Stranica 14 od 20 PrviPrvi ... 41213141516 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 964

Tema: Los brak.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

On je sam rekao da mu napišem. ****gaja, moram mu napisat kako će radit bočicu, on ni ne zna kako izgleda adaptirano mlijeko.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jel se ja vama mogu odužiti nekako što me slušate ovdje?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

lavko, a osim toga, kakav je sad odnos vas dvoje? Jel razgovor završio u nekoj svađi, ili je sad situacija ok da pričate ?

Moj malac je s 2 godine bio 5 dana s mužem kod njegovih. Meni bilo teže sigurno nego njemu (malom jel)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    On je sam rekao da mu napišem. ****gaja, moram mu napisat kako će radit bočicu, on ni ne zna kako izgleda adaptirano mlijeko.
    ja bih podvukla flomicem na kutiji dio koji kaze kako napraviti.
    kazu da papir trpi svasta, al bome boli i kad poreze :D

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    lavko, a osim toga, kakav je sad odnos vas dvoje? Jel razgovor završio u nekoj svađi, ili je sad situacija ok da pričate ?

Moj malac je s 2 godine bio 5 dana s mužem kod njegovih. Meni bilo teže sigurno nego njemu (malom jel)
    Završio u svađi, i još su mi pune oči bile suza pa sam samo izišla van nenašminkana s naočalama na nosu, i čula njega kako govori - a daj sad nemoj dramiti.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Lavko,
    nemoj mu pisati ali mu reci jer ako je tako neuključen u djetetovo odrastanje on fakat nema blage veze o nekim uobičajenim stvarima pa će te onda zvati s mora svako malo da pita jel ovako , kad...bla bla pa ćeš se ti ulovit da se on ne snalazi s djetetom i brinut i još ako čuješ koji put dijete otraga da plače eto ga na.

ja bih sebe poštedjela toga i radije bi mu rekla što i kad a kako bih ostavila njemu.Tako ja radim s mužem kad odem na službeni put (a bilo ih je) eh da i na hladnjaku sam mu uredno znala napisat koje dane koje dijete gdje ide i ako ima neki rodjendan, MM to voli i bude mi zahvalan što ima podsjetnik inače bi 90% zaboravio i zvrcao preko roaminga mene u inozemstvo.

Al ja i sebi pišem , volim podsjetnike, uvijek kažeme: Budala pamti a pametan piše!

Isto tako djeca izvojevaju s jelom i mojoj mami ako odu na more tjedan dana je baš komplicirano smišljat što bi mogla skuhat da se oboje pošteno najedu (obično različite priloge vole) a i ona i deda, ona baš voli da joj napišem na papir ideje za ručkove/večere i kaže to je spasi razmišljanja. Tako radim i sebi popis menija kad idemo na more jer idemo po otocima na kojima je teško ili skupo nabavit namirnice pa dosta hrane nosimo (zadnje 3 godine otkako tako ljetujemo s još 2 obitelji).

Pri tom ne mislim o pisanju ručak je u 12h, užina u ...

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Lavko, mislim da ovo morate rješavati hladne glave, bez drame, bez vikanja, mirnim tonom. To što se loptate riječima i nabacujete blatom, neće pomoći.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

preskočila sam par postova sad vidim ovaj: daj molim te kako ste se doveli u situaciju da on nije u stanju djetetu napravit bočicu?? dijete ima 22 mjeseca i znam da je na bočici od početka.

Tu si zeznula i ti što ga nisi ranije upregla, pa meni se čini da je na tebi sve vezano uz dijete on je ko turist u vašem domu. jel se ja varam ili?

jel on ikad svom djetteu pripravio obrok?
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 01.07.2016. at 09:26

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

joj daj ma kakvo oduživanje, da ti bap malo pomognemo sa savjetima, a kad odu na more da si se odmah javila na temu i dat čemo ti par prijedloga što da radiš da se opustiš, zabaviš i posvetiš napokon i SEBI

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da, pomozi sebi.

Na dobrom si putu.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pa onda mu samo napisi...tolko zlica i toliko vode. Mislim poanta je da on preuzme dio odgovornosti a ne da lavko dobije podredenog... I ja kuzim bubilo... Samo to da netko ne radi dok mu se ne kaze je cesto zato sto to nije njegova odgovornost. Najlakse je podijelit: rucak moja a roba tvoja briga. Tako je kod nas. A da oba partnera brinu o sve podjednako, tog ima samo u romanticnim komedijama.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    preskočila sam par postova sad vidim ovaj: daj molim te kako ste se doveli u situaciju da on nije u stanju djetetu napravit bočicu?? dijete ima 22 mjeseca i znam da je na bočici od početka.

Tu si zeznula i ti što ga nisi ranije upregla, pa meni se čini da je na tebi sve vezano uz dijete on je ko turist u vašem domu. jel se ja varam ili?

jel on ikad svom djetteu pripravio obrok?
    Nije. Natočio je vodu u bočicu i promućkao. E, da, i spekao je jednom jaja. Ja sam kriva tome, znam.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da, pomozi sebi.

Na dobrom si putu.
    Uh..meni ovo tek prvi korak.

Usput, ovaj tjedan sam bila 2 puta kod psih - sad ćete si tek misliti kolika je razina moje smrdanosti da idem 2 puta tjedno psihologu za bračnu svađu. Al iskreno, pomaže mi da se sakupim. I da idem 2 puta tjedno još godinu dana, bila bi super.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a jel ima neki specijalni razlog zašto dijete još pije adaptirano mlijeko, ili? pa zar sa skoro dvije godine ne bi mogla piti normalno mlijeko?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Pa onda mu samo napisi...tolko zlica i toliko vode. Mislim poanta je da on preuzme dio odgovornosti a ne da lavko dobije podredenog... I ja kuzim bubilo... Samo to da netko ne radi dok mu se ne kaze je cesto zato sto to nije njegova odgovornost. Najlakse je podijelit: rucak moja a roba tvoja briga. Tako je kod nas. A da oba partnera brinu o sve podjednako, tog ima samo u romanticnim komedijama.
    Tako je. Ja mrtva hladna prodem pored masine i ako je na kraju, ugasim ju. Mm je preuzeo brigu oko vesha jer kuhati ne zna.
    A kaj se ostaloga tice, nikada nisam zapocela nesto da on nije pitao je li treba pomoci ili se pridruzio bez pitanja.
    On je sin jedinac kojem bi mater jos dupe prala i posluzivala ga da moze. Tako da sve se da ako se par kuzi.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a mi bi oboje da je naše kuhanje, a veš od onog drugog. pa opet ne valja.
    uglavnom se podijelimo za kuhanje, tjedan dana ja, tjedan dana on.
    a oko ostaloga se natežemo. isti veš znamo prati po tri puta, božemesačuvaj. a četvero nas je u kući koji možemo staviti sušiti

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a jel ima neki specijalni razlog zašto dijete još pije adaptirano mlijeko, ili? pa zar sa skoro dvije godine ne bi mogla piti normalno mlijeko?
    Alergična na kravlje mlijeko.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Moj cesto kuha i ja cesto stavim robu prat..al to onda oboje unaprijed prijavimo drugom...kao nadredenom.
    Ma sad se to kravlje ne daje do trece, al ja bi izbacila tu bocu i uvela il rizino il neki sok il zdravoseljacki vodu na kljunasicu.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Znaš što, neću izbacivati bocu jer kako smo imali problema s dohranom - tek s 13 mjeseci počela jesti - u bočicu joj stavim još i žitarice i meda i repičinog ulja i to bude fini obrok, a ova biljna mlijek aaus isto sr..., ništa to nije zdravije/nezdravije. Ovaj Neocate je barem prošao sva testiranja kvalitete, to jemaltene bolnička hrana. Sad smo off otišle.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    ... pa ti mu kazi svaki put i gotovo
    Ma! Pa nisam mu ja mama da mu svaki put govorim što treba radit da bi živio u kućanstvu.
    Lijepo je rekla J.Lo.
    Neću kuhat cijeli dan i prati ti veš, nisam ti ja mama.

Nego, neki dan prebacuje on programe, i uhvati spot Ain't Your Mama... I pita on mene "Što to ona pjeva, I hate your mama?". "Ne, nisam ti mama, neću ti prati i kuhat" objasnih ja mirno.
    A on složio facu, namrštio se i prebacio program.
    Dosta mu je feminizma u kući, još ga mora gledat i na TV-u.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Znaš što, neću izbacivati bocu jer kako smo imali problema s dohranom - tek s 13 mjeseci počela jesti - u bočicu joj stavim još i žitarice i meda i repičinog ulja i to bude fini obrok, a ova biljna mlijek aaus isto sr..., ništa to nije zdravije/nezdravije. Ovaj Neocate je barem prošao sva testiranja kvalitete, to jemaltene bolnička hrana. Sad smo off otišle.
    Nije to offt - sama znaš što je važno. To je ključna stvar - odvojiti bitno od nebitnog i jahati po bitnom, a nebitno ostaviti na miru. Prehrana je ovdje bitna stvar.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Nece bit gladna kladim se...
    Pa šta i da bude malo gladna

Moja su djeca, da citiram mm-a "bila lišena tog važnog osjećaja" sve dok on nije ostao na porodiljnom, a to je bilo kad je najmlađi imao 2 i pol godine, a najstariji četiri i pol (iskoristio je zadnjih pola godine prava). Puno smo se znali prije toga prepirati baš oko tog jedenja, i iskreno, bojala sam se kako će to funkcionirati kad ostanu samo s njim . A funkcioniralo je otprilike ovako (kako mi je on to prepričao): u jutro doručak, šta je na stolu to se jede, tko je došao za stol, taj je jeo, tko nije, taj nije. Nakon pospremanje stola, oblačenje i, grmilo ili sijevalo, "tjelovježba" - biciklama ili pješice, kako kome drago, ide sa na Schlossberg ili šetnja uz Muru (tad smo živjeli u Grazu). Popodne, dođem ja s posla, ručak taman spreman, djeca na prvi zov ko zečevi skaču za stol, ne pitaju šta ima, samo pobožno i u slast počnu kusat to nešto zeleno . Ja u čudu gledam, naravno da mi je drago, al' opet mi nije jasno kako to da tako jedu. "Pa djeca su ti gladna, šta bi ti nego da jedu?" Jednostavno, ali meni četiri godine nisu bile dosta da shvatim tu mudrost

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Uh..meni ovo tek prvi korak.

Usput, ovaj tjedan sam bila 2 puta kod psih - sad ćete si tek misliti kolika je razina moje smrdanosti da idem 2 puta tjedno psihologu za bračnu svađu. Al iskreno, pomaže mi da se sakupim. I da idem 2 puta tjedno još godinu dana, bila bi super.
    A mislim da ti nema baš previše pomoći dok ti sama ideš zbog bračne svađe. OK pomogne tebi psiholog, ali što kad dođeš doma i muž i dalje drvi po istom i opet se vratiš u isti osjećaj.
    Njemu je očito sad sve dopizdilo od trudnoće i svega.

Ja sam u jednoj svađi muža iskreno pitala jel me i dalje voli i želi li da ostanemo u braku. To je bila neka svađa dok je malac bio još mali, tipa godinu dana, i kad smo imali krizu. Al to je bila kriza bez vikanja i plakanja

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Plan je da ga uključim u terapiju kad bude situacija dobra. A znaš, ja idem jer ja sa svojim emocijama puno iskačem iz prosjeka i to mi pomaže da hendlam i dođem u neki prsjek, da ne davim oko sebe sve živo i neživo. Nije moja prizma jednakak kao prizma zdravog čovjeka.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku
    Pa šta i da bude malo gladna

Moja su djeca, da citiram mm-a "bila lišena tog važnog osjećaja" sve dok on nije ostao na porodiljnom, a to je bilo kad je najmlađi imao 2 i pol godine, a najstariji četiri i pol (iskoristio je zadnjih pola godine prava). Puno smo se znali prije toga prepirati baš oko tog jedenja, i iskreno, bojala sam se kako će to funkcionirati kad ostanu samo s njim . A funkcioniralo je otprilike ovako (kako mi je on to prepričao): u jutro doručak, šta je na stolu to se jede, tko je došao za stol, taj je jeo, tko nije, taj nije. Nakon pospremanje stola, oblačenje i, grmilo ili sijevalo, "tjelovježba" - biciklama ili pješice, kako kome drago, ide sa na Schlossberg ili šetnja uz Muru (tad smo živjeli u Grazu). Popodne, dođem ja s posla, ručak taman spreman, djeca na prvi zov ko zečevi skaču za stol, ne pitaju šta ima, samo pobožno i u slast počnu kusat to nešto zeleno . Ja u čudu gledam, naravno da mi je drago, al' opet mi nije jasno kako to da tako jedu. "Pa djeca su ti gladna, šta bi ti nego da jedu?" Jednostavno, ali meni četiri godine nisu bile dosta da shvatim tu mudrost
    Isuse toliko se smijem, evo cijelom uredu čitam i smijemo se!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nije. Natočio je vodu u bočicu i promućkao. E, da, i spekao je jednom jaja. Ja sam kriva tome, znam.
    ajme al trebaš moći i biti takav da si dozvoliš da ne možeš djetetu napravit bočicu ako nema mame?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Plan je da ga uključim u terapiju kad bude situacija dobra. A znaš, ja idem jer ja sa svojim emocijama puno iskačem iz prosjeka i to mi pomaže da hendlam i dođem u neki prsjek, da ne davim oko sebe sve živo i neživo. Nije moja prizma jednakak kao prizma zdravog čovjeka.
    Prvo i osnovno - ti sebe moraš početi smatrati zdravom osobom. Svatko ima nešto. Ja - autoimunu bolest, mm - hipotireozu, da spomenem samo nešto.

Hoćeš da ti ja kažem što je nas prizemljilo? Ne NAŠA terapija, jer smo svoje poteškoće morali staviti u drugi plan. Nego terapija djece. Jedan je imao tešku nagluhost (koja se riješila), kašnjenje u govorno-jezičnom razvoju, motoričke smetnje i ambliopiju/strabizam. Drugi je rođen prerano s nezrelim plućima i ima astmu od rođenja + teškoće čitanja koje su se ustanovile polaskom u školu.

Pa kad je trebalo birati hoćemo li mm i ja na obiteljsku terapiju (kao što smo išli u prvoj bračnoj godini, dok se djeca još nisu rodila) ispalo je da NEMA MJESTA NI VREMENA za nas. Djeca su bila na prvom mjestu. Trebalo je starijega voditi na vježbe za oko, stavljati mu okluzije, pa onda neovisno u Suvag na govorne vježbe, pa raditi s njim motorički razvoj (nismo si vremenski mogli priuštiti fizikalnu, iako bi mu dobro došlo).

Mlađi sin evo ove godine prvi put samostalno ide na Srebrnjak na fizikalnu (respifit za astmu) jer ima 15 godina. A prije toga - inhalacije doma, alergološka testiranja, ovo...ono....

Obojica nose naočale, obojica imaju svaki svoje smetnje čitanja, godinama smo ih vukli u Suvag svakog na njegove terapije, a opet se stiglo i utrpati tu gimnastiku, školu plivanja, strani jezik (za mlađega samo) u vrtiću, kasnije atletiku, glazbenu školu...

Eto - radna terapija. Dodaj tu vikendicu, roditelje (falim Bogu na svakom danu koji mogu provesti sami jer su u visokim godinama) itd. Ja idem na jogu otkad su djeca napunila 3 i 4 godine. MM si je lani nabavio novi bicikl. Rijetko koji vikend provedemo doma i rijetko koje godine ne odemo na more. Imamo premalo vremena za prijatelje, ali štaš, negdje moraš rezati. Sreća da postoje društvene mreže.

Jednostavno NEMA PRAZNIH HODOVA u kojima mm ili ja možemo vrtiti mozak u praznom hodu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Super ste to vi Peterlin sve ishendlali, svaka čast al to ne znači da netko tko ima zdravo dijete bez poteškoća ne bi sebi smio priuštit prazni hod, pa prazni hod zna biti itekako koristan za našu psihu.
    Zapravo ne kužim poantu tvog posta za lavko?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ajme al trebaš moći i biti takav da si dozvoliš da ne možeš djetetu napravit bočicu ako nema mame?
    pa nije to baš takva teorijska atomska fizika, smućkati bočicu. nije mu trebalo, pa nije radio. da je ostao sam, snašao bi se.

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Svakako, odlicna mi se cini ideja da on ode sa malom. A ti lepo sebi isolaniraj tri dana opustanja i uzivancije. Verujem da ce to vreme sa detetom malo trgnuti njega i dati dobre rezultate. Pa kao sto su oni klinci jeli jer su gladni, tako i on - snaci ce se, jer nema druge.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    pa nije to baš takva teorijska atomska fizika, smućkati bočicu. nije mu trebalo, pa nije radio. da je ostao sam, snašao bi se.
    pa baš zato da ti dijete ima 2 godine a nikad joj nisi napravio obrok tako jednostavnu stvar, kako bi on napravio griz, palentu ili nešto treće? ma čovjek uživa u svom komodu, meni je ovo dovoljno informacija da definitivno držim stranu od lavko.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Lili svako uziva u onom sto mu je omoguceno, a njemu je omoguceno da ne radi mlijeko.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A nekako i nije u pitanju držanje strane ili traženje tko je u pravu. Svašta teškog su prošli zajedno, to ostavlja traga na oboje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nije trivijalno, jer dijete ima alergije, ali opet - mm je sa mnom od prvog dana rame uz rame prematao pelene, brisao guze, vodio djecu na terapije, na kontrole, lijepio flastere na naočale....

Ja mislim da lavko mora pomalo steći više povjerenja da njm zna i može brinuti o djetetu i da ne mora to nužno činiti na način kako bi ona činila. On mora znati na što je dijete alergično, a ostalo - nek ode kod zuteminute tj. njenog na edukaciju kako se napravi slobodno popodne: tata ode s djetetom k svojima (to je i mm radio) a ona ostane doma i ima cijelo popodne za sebe. I svi sretni.

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja mislim da niti je samo on kriv, niti je sad i vazno ko je kriv... treba naci nacina da se to prevazidje.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

lavko, razumijem te i iskreno me zanima, da li smatraš da ćeš moči preživjeti ta 3 dana gubitka kontrole?

Mogu se kladiti da je tvoj odgovor NE.
    I vjerujem da je to jedini razlog zbog kojeg je to tvoj muž predložio.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Lili svako uziva u onom sto mu je omoguceno, a njemu je omoguceno da ne radi mlijeko.
    slažem se to sam negdje gore i napisala.

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    lavko, razumijem te i iskreno me zanima, da li smatraš da ćeš moči preživjeti ta 3 dana gubitka kontrole?

Mogu se kladiti da je tvoj odgovor NE.
    I vjerujem da je to jedini razlog zbog kojeg je to tvoj muž predložio.
    e ako je ovako kako je napisala Anemona onda je fakat igrač samo takav

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ne držim ničiju stranu i citiram samu sebe:

Slažem se.
    I nemoj se uloviti u zamku (namjerno kažem sebe) "ja se bolje bavim djetetom, on se ne bavi",...
    Daj mu priliku neka se bavi, bilo kako. Bez obzira da li se tebi čini površno, neposvećeno, na pola, trapavo, traljavo,... Naravno, ako dijete nije ugroženo ponašanjem oca.

Neka stvara odnos s djetetom, jer ćeš ovako imati sve više brige na leđima, zapetljana u priču "mama zna najbolje".
    Tog obrasca se teško riješiti godinama.

Bolje i površno, nesavršeno bavljenje, nego majka koja glumi i oca i majku.
    Vjeruj mi, osjetila sam na svojoj koži.
    lavko ima veliki problem držanja svega pod kontrolom i to je zaćaran krug.
    Njezin muž ne radi ni mlijeko djetetu, ne jer ne zna, ne jer ne želi, nego zato jer ima osjećaj (koji dobiva od lavko) da je nesposoban napraviti mlijeko i lavko će to odraditi.

Imala sam isti problem i ogromna potreba za kontrolom nije šala, nego vrlo brzo preraste u ogromni problem.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

slažem se to sam negdje gore i napisala.

e ako je ovako kako je napisala Anemona onda je fakat igrač samo takav
    Lili nije on igrač, nego su 2 igrača u toj igri:
    - Lavko koja želi da muž preuzme, a ustvari sama to brani radi zadržavanja kontrole
    - muž koji zna o čemu se radi, ali mu s druge strane paše da ima manje odgovornosti i neka lavko samo sama drži uzde kad želi

On je odigrao šah mat poziciju - ponudio je ogromnu pomoć, a zna da lavko neće prihvatiti, jer joj to njezino tijelo ne dozvoli.
    I tu je igri kraj.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

To sam pomislila, al to bi bilo previše, baš bi bio igrač...
    I totalno sam sada ok s tim da idu na more, tražio me upute, ja bih mu ih dala, ali znaaaam da ne bih zucnula pred njim ništa. Kako bi se snašao, snašao bi se. Ja sam svjesna svoje kontrole uglavnom. Ali nije on ne radio jer sam ja to znala bolje nego jer je komotan do bola.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

lavko, to ti je kombinacija karaktera - on komotan ti kontroliraš i to samo ide nizbrdo. Sve lošije.
    Tako je bilo i meni 6 godina sam kontrolirala sve i onda napokon samo pustila. Prvi put sam udahnula punim plućima, pa neka se muž snalazi. Dijete ima i oca.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nije trivijalno, jer dijete ima alergije, ali opet - mm je sa mnom od prvog dana rame uz rame prematao pelene, brisao guze, vodio djecu na terapije, na kontrole, lijepio flastere na naočale....

Ja mislim da lavko mora pomalo steći više povjerenja da njm zna i može brinuti o djetetu i da ne mora to nužno činiti na način kako bi ona činila. On mora znati na što je dijete alergično, a ostalo - nek ode kod zuteminute tj. njenog na edukaciju kako se napravi slobodno popodne: tata ode s djetetom k svojima (to je i mm radio) a ona ostane doma i ima cijelo popodne za sebe. I svi sretni.

Ma ja ne kuzim taj problem da dijete ostane s tatom. Kaj lavko misli da bi se dogodilo? Sigurno nece zivotno ugroziti dijete, sve ostalo je nebitno. Po meni, nek se tata snalazi kak zna i umije. Ja sam u stanju prekoraciti prljave carape na podu i 3 dana ako treba. Ja ih ne dizem.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

lavko, to ti je kombinacija karaktera - on komotan ti kontroliraš i to samo ide nizbrdo. Sve lošije.
    Tako je bilo i meni 6 godina sam kontrolirala sve i onda napokon samo pustila. Prvi put sam udahnula punim plućima, pa neka se muž snalazi. Dijete ima i oca.
    Pa evo puštam

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pa evo puštam
    Bravo!!!

(I prilično sam sigurna da će on odustati od nauma).
    Posljednje uređivanje od Anemona : 01.07.2016. at 11:41

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Joj Anemona. Niti je lavko ti, niti je njen muž tvoj muž. A zloguka proročanstva ne znam da su nešto konstruktivno ikad donijela.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Joj Anemona. Niti je lavko ti, niti je njen muž tvoj muž. A zloguka proročanstva ne znam da su nešto konstruktivno ikad donijela.
    Moja isprika. Nisam uopće tako nešto mislila.
    Pišem viđenje situacije, kao i svi ostali na ovoj temi.
    Slobodno se zanemari napisano.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pa ako i odustane oboje će imati istu početnu "pregovaračku" poziciju: kenjam ja, ali bogami i ti si mislio!

valjda je htio i sebi i tebi, lavko, dokazati na neki način da čuvati dijete nije big deal. što god, stvari se mijenjaju, vjerujem da ćete se ipak naći na nekoj sredini, da zadovolji i tebe i njega.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nije Anemona nista lose mislila. I ima donekle pravo.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a jel on uopće zana kaj mala smije jesti, i ko će kuhati?
    znam da ti nije lako, moj stalno priča kak bi se stalno brinul o klincu a onda ja otiđem zorom na posel i ostavim ga s njime, i on se ne sjeti do 12 skuhati za jest nekaj, a nije da više od pol stvari malom jestive ostalo od dana prije, ne on se nije uopće sjetio da bi nekaj radio jer je on na go.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

lavko, a kome bi išao na more? Da li bi tamo bili njih dvoje sami skroz ili?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •