A sto se tiče slaganja padeža i sl. Moja cura ima 2 g i 2 mj i ne grijesi ni u padežima, ni u rodu, ni u broju... Priča ko velika. Jedino joj ne ide nepostojano a. Smiješno je kako ga nikad, ali nikad ne izostavlja, mada je ispravim. Sin, s druge strane, ne govori ni upola dobro kao ona, iako je 3 godine stariji, kasnio je s govorom jako i jos nije sve nadoknadio, a sad se umiješao i eng u cijelu priču i prilično sam zabrinuta kako će se to na njega odraziti.

Odgovori s citatom
. Iako, ja sam si izgradila brend na Rodi od svog cronglisha, pa možda i nisam toliki... Kaae, mislim da se trudiš puno, vidim da ti je važno, ali neke stvari mislim da ćeš morat otpustiti. Izlaži ga i dalje, od toga može imati samo koristi, ali mislim da moraš smanjiti svoja očekivanja (iako.... pretpostavljam da uloženi trud traži makar neki povrat, tako da razumijem da je dijelom demotivirajuća situacija ti djetetu hrv, on tebi eng). Mislim da moraš donekle smanjiti očekivanja. Što on više izlazi iz tvog krila u krilo okružja (škola će bit definitivno to), mislim da će ti to bit teže vrtit to "hrčkovo kolo" - pogotovo što ti rasturaš eng i mali to zna (nije tipa ko npr. da natucaš eng pa on za komunicirati s tobom mora furat hrv).