Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
Piksi, sve to stoji, i koliko god se trudim ignorirati bezosjećajnost takvih osoba, ipak riječi pogode.
I ostave razočaranje na meni. Iskreno, nisam joj ostala dužna, rekla sam joj samo neka si
zamisli kako je onda tek onim majkama koje izgube dijete nakon 10, 15, 20 godina života??? Kako je tek njima??!!!
I ako će tako gledati njima je gore nego njoj koja je izgubila dijete u 32tt..!!!! Samo je ušutila i nije više ništa rekla, osim doviđenja kad je odlazila
iz čekaonice!
Znam da su je moje riječi zapekle, ali drugačije joj ne bi uspjela pokazati da nikada ne smije podcjenjivati
ičiju bol.. Nadam se da joj više nikad neće past na pamet! i još bi nekako shvatila da takvo mišljenje ima netko tko
nije nikad izgubio bebu, ali netko tko je izgubio dijete pa imati tako užasno razmišljanje je više nego užasno!!!!
Ives slažem se s tobom, neka si joj rekla šta ti je na duši jer to je zaslužila, ali nemoj mi se previše time opterećivati, koliko ljudi ima koji ne razumiju takav gubitak...koliko sam ja puta čula "pa još si mlada, bit će djece"...ali ne razumiju da neće biti nje! I naravno, to užasno boli, ali znam da oni nisu imali zlu namjeru...
A ovo što je rekla ta dotična gospođa, je vrlo bezobrazno, ali moramo prihvatiti da nas ima svakakvih...a to da bi to prije očekivala od nekoga tko ne zna kako je izgubiti dijete razumijem. Iako sam se ja uvjerila da ćeš prije dobiti utjehu od ljudi od kojih najmanje to očekuješ.

Ja se evo totalno užasavam sljedećeg tjedna, jer nam se bliži termin...i nekako me sve steže u prsima kad na to pomislim, ali nadam se da će nam ona pomoći da preživimo taj dan i da laganim koracima krenemo dalje...i svaki dan ujutro prvo dotaknem trbuh i srce me zaboli kad shvatim da je nema...

Ali vjerujem da ćemo uskoro mi po svoje dugice