-
evo ja cu ponoviti. najvazniji je početak života. zasto? zato jer ako je fetus samo nakupina stanica onda ga se stvarno moze odstraniti bez griznje savjesti ko bradavicu na ruci između dvije kave. pitanje je do kojeg tjedna je nakupina stanica?
a ako fetus nije nakupina stanica nego zivo biće onda se prema njemu tako treba i ponasati. odnosno kad ga koknes da znas da si upravo to napravio. a sto se tice zakona evo sto bi mijenjala:
1. zakonski osigurati majci novcanu potporu (ne mislim na 500 kn mjesecno nego kako spada, ovo je ipak bitna stvar)
2. zakonski majci osigurati psiholosku potporu ako je potrebna
3. zakonski majci osigurati par koji ce skrbiti/usvojiti dijete ako ga ona ne zeli
4. ako nista ne upali onda joj dozvoliti da ubije dijete, jer ga je ionako odlucila ubiti, ali mi je posve nebitna granica od 10 tjedana, jer je za mene jednako fetus, embrij 10 tjedana ili 20.zasto je 10 tj granica? zasto nije 20ti tjedan? u desetom isto ima formirane organe i kuca u srce.
znam da ce se od svega gore navedenog jedino izvuci da ja zene koje pobace smaram ubojicama, pa da vas preteknem, ne smatram, imam u bliskoj obitelji primjere i to demantiram unaprijed.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma