Jedan dan u parku malenom djecaku od 10 mj moje susjede, koji je stajao na klupici (faza hodanja uz namjestaj) pridje zena i krene ga znjarati i maziti po ledjima, guzi, glavi, davat mu puse i tepat mu toplo, bila sam ziher to je djetetova baka, mama stoji i gleda u cudu skamenjena, "baka" ode, a mama kaze: prvi put zenu vidim!
Al ona je malom prisla s toliko smjelosti i ljubavi da je i sama mama ostala ukopana, kaze da je mislila da je netko njen ali ima amneziju i ne sjeca se. Stiltala se, jasno mi to, nemos vjerovat kolko su neki pipaci odvazni. Poslije se mama malenog tukla po glavi i osjecala grozno - i taj dio kuzim.
Ja vec podsvjesno reagiram, jucer sam tako jednoj pipacici namjernici izmaknula bebinu ruku koju je taman htjela scepat![]()

Odgovori s citatom

On je počeo vikati na mene oni na nju..Stvarno nisam uopće razmišljala, baš sam instinktivno pružila ruku, bilo mi je to baš slatko..
Ljudi jednostavno ne shvataju da to nije prijatno, a često je i bolno.
tema za ispuhat se.....
Nije meni problem da se tope, dok god ih ne diraju. Mada se nama ne dešava često da ih netko pokuša nepozvan dirati, očito im izraz mojeg lica dovoljno govori