-
hvala na cestitkama
lunch time i malo brljanja po netu.
daklem: rekla bih da mi je O bila na 15-16DC, test sam radila na 16DPO, onak drugi stupic (iliti prvi, prije kontrolnog) se je pojavio u valjda 10sec ogroman i razmrljan (valjda vec ima puno bHCGa) i onda se je lijepo formirao kad je sve proslo (2 min), i to na nekom mini testicu od 15ak kuna, kojem btw. istice rok trajanja SUTRA (ostalo od one biokemijske T prije godinu i kusur dana) pa rekoh ajd da pisnem da onda ne sumnjam da mi je 1.4. kada sam planirala pisnut istekao rok trajanja pa pokazuje krivo. 
haha, mislim da je kljuc bio u tome sto mi je O bila u sredini godsnjeg, pa je sve bilo easy lazy. Inace sam naspanana 100 na sat i stalno letim na sve strane, tako da sam zapravo jako jako zacudjena da je upalilo, sto iz prve (onak, osjecam se pomalo krivo i znam da je to glupo, ali ima vas koje se trudite i trudite mjesecima
), a jos vise to kaj mi je dr.specijalist prije nekoliko mj. rekao da cu vjerojatno imati problema s ostvarivanjem T, i da se javim odmah nakon pol godine pokusaja i da ne cekam bezveze godinu dana, sve to na na temelju morfologije antralnih folikula i njihovom jako malom broju za moju dob, kolicine ovarijske rezerve i razine AMH, obiteljske anamneze, tak da ono - kaj se je ovdje dogodilo?? ja presretna
ali da nisam ocekivala, nisam ni u najludjoj kombinaciji nego je vise bilo, ajmo ispucati tih pol godine da se onda primimo ozbiljnog posla. ne znam kaj da vam kazem.
sto se tice simptoma (ako ih sada ne budem objasnjavala vanjskim faktorima), primijetila sam sljedece: bilo mi je stalno netipicno hladno (i u toploj prostoriji), curio mi je noc (prozirno kao alergijski, a nemam ni alergiju niti mi ikada curi nos, ako ikaj, onda je zacepljen), i evo, ono sto sam stvarno bila sumnjala na onu implantacijsku bol - sad je potvrdjeno, ocito je bila implantacija 8 DPO (grcevi kao da trebam dobiti M 1-2h i onda odjednom prodje, to je sada bilo 2. put, prvi je bila biokemijska T). I jos mi je bilo sumnjivo koliko sam zijevala ko idiot na treninzima i po cijeli dan, iako nisam osjecala fizicki umor, vise sam mislila da mi nedostaje kisika...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma