Vidi rezultate ankete: Dolazi li školsko dijete vama u krevet na spavanje?

Glasači
11. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • svaku noć

0 0%
  • manji dio noći spava

0 0%
  • povremeno dolazi u krevet

3 27.27%
  • ne

8 72.73%
Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: kako savladati noćni strah osmogodišnjaka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Uh baš vas ima,,,odmah mi je lakše. Nemamo nažalost mjesta za još jedan krevet...Ništa do daljnjeg kad on stigne netko seli. Ali ja i muž baš volimo spavati zagrljeni i u našem krevetu,pa smo se nekako nadali da ćemo nakon neke 6 godine moći... Haha kako ništa nije kako zamišljamo.
    Malo me poljuljalo to što se na djecu moja nemaju tu vrstu samostalnosti gleda kao na nešto nenormalno. Muž mi je sličnog mišljenja ali i on mu popušta...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

[QUOTE=paid;2867041
    Malo me poljuljalo to što se na djecu moja nemaju tu vrstu samostalnosti gleda kao na nešto nenormalno. Muž mi je sličnog mišljenja ali i on mu popušta...[/QUOTE]

U nasem slucaju upravo je suprotno. Sin mi je izuzetno samostalan u odnosu na vrsnjake u svakodnevnom zivotu (druga stvar je sto se meni cini da roditelji oko mene uvelike sputavaju svoju djecu). Ali ne voli spavati sam, ja ga tu razumijem i ne forsiram.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    U nasem slucaju upravo je suprotno. Sin mi je izuzetno samostalan u odnosu na vrsnjake u svakodnevnom zivotu (druga stvar je sto se meni cini da roditelji oko mene uvelike sputavaju svoju djecu). Ali ne voli spavati sam, ja ga tu razumijem i ne forsiram.
    Da li si razmišljala da ga pošalješ nekamo na ljetovanje, sportski ili jezični kamp, čisto da stekne uvid kako je to super? Moji su još s vrtićem išli na more, pa kasnije na izlete i glazbeni kamp. Najbolje mi je bilo kad su obojica molili voditelje da im nađu druge cimere jer bi rado bili bez brata, he he he... To je razumljivo jer cijeli život dijele sobu pa su htjeli promjenu.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da li si razmišljala da ga pošalješ nekamo na ljetovanje, sportski ili jezični kamp, čisto da stekne uvid kako je to super? Moji su još s vrtićem išli na more, pa kasnije na izlete i glazbeni kamp. Najbolje mi je bilo kad su obojica molili voditelje da im nađu druge cimere jer bi rado bili bez brata, he he he... To je razumljivo jer cijeli život dijele sobu pa su htjeli promjenu.

Bio je vec 3 puta, dvaput na moru, jednom na skijanju. Sve super, nikakvih problema nije bilo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Bio je vec 3 puta, dvaput na moru, jednom na skijanju. Sve super, nikakvih problema nije bilo.
    Eh, onda ne znam, morate valjda čekati da si nađe curu.... ili da se oženi, he he he...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •