Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
Ja mislim da bi bilo još bolje ustati se i ne otići, nego ustati i glasno reći - nije tako.
Koliko se često to događa? Zašto u crkvi nema dijaloga?
Svaka čast i onom tko bar napuštanjem mise pokaže neslaganje. Ali ovo bi prije potaklo promjene - ako ne kod dotičnog svećenika, možda u glavama ostalih ljudi koji sjede i ne usuđuju se učiniti prvi korak. U zajednici.
Ovako ti odeš, svećenik dalje govori ostalima - koliko ih ostalo u crkvi je na vas dvoje-troje što je otišlo?
pomi, ti smatraš da nije dovoljno da iskažem svoje neslaganje na način na koji sam to, eto taj jedan put napravila, nego bi da i nove režime u crkvu uvodim, ono, neku parlaonicu?
pa ne ide to baš tako, znaš i sama. misliš da institucija crkve samo na tvoj život ima utjecaj? ima i na moj. jedino što ti prebacuješ odgovornost na mene. a ja ću kod idućeg popisa reći da nisam katolik pa će se tebi vjerojatno nešto na bolje u ovoj državi promijeniti.

pa anemona, oprosti, ali jesi ovca ako samo blejiš. možda nas obje imamo isti predznak ali bome ne mislimo isto. niti očito djelujemo u istom smijeru.