Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1237

Tema: Sobno bilje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nego, uzela sam si orhideju i uzet ću još jednu. Čime ih gnojiti? Pravim gnojivom samo za orhideje ili može ovo obično što ide za sve?

Enturijum mi se fino drži za sada. Malo ko da nema mjesta u tegli, a ne bih ga još presađivala jer piše da ne dok ima cvjetove.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 30.05.2016. at 16:27

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Nego, uzela sam si orhideju i uzet ću još jednu. Čime ih gnojiti? Pravim gnojivom samo za orhideje ili može ovo obično što ide za sve?

Enturijum mi se fino drži za sada. Malo ko da nema mjesta u tegli, a ne bih ga još presađivala jer piše da ne dok ima cvjetove.
    Ja orhideje gnojim isključivo gnojivom za orhideje. Nisam probala ničim drugim. Treba uzeti u obzir da su epifiti, da u prirodnom staništu rastu na granama stabala.
    Nemoj nikad ništa presađivati dok cvate! Presađivanje šokira biljku. Dovoljno je iscrpljena cvatnjom, ne treba ju ometati! pričekaj dok ocvate.
    Druga je stvar biljke koje kupimo u maleckim teglicama, a namijenjene su za vrt ili žardinjere. Njih moramo posaditi u veće.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    orhideje prihranjujem nekim univerzalnim gnojivom (kupim u DM.u)
    imaju na naljepnici upute koliko ide za pojedine biljke (vrtne, balkonske, sobne ...)

pise tocno kako se razredjuje za orhideje (mislim da je 1/4 čepa na 2L vode)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •