Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    a ne cudim se vise nicemu, odnosno da budem precizna, cudim se samo jos onim malobrojnima poput mc, koji se trude suprostaviti opcem "na rubu pameti".
    a ja se čudim izjavama malobrojnih koje se ni po čemu ne razlikuju od onih protiv kojih se suprotstavljaju
    napisati da katolkinje nisu drugo ni zaslužile nego da ih se zove štracama je jednako grozno kao i puljićeva izjava
    jer, čudom neviđenim, postoje katolkinje koje zaboli za puljićeve (i njemu slične) izjave, koje smatraju takve riječi toliko ništavnima da jednostavno ne zaslužuju pažnju
    ali to se odmah tumači kao priznanje da jesu štrace
    divno je boriti se za ljudska prava, ali onda treba i biti na visini zadatka

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    a ja se čudim izjavama malobrojnih koje se ni po čemu ne razlikuju od onih protiv kojih se suprotstavljaju
    napisati da katolkinje nisu drugo ni zaslužile nego da ih se zove štracama je jednako grozno kao i puljićeva izjava
    jer, čudom neviđenim, postoje katolkinje koje zaboli za puljićeve (i njemu slične) izjave, koje smatraju takve riječi toliko ništavnima da jednostavno ne zaslužuju pažnju
    ali to se odmah tumači kao priznanje da jesu štrace
    divno je boriti se za ljudska prava, ali onda treba i biti na visini zadatka
    Posto mislim da razmisljam slicno kao emsa, ja sam shvatila da joj ne pada na pamet vodit njihove bitke. Kad bi zene katolkinje htjele promijeniti trend omalovazavanja zena, ona bi ih dosla podrzati, kao sto je dosla podrzati nas MPOovke (koje ne dozvoljavamo da nas se tako blati s vecine oltara), kao sto smo i ja i ona dosle pred katedralu poljubit se sa svojim partnerima u znak podrske gay populaciji, dok nas je policija morala stititi od pomahnitalih katolika iza ograde sto su bacali na nas sto su vec ponijeli sa sobom sve u ljubavi i Isusu. Dosla bi podrzati onog koga se omalovazava, ali taj mora prvo sam nedozvoliti da ga se pljuje s vrha. Da neki direktor firme u obracanju svim radnicima kaze za zene da su strace, najmanje sto bih napravila kao zaposlenica je promijenila bih firmu. Kardinal nije pop iz "Selca".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •