Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Vaginalne infekcije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Danka, ja sam imala gestacijski u prošloj, i to bi značilo da ga sada imam opet. Njega pokreću hormoni. Mogu držati stvari pod kontrolom dijetom, ali kažem, ono što su mi dali tamo u Vuk Vrhovcu je dijeta za anoreksičare. Ne mogu dan započeti s dva komadića sira i jednom breskvom. Dojim, i trudna sam, i nemam spremačicu koja mi čisti stan, osim ZD svaki drugi dan. Na tako malo kalorija ja ne mogu živjeti i preživjeti.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Danka, ja sam imala gestacijski u prošloj, i to bi značilo da ga sada imam opet. Njega pokreću hormoni. Mogu držati stvari pod kontrolom dijetom, ali kažem, ono što su mi dali tamo u Vuk Vrhovcu je dijeta za anoreksičare. Ne mogu dan započeti s dva komadića sira i jednom breskvom. Dojim, i trudna sam, i nemam spremačicu koja mi čisti stan, osim ZD svaki drugi dan. Na tako malo kalorija ja ne mogu živjeti i preživjeti.

Pogledaj principe LCHF prehrane. Ne moras striktno brojiti kalorije (neces se naravno ubijati u masnocama), sam izbor namirnica ne dozvoljava vece skakanje guk-a.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •