zato te i pitam jer sam dosta razgovarala sa raznim medicinarima nakon što mi se ovo desilo i zato sam ti ono napisala da ti je kćer možda spasila život ma koliko to strašno zvuči, u glavnom ono što su meni rekli da kombinacija hormonskih terapija + stresan događaj, a pod pretpostavkom da ne znaš da imaš trombofiliju mogu dovesti do smrti, tvoje, ovdje ne mislim na išta povezano s trudnoćom, znači određene kombinacije mogu tebe dovesti do smrti i kad nije trudnoća u pitanju, ovako sad kad znaš za to možeš vidjeti šta i kako dalje da se tebi nešto ne desi, o bebama da ne pričam
i to je ono što mene dovodi do ludila kad si napisala od čega si izgubila bebu, taj test na trombofiliju nije uopće invazivan, jedno vađenje krvi i ne razumijem da nam to nije nitko rekao od tih silnih doktora da se na to testiramo, pa makar privatno, pogotovo mi koji teško dolazimo do bebe, šalju te na sifilisi, šećer sve živo, a ovo nitko živ ne spomene, već se spremam to "napomenuti" nekima, pogotovo ovim privatnim klinikama
Ives o čemu razmišljaš sada? gledam tvoj novi put i razmišljam se kako ti je, pretpostavljam da nije ništa slično onome prije
mužu sam danas rekla da kad budem opet trudna da imam osjećaj kao da ću kćer varati s tim novim djetetom pa se križao lijevom i desnom i kolutao očima do beskonačnosti, mi od srijede idemo po novo dijete i nije me uopće briga šta doktori kažu, šta bude bude