Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Bok cure,
    jos jedno pitanje s nalazima - krvi i OGTT:
    Glukoza mi je u trenutku vadenja bila malo povisena 6.3, a dozvoljeno 6.1...
    Kod onog drugog vadenja, nakon 2 sata, bila je ok, tj. unutar ref.vr 5.2, a dozvoljeno do 7.

Jel netko zna kakav je to ogtt nalaz i da li je radi prvog povisenog, ovo problematican nalaz?

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj glow prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure,
    jos jedno pitanje s nalazima - krvi i OGTT:
    Glukoza mi je u trenutku vadenja bila malo povisena 6.3, a dozvoljeno 6.1...
    Kod onog drugog vadenja, nakon 2 sata, bila je ok, tj. unutar ref.vr 5.2, a dozvoljeno do 7.

Jel netko zna kakav je to ogtt nalaz i da li je radi prvog povisenog, ovo problematican nalaz?
    Glow...nalazi OGTT su ti savršeni...neznam da li su nešto mijenjali u zadnje vrijeme ali referentne vrijednosti su bile od 3,8-6,4. Ne vidim nekih osobitih problema sa tvojim nalazima ali ukoliko su ti rekli na Vuk Vrhovcu da je malo problematičnije onda ćeš se morati pridržavati nekih pravila što se tiče ishrane...npr. manji obroci, 5 obroka dnevno, ne bijeli kruh, tjestenina i slično, puno voća i povvrća...ali kako kažem meni se nalazi čine super ( ovo ti govori dijabetičar iz svog iskustva) Sretno dalje...

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Hvala draga Tasha.
    Nisam na vv, ali dr mi na šećer nije ništa ukazao, nego na nalazu stoji "H" pa sam pitala. Al vidim da su ref. vr. različite u raznim labosima (mala odstupanja) pa u nekima imam optimalan.
    Ajde bar nešto. Ne znam tvoju situaciju, ali sretno u svakom slučaju
    Posljednje uređivanje od glow : 15.04.2016. at 13:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •