Bojite li se restrikcija u nekom novom MPO zakonu?
Ne bojim se. Biti ce ih ili ne, ali glupo mi je reci da ih se "bojim".
I ovako sam jednom nogom izvan Hrvatske pa će to samo doprinjeti mojoj odluci da zakoračim i drugom.
"Vani" doduše isto nije baš bajna situacija i ako imaš para možeš si priuštiti neko bolje i funkcionalnije liječenje. A tak će biti i u HR. Tako da na kraju je samo pitanje hocu li moci zaraditi dovoljno novaca da si priuštim odgovarajuću zdravstvenu skrb. Bilo za liječenje neplodnosti bilo za lijecenje bilo čega drugoga jer necu zauvijek biti mlada i "zdrava".

Vidite li sličnosti između događanja u Poljskoj i Hrvatskoj?
Nebitno, Ima i gorih stvari koje rade i koje me brinu. Nisu ni poljska ni hrvatska jedine dvije zemlje u kojima se to događa.

Razmišljate li o tome kao bi moguće ograničenje oplodnje na 2-3 jajne stanice i zabrana zamrzavanje embrija utjecala na vaše šanse da imate dijete?
Vjerojatno ne previše. Ja imam tu "srecu" da pri svakoj stimulaciji imam bar par kvalitetnih stanica.

Tko je spreman pridonijeti borbi za pravo na liječenje neplodnosti u skladu sa suvremenim medicinskim dostignućima, a protiv svjetonazorskih stavova koji bi zakonom ograničili svima to pravo?
Nisam