moja ništa,par puta je podigla glavu na kauču i gledala prema vani ali uopće ju nije tangiralo pucanje...MM kaže da onda ima lovačkog potencijala jer ima neki test urođenih sposobnosti na kojeg se vode svi potencijalni lovački psi,između ostalog moraju ostat mirni na pucanj iz puške u neposrednoj blizini...ne bi da će je ikad vodit u lov,on nije u stanju ni ubit vrapca a kamoli nešto veće ali eto,nek ga veseli da ima neustrašivog psa....
kuja u prizemlju od svekija je svake godine prestravljena, ona se boji i grmljavine i panično želi ući u kuću tako da joj je ovo doba godine baš stresno..a 14 joj je god...
naša je cura uranila sa stvarima (sa samo 5mj) tako da smo morali otkazat ugovorenu sterilizaciju,vet kaže da ga zovemo kad stane curit,evo prošlo skoro mjesec dana i pomalo prestaje....dosta mi je više čišćenja kapljica krvi po kući,tako je jadna kad joj stavimo one gaćice tako da ih samo u krajnjoj nuždi koristim....
nerviraju me pušteni nekastrirani mužjaci po gradu, ne možemo s njom u šetnju a da nas ne prate i ne skaču po njoj, sjest na kavu je noćna mora...
super mi je to kako se vlasnici ženki moraju pazit a ovi koji imaju muške lijepo boli ih briga,neće oni završit sa neželjenim štencima...