vidi poruku
    zenii jesi ti prvu bebu dobila kod dr Škvoca? Vidim ti u potpisu da imaš dijete a vidim i da ideš kod dr Škvorca....
    MB21, prva beba je sa VV-a. Druga trudnoća je sad iz veljače kod Škvorca, ali nažalost je završilo kiretažom.
    Ostale su nam dvije blastice pa i ja budno pratim produžetak ugovora

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

MB21, prva beba je sa VV-a. Druga trudnoća je sad iz veljače kod Škvorca, ali nažalost je završilo kiretažom.
    Ostale su nam dvije blastice pa i ja budno pratim produžetak ugovora
    Svaki dan idem na njihove stranice ne bi li ugledala produžetak.....
    Krenila bih odmah u travnju u postupak ako produže, ovaj mjesec ću promašiti m.
    Ako smijem pitati zašto si prešla sa vv kod Škvorca, ako je prva uspjela?

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Svaki dan idem na njihove stranice ne bi li ugledala produžetak.....
    Krenila bih odmah u travnju u postupak ako produže, ovaj mjesec ću promašiti m.
    Ako smijem pitati zašto si prešla sa vv kod Škvorca, ako je prva uspjela?
    Najviše iz razloga što je otišao dr Alebić, a i zbog toga što sam na VV često morala izostajati s posla, uvijek gužve i čekannja. Kod Škvorca sve obavljam nakon posla, jedino sam izostala kad sam imala punkciju.
    Zadovoljna sa dr, pristupom, reakcija na stimulaciju je bila puno bolja nego na Vv

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Danas je 22.03.... a još nikakve novosti za ugovor HZZO sa Škvorcom?

strašno.....

Ja zovem kliniku svaki dan da provjerim, ali još uvijek ništa
    Jučer sam dobila m i danas sam trebala krenuti u postupak .

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, nije čudno što još nemaju obnovu ugovora - znam da im to javljaju skoro pa zadnji dan. Tako je bilo kad sam ja išla ove godine a imali su ugovor do 30.6. Tek su 28.6. saznali da će im produljiti...

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jeli ima netko broj od dr.Alebića,može i u poruci ako se nesmije javno

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Cure koje ste isle u MPO postupak u polokliniku Skvorc preko HZZO-a, da li su vam radili punkciju pod anestezijom ili ne?

rebecca avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    Jeli ima netko broj od dr.Alebića,može i u poruci ako se nesmije javno
    Ne mogu još slati poruke pa pišem ovdje, 01-639-8001 (sestra Barbara, tražiš dr.Alebića).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •