Pokazuje rezultate 1 do 50 od 341

Tema: Izrazita sramežljivost!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    slažem se da je beti netaktična, bezobrazna i piše s visoka ko da je svu pamet svijeta popila :D
    al sori, meni isto nije normalno da mitovski jedan dan misli da dijete ima ozbiljnu dijagnozu, selektivnu mutozu, a drugi dan da ima super socijalizirano, sramežljivo dijete. i da se to tumači skokom u razvoju.
    inače, i ja sam sklona tome, pogotovo dok su bili mali (mislim, šta više reć od toga nego da sam zvala pedijatricu da se dijete prestalo smijati ).
    E, da....

Joj, kakve smo sve bedastoće radili .... Nisu roditelji imuni od grešaka.

Meni je najbolje bilo kad sam se dosjetila oponašati nepoželjno dječje ponašanje i kad sam se izvalila na pod u sobi i počela derati... Moj E. je zanijemio od čuda i što - prestao urlikati. Nisam to ponovila, pa ne znam da li bi i drugi put upalilo, ali taj jedan put je bilo ok. Isto, kad je L. s 3 godine radio scenu u dućanu jer nije htio probati novu jaknu, okrenula sam se i otišla (2-3 metra je bilo dovoljno). Nije ponovio cirkus, iako sam i ja pazila da ih ne dovodim u situacije za koje sam očekivala da bi mogle biti pokretač neurotičnog ponašanja. Poslije sam malo pomalo prestala.

* * *
    Meni je puno značio Suvag - ide tamo dijete psihologu na terapiju, ali na svaka 2-3 njegova odlaska ide roditelj BEZ djeteta. Pa me lijepo žena prizemljila i uprla prstom gdje smo fulali, štajaznam imali prevelika očekivanja ili premala...Bome mi je dobro došlo!

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je puno značio Suvag - ide tamo dijete psihologu na terapiju, ali na svaka 2-3 njegova odlaska ide roditelj BEZ djeteta. Pa me lijepo žena prizemljila i uprla prstom gdje smo fulali, štajaznam imali prevelika očekivanja ili premala...Bome mi je dobro došlo!
    Upravo to i u Psihološkom centru su jednom mjesečno roditeljske radionice koje nama znače strahovito puno, čak bih rekla više nego to što ona ide na radionice. I nama su ukazali i na neke greške i dobijemo savjete a i bome izmjenimo iskustva s roditeljima slične djece.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •