Pred više godina sam u Šumoopskrbi kupila toster za pečenje na šparetu. Ovakav : http://m.ebay.com/itm/300788195881?_mwBanner=1
Je l' tko možda vidio tako nešto slično za kupiti i gdje?
Pred više godina sam u Šumoopskrbi kupila toster za pečenje na šparetu. Ovakav : http://m.ebay.com/itm/300788195881?_mwBanner=1
Je l' tko možda vidio tako nešto slično za kupiti i gdje?
Je je, to je taj, taj je najpovoljniji
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
A zakaj se sisate same?
aurora, već me dugo vremena nitko nije ovako zaprepastio - trebalo mi je neko vrijeme da shvatim kako ti ne želiš sisati dijete nego ga ošišati (o čemu bi rode raspravljale nego o dojenju).
da ne zaboravim cleaning-lady ženu koja samu sebe doji.
AhahahahaA nije da nisam pomislila kako bi na tu rijec mozda ipak bilo bolje staviti kvacice...
Lol)
Prodaju li gdje u zagrebu soparnik?
Mljac, baš bi ga jela...
U Dalmatinskon ducanu na malesnici. Odnosno ides po ivane brlic mazuranic i skrenes prvu desno pa opet prvu desno. A ducan je ,vjerovali ili ne, prvi desno :D
Guglaj, ne mogu naći.
Kako se točno zove taj dućan?
Lol! Evo i ja se pokusavam sjetit odmah je pored onog kafica loooool! Kojem isto ne znam ime idem guglat
Možda evo netko zna: Vegemite, ili Marmite, namazi popularni u Australiji, od ekstrakta kvasca. Bilo je u Foodnessu, ali prodali su zadnji komad (od ukupno šest) i ne misle više naručivati.
Imate i ostrionice nozeva, obicno gdje rade kljuceve tam vam ih mogu naostrit.
Miki ulica je Ante Topic mimare 10 ducan nikako nisam uspjela izguglat. Nisam dugo bila u tom smjeru ali se mogao narucit pravi omiski soparnik. Ja bi narucila veliki promjer mu je bio oko metar. Narezali bi mi ga i zapakirali oko 200 kuna bi to sve kostalo u 3 ujutro bi ga ta baba radila ( tako je covjek zvao zenu : " moja baba ti to ispece na kamenu u 3 ujutro i do 14:00 ti je na stolu, tako bi rekao)
Ne volim. Želim probati da vidim volim li ga.
Razlog nabavke je pjesma koju volim.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 10.04.2016. at 13:47
Mojca javi kak je ispao pa podijeli recept! I ja ga volim
Ispao je oksimoronski.
Bez veze a fino.
Hoću reći, nimalo nalik originalu, ali sam sve pojela. Ukućani nisu bili oduševljeni. Za original nisu ni čuli.
Marmite... uff...
To je prvenstveno britanski izum, ali je omilen u zemljama Commonwealtha. Ja sam ga prvi put vidjela u Cardiffu.
Ne pišem da je britanski zato da prodajem pamet nego zato jer ćeš ga naći u Lidlu kad budu imali britanski tjedan. Vidjela sam ga. I jako raširila oči jer ne poznam nikoga osim jednog Velšanina kome je to fino. Zdravo je i puno B vitamina, ali izgled toga podsjeća na staru zapečenu mast, ono što sastružeš s vrata zapuštene pećnice. Okus je otprilike isti.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 10.04.2016. at 20:24
Upravo jedem pekmez od šljiva i marmite zamišljam po teksturi otprilike tako. A zagorenu mast nikada nisam probala pa ne znam kakva je.Nadam se da će mi se svidjeti. Ako ne nađem u Hrvatskoj naručit ću s Ebaya, ali su cijene paprene.
![]()
Sad si mislim da li sam vidjela to u našem Lidlu ili u Njemačkoj... mislim ipak u našem. Tekstura je otprilike kao džem, ali je užasno jako, slano, nekako prepečeno i osjeti se kvasac. Boja kao kolomaz. Da me netko pita što sam najgore od hrane probala, to bi bilo jako blizu...
Volim kvasac, volim slano. Joj, nadam se da će mi se svidjeti. Nadam se da će biti nova najbolja stvar koju ću probati. (To sam isto očekivala za chutney pa sam se nemilo razočarala.)
Zamislila sam si oxfordice, mrvicu povišenijih potplata, ali ravne. Naravno, nigdje ih ne nalazim.
Ovako nešto - http://picture-cdn.wheretoget.it/gjo14f-l.jpg
Pepeljaru s poklopcem i onim mehanizmom koji ga otvara/zatvara?
Pidzamu za 11 godisnju djevojcicu?
zadnje dvije sam kupila u Reserved, na smajliće su![]()
gdje kupiti japanke za dečka 39 vel.?
do sad je imao 37, vecinu ljeta je nosio ipanema, odlicne, mekane... nikad se nisu strgale, samo bi ih prerastao, no zadna vel. dječja je 37, dalje nisam nalazila...
muške su pak tek od 41...
hvala!
Gdje pronaći ono zidno sušilo za veš (koje se širi i skuplja po potrebi)? Jel netko vidio nedavno?
bauhaus, imam doma to, dobro je al je i skupo (300-400 kn ako se dobro sjecam)
Gdje kupiti leptir mašnu, tamnoplavu, za 10-godišnjaka?